Auto Huren Beiroet

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Beiroet Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Beiroet, Libanon.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Beiroet . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Beiroet, Libanon.

Beiroet Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Beiroet maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Beiroet Libanon Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Beiroet

Luchthaven
 • Beirut - Intl Luchthaven Chauffeur [BEY]
 • Beirut - Luchthaven [BEY]
Stad
 • Beirut
 • Beirut - Army Street
 • Beirut - Hotel Gefinor Rotana
 • Beirut - Hotel Martinez
 • Beirut - Hotel Phoenicia
 • Beirut - Hotel Safir
 • Beirut - Jdeideh
 • Beirut - Kantari
 • Beirut - Le Gray Hotel
 • Beirut - Ras Beirut
 • Beirut - Rouche Arjaan
 • Beirut - Sin El Fil
 • Beirut - Sioufi Garden

Beiroet Auto Huren & Reisinformatie

Beiroet is de hoofdstad stad in Libanon. De stad is op een relatief kleine landtong vooruitspringend in het Oosten-Middellandse-Zeegebied. Het is veruit de grootste stad in Libanon.

Beiroet is een enorme stad met verschillende district artikelen met restaurant, nachtleven, bezienswaardigheden en accommodatie aanbiedingen — hebben een blik bij elk van hen.

Districten

Downtown - gelegen in de kant van de stad naast de haven Beirut en Beiroet jachthaven; bevat vele winkels, hotels en Beiroet souks (de districten van de moderne winkels). Ook de thuisbasis van vele historische bezienswaardigheden en oude kerken en moskeeën.
Badaro - ligt in het hart van Beiroet, Badaro is het "dorp" van Beiroet in de groene wijk. Een zeer actieve Pub en Café scène met een mix van Boheemse en yuppies menigte.
Hamra - een bijenkorf van activiteit, en een shopping-lover's paradise. Hamra werd het centrum tijdens de onlusten in de jaren 70. De meer populaire plaatsen zijn Bliss Street, Hamra st., Sourati st. en Jeanne d'Arc st., elke havings zijn eigen aandeel van cafés, hotels en restaurants. Hamra st. heeft met name in de afgelopen jaren met grotere ketens van restaurants en cafes openen daar, met inbegrip van Starbucks, Costa, Nandos, Roadsters en Applebees is herontwikkeld. Ook is er een revitalisering van de pub scène, met meer dan een dozijn bars en pubs in het gebied actief.
Ain El Mraiseh - Seafront district met veel hotels en restaurants.
Clémenceau-historische wijk grenzend aan Hamra en Ain el Mraiseh. Beroemd om zijn kleding boetieks zoals Piaff Boutique en indie art deco winkels zoals Artisan du Liban, afgewisseld over de Clemenceau het district
Manara - de Noord-westelijke district van Beiroet. RAS Beirut betekent letterlijk "het hoofd van Beiroet" vanwege zijn ligging op het puntje van het schiereiland, waar de Manara vuurtoren en diverse strandtenten (hoewel geen functie zandstranden).
Rawcheh - de duif rotsen, het brandpunt van deze wijk bevinden zich op de kust af deze chique wijk die na Downtown Beiroet duurste gebied.
Verdun - een trendy winkelen wijk ten zuiden van Hamra en ten oosten van Raouché, Rue Verdun (of Verdun st.) is het belangrijkste gebied u vele hotels en winkels vindt. Het gebied beschikt ook over cafés en restaurants. Veel Golf-Arabieren blijven hier tijdens de zomervakanties.
Ramlet El Baida - een woonwijk enkel zuiden van Rawcheh, hier vindt u de enige openbare strand van Beiroet. Het is ook het enige strand met een zand.
Ashrafieh - het oostelijke centrum van de stad. Het is waar allerlei soorten winkels en boetieks. De kern is Sassine Square, het hoogste punt in Beiroet. Een andere is beroemde Sodeco Square op de uiterst westelijke rand waar de beruchte ruïne van de prachtige Beit Beiroet staat.
Gemmayze - deze wijk ten oosten van Martelaren plein en ten noorden van Achrafieh gastheren vele bars en ten minste één nachtclub genaamd Yukunkun. Haar populariteit heeft aangezien bars geopend verder omlaag Gouraud Street in Mar Mikhael van Armenië straat in de vroege 2010s, maar het blijft een van de belangrijkste magneten voor feestgangers is fading.
Mar Mikhael - Mar Mikhael is de place to be voor bar en cocktail liefhebbers vanaf 2015 en ligt in het Noord-Oosten van Beiroet. De talloze bars op Armenië Street zijn zo populair dat de menigte voor de bars staan soms delen van de straat bezetten.
Monot Street - technisch in het centrum van Saifi maar met een ander gevoel van de chique boetieks in de kern van het gebied was dit een populaire nachtclub in het eerste decennium van de 21ste eeuw vóór de bar scène verschoven naar Gemmayze en Mar Mikhael. Het is nog steeds thuis van diverse bars en restaurants.
Jnah - een overwegend woonwijk in Zuid Beiroet, maar ook thuis van diverse beachclubs en hotels.
Charles Helou Station ligt ongeveer een kilometer ten oosten van Nejmeh Square, aan Charles Helou Avenue, tegenover de haven Beirut. Vanaf daar kun je de stadsbussen of hop op de grotere coaches die Beiroet met de naburige steden koppelen. De twee andere belangrijkste hubs zijn Cola in het zuiden van de stad en Dora in de Noord-oostelijke voorstad van dezelfde naam.

Praten

Beiroet is zeer cultureel divers, cosmopolite en dus meertalige. Libanees-Arabisch is de moedertaal maar iedereen begrijpt (maar zelden spreekt) standaard Arabisch, de officiële taal, terwijl Engels en Frans (met name de voormalige) ook door veel mensen gesproken worden.

Uithangborden zijn in het standaard Arabisch, Engels, Frans, en soms in Beiruti colloquial. De meeste restaurant menu's, evenement aanbiedingen, en dergelijke zijn ook in het Engels naast standaard Arabisch, en soms in het Frans. Verkeersborden, zijn echter in het standaard Arabisch en Frans.

Met het vliegtuig

Beirut Rafik Hariri International Airport (BEY), is de enige internationale luchthaven van het land en de hub van Libanons nationale luchtvaartmaatschappij, Midden-Oosten Airlines (MEA). De meeste internationale luchtvaartmaatschappijen hebben dagelijkse vluchten tussen Beiroet en de grote Europese hoofdsteden. Het vliegveld ligt 7 kilometer ten zuiden van Beiroet en is ongeveer een 10 tot 15 minuten rijden van het centrum van de stad.

Op dit moment is er geen openbaar vervoer vanuit of naar de luchthaven, maar er zijn privé minibusjes bijeenkomen van openbaar vervoer over de parkeerplaats tegenover het vliegveld op de enige weg verbindt de luchthaven met de stad. U hebt wellicht een beetje verder lopen als er geen bussen rijden je verleden.

Privé minibusjes

Er is geen officiële bus bedrijf bedienen de luchthaven, maar privé minibusjes afwijken van het 2de niveau (vertrek) net buiten de afslag. Dit zijn de witte en soms rode of groene minibusjes (meerderheid zijn Kia Besta) met rode platen maar geen nummers in hun Vensters, die pick-up van luchthaven servicemensen en breng ze naar Beiroet. Er zijn geen bus stopt, maar de bussen stopt overal waar mensen markeren ze neer of geef ze borden met hun ogen. Het tarief naar elke bestemming is LL 1000, maar in gedachten dat de bussen minibusjes en u zijn kunnen worden verwacht om te betalen voor een extra stoel voor uw bagage als u nodig hebt. Minibusjes vanaf de luchthaven Ga naar Dora (de ' o ' wordt uitgesproken als de 'ou' in huis en de "r" beetje zoals de Spaanse, Italiaanse, Poolse of Beierse 'r'), een buitenwijk in het Noord-Oosten van Beiroet, en cross dwars door Beiroet op hun weg. Vraag de chauffeur voor Dora wanneer ze stoppen.

Omzeilen

Met de bus

Er zijn momenteel twee openbaar vervoerbedrijven. De OCFTC die beschikt over een vloot van blauwe en witte stadsbussen en de LCC met een vloot van rode en witte minibussen. De service is zeer efficiënt en de bussen komen zeer vaak. Om op een bus moet je staan aan de kant van de weg en het signaal met uw hand als een bus nadert; de bushalte zal overal.

Er zijn ook minibussen, meestal wit, soms rood of groen, aansluiten van de verschillende bestemmingen. Sommige van deze bussen lopen dezelfde route als de officiële lijn 4 en ze sport ook een grote rode 4 in hun scherm. Meeste van hen hebben geen getallen wel, en je moet weten respectievelijk vragen waar ze naartoe gaan. Het is het beste om mensen wachten op een bus of een taxi door de weg of de buschauffeur hoe u naar uw bestemming te vragen.

Door 'service'

Service (uitgesproken als de Franse manier maar met een opgerolde R) is een veel voorkomende vorm van vervoer, met name met dagelijkse pendelaars. Zij zijn regelmatige taxi's die fungeren als gedeelde taxi's en kosten van 2000 LL in vergelijking met maximaal 10000 LL voor een taxi. Taxichauffeurs besluiten ter plaatse te functioneren als een gedeelde taxi. Een bestuurder zal proberen te halen meer passagiers langs de route, maar vaak zal je helemaal door uzelf. Service-stuurprogramma's kunnen kiezen niet om u te nemen als je niet in dezelfde richting als hen gaat. Zij zal ook de kortste weg te gaan, maar sommige kleine omwegen op zoek naar meer passagiers nemen.

Met de fiets

Beiroet is niet een fiets-vriendelijke stad en zul je nauwelijks mensen paardrijden fietsen naast de brede stoep door de oever zien. Er zijn enkele fiets verhuur al voor de dapperen en de wal-fietsers. Elke maand een kleine groep neemt deel aan de wereldwijd ritten van de kritische massa.

Op voet

Als de stad vrij compact is, is wandelen de beste manier om rond, en perfect om buiten de gebaande te vinden van onverwachte verrassingen. De meeste mensen zal echter niet lopen door de hele stad, eerder ze zal lopen in bepaalde wijken en nemen van de auto/taxi's te krijgen van een district naar een andere. Straten zijn slecht bewegwijzerd, geeft vaak een nummer in plaats van de naam van de straat zul je op uw kaart, en paar Beiruti locals zou weten hoe om te navigeren volgens hun namen. Richtingen worden gewoonlijk gegeven door het bouwen van plaatsing en bezienswaardigheden.

Sommige wegen en vooral de bestrating in Beiroet zijn in slechte staat verkeren. Niet zozeer in het centrum, maar vooral hoe verder je van het centrum van de meer wegwerkzaamheden u meest waarschijnlijk vindt. De bestrating wordt zeer vaak gebruikt als een parkeerplaats of het zal beschikken over een enorme trash-container, een straatnaambord, een straat licht of sommige andere paal recht op het maken het moeilijk of onmogelijk om door te geven. Dus doe het dan als de lokale bevolking en lopen in de straten naast de auto's.

U kunt altijd kijken op een Beiruti-run-wandeling lopen Beiroet genoemd. Zij bieden per reizen rond de stad.

Wat te zien

Beiroet was ooit de zelfbenoemde "Parijs van het Midden-Oosten". Het heeft nog steeds een outdoor cafe cultuur, en Europese architectuur kan overal worden gevonden. Vele Beirutis (evenals andere Libanese) spreken Frans en/of Engels, zijhetelkinverschillende mate, samen met Arabisch.

Elk arrondissement heeft zijn eigen bezienswaardigheden en plaatsen om te bezoeken. De volgende aanbiedingen zijn slechts enkele hoogtepunten van dingen die je echt zien moet als u tijdens uw bezoek aan Beiroet kunt. De volledige aanbiedingen zijn te vinden op de pagina van elke individuele district.

Parken & pleinen

Bezoek Beiroet groene gids voor a guide to Beiroet parken.

Sanayeh Park, Emmile Eddé Road, Hamra, Beirut
Horsh Beiroet (Beiroet dennenbos), (naast de Hippodrome van Beiroet ten zuiden van Ashrafieh); Dit park is nu open sinds 5 september 2015 aan het grote publiek.
Khalil Gebran Park Downtown District (tussen Amir Amine St. en Toufik Khaled St.)
Debbas Square Saifi dorp Downtown (bewteen Charles Debbas St. en Dmascus St.)
Centrum van Nejmeh Square
Kruiden tuin Riad El Solh St. centrum.

Festivals & Eventss

Bezoek om te verblijven up-to-date op Beiroet nachtleven toneel, een tak van Virgin Megastores om te vragen over eventuele toekomstige evenementen. Veel live concerten worden gehouden gedurende het hele jaar met internationale muzikanten en DJ's. Beiroet heeft gehost enkele van's werelds grootste namen in dansmuziek zoals Armin Van Buuren, Tiesto, afgezien, Bob Sinclar, Hernan Cattaneo, James Zabiela, Cosmic Gate, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, Nick Warren, Anthony Pappa, Sasha, John Digweed, Danny Howells, Steve Lawler en anderen.

Beirut International Jazz Festival. Jaarlijks tijdens de maand juli gehouden gedurende een periode van vier dagen, afspelen enkele van de grootste internationale jazz artiesten als muzikanten uit rond Libanon sommige kwaliteit muziek in de buurt van de jachthaven van Beiroet.

Festival du cinéma francophone, gehouden tussen de maand maart en April over een periode van twee weken, films zijn in het Frans. Cinéma Métropolis - Masrah Al Madina, Beirut.

Een Big zondag, Beach party met live DJ's gehouden elke zondag tijdens de zomermaanden in diverse resorts en stranden, georganiseerd door Mix FM.

Bacardi nacht, jaarlijks festival gehouden in de zomer met enkele van de heetste DJ's en bands uit de hele wereld, georganiseerd door Mix FM.

Markten

Rommelmarkten zijn verrassend moeilijk te vinden, af en toe georganiseerde markten worden gehouden die zijn gemaakt te lijken op rommelmarkten.

Souk El Tayeb Held voeden elke zaterdag in de buurt van BIEL centrum tussen 9 AM - 2 PM, uw ziel evenals uw gezicht in Beiroet eerste biologische boerenmarkt. Bevordering van de traditionele methoden van de landbouw en het behoud van, is het een geweldige plek om de lokale honing, kaas en brood, plus ambachtslieden ambachten halen. Het loopt ook regelmatig kooklessen, om te leren hoe te maken die perfect tabouleh (bulgur salade).

Zondagmarkt (Sou al-ahhad in het Arabisch (de 'q', 'qof' in het Arabisch of silent wordt weergegeven of als een glottale stoppen in het Libanees) vroeg opstaan en samen met de lokale bevolking voor een snuffelen op de zondagmarkt die tussen 7 AM en 1 PM, naast Beiroet rivier in het oosten opent. Zou je antieke juwelen, kleding en kralen, of misschien gewoon curiosa, maar er is een eclectische selectie van goodies tentoongesteld. Vergeet niet te hard onderhandelen!

Armeense wijk Burj Hammoud Beiroet, de perfecte plek om te winkelen voor goedkope curiosa, ambachtelijke's ambachten, souvenirs, koper en messing ware en faus-merken. Vergeet niet te marchanderen. Burj Hammoud ligt in het oosten van Ashrafieh overkant van de rivier van Beiroet.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen