Auto Huren Zadar

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Zadar Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Zadar, Kroatie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Zadar . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Zadar, Kroatie.

Zadar Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Zadar maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Zadar Kroatie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Zadar

Luchthaven
 • Zadar - Luchthaven [ZAD]
  Trein Station
  • Zadar
   Port
   • Zadar - Poort
    Stad
    • Busstation - Van Zadar Main
    • Zadar - Centrum
    • Zadar - Hotel Aflevering

    Zadar Auto Huren & Reisinformatie

    Zadar is een stad in het noorden van Dalmatië, Kroatië.

    Met het vliegtuig
    Zadar Airport ZAD opereert als een commerciële luchthaven en opleiding luchtmachtbasis. In 2012 diende ze ongeveer 370 000 passagiers op bijna 4000 vluchten.

    Er is een avond vlucht vanaf Zagreb. In de zomer zijn seizoenen er ook verschillende toeristische vluchten uit verschillende Europese steden.

    Met de trein

    Het treinstation ligt op de kruising van de Ulica Ante Starčevića en Ulica Ante Starčevića, vlak naast het busstation van overstapstation.

    Per boot

    Jadrolinja, grote veerboten lopen om de paar dagen op en neer de kust tussen Dubrovnik en Rijeka, halt in havens (met inbegrip van Zadar) en eilanden op de weg. Ze lopen ook bijna dagelijks veerboten in de zomer en naar Ancona in Italië.

    Lokale boten, Zadar is ook een hub voor lokale boten en draagvleugelboten in Noord-Dalmatië. Services worden uitgevoerd en naar Olib, Mali Losinj, Ugljan, Dugi Otok, Premuda en anderen. Dienstregelingen en prijzen zijn beschikbaar online via Adrialines.

    Door cruiseschip

    Zadar is een halte op veel van de Adriatische en Med cruises. De schepen dok normaliter in de "nieuwe" veerboot-haven ten zuiden van het centrum van de stad, en niet met name loopafstand naar het centrum. Een shuttle zal normaal worden aangeboden naar de oude binnenstad van uw cruiselijn, vaak voor een vergoeding, en vindt rond 15mins.

    Omzeilen

    De oude binnenstad is gemakkelijk genoeg te omzeilen op de voet. Om te bereiken van de bus/trein stations kunt u wandelen of vangen van een van de frequente lokale bussen.

    Bussen in Zadar zijn relatief nieuw en goed onderhouden, en u zal zitten kundig voor een bus te nemen naar alle delen van de stad van de belangrijkste hub in de stad genaamd Mala Pošta.

    Worden geadviseerd dat busdiensten net na middernacht in de zomer ophouden, dus als u van plan om terug te gaan naar een hotel dat niet dicht bij het centrum van de stad na die tijd, u wellicht lopen of neem een taxi.

    Wat te zien in Zadar

    De sfeervolle straten van de oude stad, gelegen op het schiereiland rondlopen. Er zijn 34 oude kerken, gelegen op het schiereiland, en alle van hen met een zeer rijke geschiedenis. De oudste is St. Simeon.

    St. Donat van de kerk. Een van de beste pre Romaanse gebouwen in de wereld behouden. Het is vrij moeilijk te missen, aangezien het het meest herkenbare symbool van Zadar is geworden.

    Forum Romanum. Goed bewaard gebleven resten van een Roman Forum. Dit is een gemeenschappelijke plaats voor de lokale bevolking om te wandelen, zitten onder de ruïnes en geniet van een mooie zomerdag.

    De kathedraal van St. Anastasia. Kathedraal van de stad met een indrukwekkende orgel dat werd bijna vernietigd in de laatste oorlog.
    St. Mary's kerk. Herbergt een museum van antieke religieuze relikwieën en artefacten.

    Van St. Simeon kerk. Huizen van het zilveren reliekschrijn van de Heilige, een van de belangrijkste bezienswaardigheden Zadar.

    Universiteit van Zadar. Oorspronkelijk opgericht door Dominicaanse monniken in 1396, is het de oudste universiteit van Kroatië, en een van de oudste universiteiten van Europa.

    Archeologisch Museum. Voor de periode van de prehistorie tot de Middeleeuwen, de collecties van dit museum getuigen van Zadar lange en rijke geschiedenis. Romaans steen houtsnijwerk zijn van bijzonder belang.

    Zeeorgel. Deze kunstmatige orgel op Zadar Riva werkt met de beweging van de golven en 35 buizen maken een muzikale soundscape.

    Autoverhuur beoordelingen

    Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Zadar autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.41 gebaseerd op 12 ratings.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    Tekenen

    Het was niet zo makkelijk om je kantoor op het vliegveld te vinden.rnwij raden aan betere borden om klanten te helpen.rnalles was perfect!rnzeer mooie man om mee te praten!

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    Great! Slechts Een Klein Detail ...

    Goedenmiddag,rnrnover het algemeen was mijn ervaring geweldig! hield van de auto en iedereen was erg aardig en behulpzaam in avant car.rnhet enige dat ik zou willen veranderen in hun normale procedures was het feit dat de uiteindelijke prijs die ik zou moeten betalen, niet echt de uiteindelijke prijs was omdat de verzekering niet was inbegrepen. goed dat was niet duur maar voor klanten die langer willen huren, zou zo'n niet zo'n leuke verrassing kunnen zijn!

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Uitstekend!

    Alles was perfect. er was geen wachtrij en het personeel van rentalcargeoup was al voor ons op het vliegveld, hij was altijd heel leuk!rnde prijs en de auto waren ook oké.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Nex auto!

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    Kwaliteit, Goedkoop, Goede Service

    Zeer vriendelijke hulp door jong personeel in zadar luchthaven. efficiënte, betrouwbare, uitstekende kwaliteit auto's en zeer concurrerende prijs! ik raad alleen / vooral tijdens het laagseizoen?

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen