Auto Huren Vilnius

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Vilnius Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Vilnius, Litouwen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Vilnius . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Vilnius, Litouwen.

Vilnius Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Vilnius maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Vilnius Litouwen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Vilnius

Luchthaven
 • Vilnius - Luchthaven [VNO]
  Trein Station
  • Vilnius - Treinstation
   Stad
   • Busstation - Vilnius
   • Vilnius - Centrum
   • Vilnius - Radisson Blu

   Vilnius Auto Huren & Reisinformatie

   Vilnius is de hoofdstad en grootste stad van Litouwen. Het ligt in de vallei van de samenvloeiing van Neris en Vilnia rivieren en heeft 527,930 inwoners samen met Linz, Oostenrijk, Vilnius was de culturele hoofdstad van Europa in 2009.

   Krijgen

   met het vliegtuig

   Luchthaven van Vilnius (VNO). Het is de grootste burgerluchthaven in Litouwen en is gelegen op 4.6km ten zuiden van zowel bus- en treinstations, en 6.22 km vanaf het centrum van de stad, zoals gemeten door de transportroutes.

   Met de bus

   De busrit naar het centrum duurt 15 minuten en bussen vertrekken vanaf het vliegveld elke 10-15 minuten. Slechts één stuk handbagage passen onder één enkele zetel is toegestaan. Voor grotere bagage, moeten extra tickets gekocht worden.

   Met de taxi

   Het is aanbevolen dat u de plaatselijke gewoonten volgen en reserveer de taxi voor aankomst. Er zijn ook taxi's te wachten op de luchthaven vóór de aankomst terminal. Om misverstanden te vermijden, weet u uw bestemming omdat alle gemiddelde prijzen voor de afstand vanaf het vliegveld naar het busstation zijn.

   Wat te zien

   Oude stad (Senamiestis)

   Het is een wijk van de stad die begon te ontwikkelen uitgebreid sinds de Middeleeuwen en uiteindelijk heeft zijn omgeven door een verdedigingsmuur. De muur bepaald een stevige gebied en zijn vorm voor een lange periode van tijd, dit gebied nu heet oude stad en heeft een aparte status in Vilnius bestuurlijke divisie.

   Traditionele festivals van Vilnius

   Speigas (Frost), vindt plaats in de strenge voorwaarden van de gebouwen van geselecteerde club, traditioneel is het "Kablys" (zie "Clubs" hieronder). Jaarlijkse festival van post-industriële en avant-garde elektronische muziek. Neiging om ook uit te breiden tot Kaunas.

   Kaziuko mugė (Kaziukas Fair) — een Saint-Casimir de dag, de grootste jaarlijkse folk arts en crafts beurs gehouden in de straten van het centrum en de oude stad Vilnius op de vrijdag-zondag dichtst bij 4 maart.

   International Film Festival (Vilnius IFF) "Kino pavasaris" is de grootste filmische evenement in het land, bekend en geliefd om zijn hoge kwaliteit onafhankelijke filmprogramma en rijke begeleidende pakket van bioscoop-gerelateerde evenementen, workshops en speciale initiatieven.

   Mados infekcija - evenement vindt meestal plaats in Contemporary Art Centre - Zie sectie 'musea' hierboven. Jaarlijks, in het voorjaar, ongeveer de tweede helft van maart. Een prominente conceptuele fashion festival waar professionele en toekomstige ontwerpers worden samengebracht.

   Europos Dios. Jaarlijks 9 mei en het dichtstbijzijnde weekend tot op de dag. Viering gewijd aan Verenigd Europa; een traditioneel Restaurant eerlijke "smaak van Europa" vindt plaats op de straat Gediminas hoofdstraat die zich uitstrekt van kathedraal Sq tegenover het Parlement voor ongeveer 1km.

   Vilniaus festivalis. Jaarlijks vanaf eind mei tot begin juli. Internationaal festival van klassieke muziek, één van de meest prestigieuze, degelijke en veelzijdige evenementen in Litouwen.

   Kristupo vasaros festivalis, loopt voor 2 maanden, juli en augustus. Het grootste muziek zomerfestival in Litouwen, verschillende concert evenementen plaatsvinden in verschillende ruimtes in Vilnius, ook rek tot sommige andere districten van het land.

   Vilnius documentaire filmfestival (VDFF), "Skalvija" Cinema centrum, A. Goštautas St 2/15. Duurt verschillende dagen in de tweede helft van September. Grootste internationale documentaire festival in de Baltische Staten, zich te concentreren op intellectueel publiek.

   Vilnius Jazz. Jaarlijks het lang weekend in het midden van oktober. Opgericht in 1987, blijft het een uitzonderlijke gebeurtenis in Litouwen, bieden een breed perspectief op de hedendaagse trends in de jazz van over de hele wereld. Heeft een reputatie opgebouwd van een radicale avant-garde festival gericht op nieuwheid en limiet-stretching creativiteit.

   Autoverhuur beoordelingen

   Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Vilnius autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.33 gebaseerd op 1 ratings.
   "rentalcargroup"

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReview

   4

   Alex

   Geen commentaar

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen