Auto Huren Vientiane

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Vientiane Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Vientiane, Lao People's Democratic Republic.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Vientiane . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Vientiane, Lao People's Democratic Republic.

Vientiane Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Vientiane maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Vientiane Lao People's Democratic Republic Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Vientiane

Luchthaven
 • Vientiane - Luchthaven [VTE]
  Stad
  • Vientiane
  • Vientiane
  • Vientiane - Chauffeur Station

  Vientiane Auto Huren & Reisinformatie

  Vientiane is de hoofdstad van Laos.

  Begrijpen

  Vergeleken met de hectische, bruisende hoofdsteden in andere Zuidoost-Aziatische landen, maakt Vientiane van heerlijk ontspannen sfeer het gevoel van het kleine stadje is. Nadat u hebt gedaan dat de ronde van tempels, is het beste wat hier te doen altijd geweest om te dwalen naar de riverside, kunt u ontspannen met een koud Beerlao - de nationale bier - en de zonsondergang boven de Mekong.

  Krijgen

  Een visum bij aankomst is beschikbaar voor de meeste nationaliteiten op Wattay luchthaven, de Friendship Bridge en Tha Naleng treinstation. Paspoorthouders uit sommige landen vereisen een vooraf vastgestelde Laos-visum uit een Lao diplomatieke missie in het buitenland. U kunt ook een visum vooraf bij krijgen de Lao ambassade in Bangkok; de enige echte voordelen om dit te doen zijn dat u besteden minder tijd Queuing moet-als je naar Laos en reist u door via-bus van Udon Thani in Thailand naar Vientiane de bus niet op visa op aankomst wachten kan te verwerken.

  Met het vliegtuig

  Vientiane de Wattay luchthaven (VTE) ligt 4 km ten westen van de stad. Internationale diensten zijn vrij beperkt, maar dit langzaam aan het veranderen is.

  Vanaf Bangkok kiezen veel bezoekers om te vliegen in Udon Thani in Thailand, en de grens met de bus, zoals deze binnenlandse vlucht aanzienlijk goedkoper dan een directe internationale vlucht naar Vientiane is. Er is een rechtstreekse shuttle van Udon Thani airport naar de grens van de Thai/Lao in Nong Khai. Uitwijkmogelijkheid, Nok Air aanbiedingen vlucht + minibus service van Bangkok naar Vientiane v.v. door met Nok Air vliegen van Bangkok naar Udon Thani en overgedragen op een minibus naar Vientiane. Dit kan rechtstreeks vanaf hun website geboekt worden.

  Binnenlandse vluchten

  Lao Airlines vliegt naar vijf binnenlandse bestemmingen (drie tot vijf vluchten dagelijks naar Luang Prabang, eens of tweemaal dagelijks Pakse, vier keer per week Huay Xai te Oudomxay en zes keer per week naar Xieng Khuang (Phonsavan).

  Lao lucht, de tweede Lao luchtvaartmaatschappij, exploiteert twee vluchten per week elk tussen Vientiane en Phongsali, Samneua en Sayaboury (Sainyabuli) (vliegtuig: Cessna).

  Lao centrale Airlines heeft dagelijks vluchten tussen Vientiane en Luang Prabang.

  Over de weg

  Uit Thailand

  De Thai-Lao Friendship Bridge (Saphan Mittaphap) van Nong Khai, Thailand is de meest voorkomende manier van binnenkomst. De brug kan niet worden overschreden, te voet of per fiets (theoretisch; maar mensen zijn waargenomen slenteren de brug), maar er zijn frequente 20 baht shuttlebussen net voorbij de Thaise immigratie. De variaties van de prijs afhankelijk van het tijdstip van de dag en dag van de week. U krijgt een ontvangstbewijs. Fietsen kunnen worden vervoerd op bussen in de laadruimte.

  Uit Vietnam

  Een rechtstreekse bus vanaf Hanoi duurt ten minste 20 uur. Er is een twee keer per week VIP bus (betere zetels) en een lokale bus die elke dag vertrekt. Voor de lokale bus: blijkbaar je niet altijd zeker van een zitplaats en Vietnamese mensen hebben de neiging om te zitten en nooit weer omhoog totdat je hebt aangekomen.

  Omzeilen

  Krijgen rond Vientiane is over het algemeen gemakkelijk, aangezien het verkeer veel minder moorddadige dan in grotere Zuidoost-Aziatische steden zoals Bangkok of Ho Chi Minhstad is. Straat bewegwijzering, echter nogal ontbreekt al in het centrum er steeds meer tekenen verschijnen.

  Uw beste weddenschap wanneer vragen voor een routebeschrijving is te vragen voor de wat (tempel) dichtst bij waar u gaan, wilt of vragen een voetganger, een politieagent of een tuktuk chauffeur. Wanneer vraagt om richtingen of straat met "r" in hen, zich bewust dat Laotianen vaak ze als "l spreken".

  Met de tuk-tuk

  TukTuks in Vientiane werken niet op dezelfde manier als Bangkok of Phnom Penh. In het algemeen tuktuks worden beschouwd als openbaar vervoer, en als u hop op een op dat Luang, de bestuurder zal vaak juist heel redelijk te halen andere passagiers op de route, zelfs als u een prijs hebben onderhandeld. Dus, als u een tuktuk door uzelf huren, de aangegeven prijs misschien wel verbazingwekkend; maar als er een groep van u is, dan kan het zijn 10.000 kip per persoon.

  Wat te zien

  Vientiane wordt het best bekeken als een comfortabele doorvoerland voor andere plaatsen in Laos, of als een yogatechnieken stop op de weg naar buiten. Het is een aangenaam genoeg plek, maar in het algemeen is er weinig reden om te besteden meer dan een paar dagen hier.

  Lao National Museum, Thanon Samsenthai. Voorheen de Lao Revolutionaire Museum met de naam, de historische exposities op de eerste verdieping zijn bescheiden al zeer interessant in de beeltenis van sommige van de vroege geschiedenis. Zij omvatten een van de oorspronkelijke potten van de vlakte van kruiken en diverse steen en Bronstijd implementeert.

  Patuxai (Victory Gate), Avenue Lane Xang. Een lokale vertolking van Paris Arc de Triomphe. Naast de uitgebreide boeddhistische verfraaiing verschilt het van het origineel in vier poorten in plaats van twee en net ietsje hoger (troef de Fransen).

  De kunst van zijde, Manthatourath Road, Lao vrouwen unnion. Een lokale magazine zegt "Telefoon vóór het bezoek aan aangezien er geen permanente personeel."

  Kaysone Phomvihane Museum, km6 Dongdok weg. Museum over Kaysone Phomvihane.

  Lao People's geschiedenis Legermuseum, Kaysone Phomvihane Road, Ban Nongsangthong.

  Gedenkteken voor de Voorzitter Souphanouvong, Kaysone Phomvihane Road, Ban Phonsa-art.

  In de buurt

  Boeddha Park (Xieng Khuan) is een bizarre outdoor collectie van enorme concrete beelden van boeddhistische en hindoeïstische goden en reële en imaginaire dieren. De liggende Boeddha is bijzonder indrukwekkend. Gebouwd in 1958 door de mysticus Luang Pu Bunleua Sulilat, die het land verlaten na de communistische overname, en in 1978 opgericht een soortgelijke maar meer indrukwekkend park overkant van de rivier in Nong Khai, Thailand. Ligt op 24 km van de stad, het is ongeveer 6 km ten oosten van de Friendship Bridge - vandaar ook bezienswaardig is onderweg naar of uit Laos als u bent het oversteken van de brug van vriendschap, als dit een 48 km heen en terug bespaart als u uit een bezoek en terugkeer naar Vientiane.

  Te doen

  Monnik Chat. Eenmaal per maand, verzamelen lokale monniken aan het College (Wat Ong VEU) van de Sangha voor chats met toeristen.

  Groen Discovery Laos, op Setthathirat Road (naast Khop Chai Deu). Agentschap avontuurreizen organiseren en eco-toerisme. Ze hebben een 100% veiligheid record. De reizen zijn milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord.

  Zip-voering avontuur. Begin januari 2010 groen Discovery geopend van het eerste park van de Zip-voering in Nam Lik slechts 2 h uit de buurt van Vientiane. Zip-voering krijgt u het gevoel van vrijheid tijdens het suizend van boom tot boom langs stalen in tot 37 meter hoogte en 180 meter in lengte draden.

  Wandelen door de natuurparken. De nationale beschermd gebied van Phou Khao Khouay is de dichtstbijzijnde Nationaal Park naar Vientiane, het dichtstbijzijnde punt van iets meer dan een uur rijden. Naast sommige groot landschap en de prachtige watervallen biedt de NPA paden door droge groenblijvende en gemengde bladverliezende bossen, talloze watervallen en rivieren. Dieren in het wild is overvloedig maar ongrijpbare.

  Picknicken aan de oevers van de Nam Ngum Lake, 90 km van Vientiane. Een lokale favoriet. Er zijn drijvende restaurants langs de oever van het meer; hun specialiteit is vis vers van het meer. Cruises onder het meer eilanden kunnen geboekt worden hier, welke zorgt voor een ontspannende paar uur. Gewoon informeren bij uw gast huis/hotel of bij een reisbureau (waar zij zullen dan proberen te verkopen van hun tochten).

  Lao Massage. Uw masseur of masseuse zal zitten erkentelijk voor een tip. De medewerkers zullen blij zijn als u het fatsoen om te douchen hebben voordat je gaat. Ze zal niet zeggen niets op je gezicht, maar stinkende buitenlanders hun werk minder dan aangenaam maken. Degene naast The Drop Zone Chao Anou onderweg is vooral verrukkelijk. De massagesalon hoeft niet echt een naam, en de meest prominente bord zegt alleen maar "nu open". Ga niet naar de beroemde Wat Sok Pa Luang een Lao masseren.

  Centre Culturel et de Coopération Linguistique (Kultureel Centrum van de Franse), Lane Xang weg. Zeer dicht bij Patuxai, heeft het een Franse bibliotheek en een klein theater dat laat zien van toneelstukken en films. Het Cultuurcentrum hebben vaak gratis fototentoonstellingen over de Laos-cultuur en de mensen.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen