Auto Huren Luxemburg

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Luxemburg Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Luxemburg, Luxemburg.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Luxemburg . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Luxemburg, Luxemburg.

Luxemburg Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Luxemburg maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Luxemburg Luxemburg Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Luxemburg

Luchthaven
 • Luxemburg - Luchthaven [LUX]
  Trein Station
  • Luxembourg - Train Station
   Stad
   • Contern - Dupont Deliveries Only
   • Luxembourg - Bereldange
   • Luxembourg - Bertrange
   • Luxembourg - Findel
   • Luxembourg - Gasperich
   • Luxemburg - Stad

   Luxemburg Auto Huren & Reisinformatie

   Het Groothertogdom Luxemburg is een land in de Benelux grenst aan België, Frankrijk en Duitsland die op het kruispunt van de Germaanse en Latijnse culturen ligt. Het is het enige Groothertogdom in de wereld en de tweede kleinste van de lidstaten van de Europese unnion Staten.

   Met een succesvolle staal, financiën en high-tech industrie, een strategische locatie in het hart van West-Europa, meer natuurlijke schoonheid dan u zou verwachten gezien haar omvang, en als één van de drie rijkste landen in de wereld, Luxemburg geniet van een zeer hoge levensstandaard - en heeft prijzen aan!

   Terrein

   Meestal glooiende hooglanden met brede, ondiepe valleien; Hooglanden aan iets berggebieden in het noorden; steile helling Moselle zondvloed vlakte in het zuiden.

   Krijgen

   Luxemburg is een lid van het akkoord van Schengen.

   Er zijn geen grenscontroles tussen landen die hebben ondertekend en geïmplementeerd dit Verdrag - de Europese unnion (met uitzondering van Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Ierland, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk), IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland. Ook is een visum verleend voor elk lid van Schengen geldig in alle andere landen die hebben ondertekend en geïmplementeerd van het Verdrag.

   Met het vliegtuig

   Luxemburg-Findel International Airport (LUX) ligt 6km buiten Luxemburg-stad. Gemakkelijk bereikbaar vanaf het centrum van de stad via de goedkope en frequente bus diensten nummers 29 en 16. Het wordt aangedaan door Luxair, de nationale luchtvaartmaatschappij die naar vele EU-landen vliegt.

   Alternatieve luchthavens, omvatten vooral voor low-costmaatschappijen, Ryanair hub Hahn (aka "Frankfurt-Hahn"), ongeveer twee uur rijden met de directe Flibco bus, Saarbrucken Luchthaven en Brussel-Zuid Charleroi.

   Met de trein

   Luxemburg treinstation bereikbaar vanuit Parijs (2 uur), Metz (1 uur), Brussel (3 uur) en Trier (43min). Zowel de internationale als de nationale dienstregelingen kunnen worden gevonden op de website van het bedrijf van nationale spoorwegen CFL.

   Met de auto

   Snelwegen van Metz (A3), Brussel (A6) en Trier (A1) sluit aan op de ringweg rond Luxemburg-stad, waaruit de meeste andere delen van het land kunnen worden bereikt.

   Als u wilt genieten van een mooi uitzicht naar de stad, "Grund" en kazematten, verlaat de snelweg vanuit het Oosten (Duitsland) bij afslag "Cents". Voer cent en rijden naar beneden de heuvel. Laat jezelf worden gestopt door tekenen dat de route is geblokkeerd via "Grund" niet.

   Met de bus

   Afgezien van de luchthaven bussen hierboven vermelde, zijn soms er commuter bussen naar Trier en Bitburg. De trein is een veel meer beter optie voor het invoeren van het land uit in de buurt. Er zijn directe busverbindingen van Saarbrücken. Deze bus is nogal duur met ongeveer 16 euro maar het goedkoper als gekocht in combinatie met een Duits of Frans rail ticket.

   Per boot

   Luxemburg wordt een land, is het erg moeilijk om in per boot. Maar als je het echt wilt, er zijn links van de boot van de Duitse kant van de rivier de Moezel naar de kant van Luxemburg, maar het is makkelijker lopen over de bruggen.

   Omzeilen

   Luxemburg is een compact land en is het mogelijk om vrijwel elke plaats in het land van de hoofdstad in minder dan een uur te bereiken. Het centraal station heeft een handige Mobilitéit kantoor dat helpen zal bij het plannen van uw reis met bus en trein.

   Praten

   Luxemburg is een meertalig land. Echter, in tegenstelling tot de meeste naties, taalgebruik wordt meestal geregeld door sociale situatie in plaats van lokale geografie.

   Luxemburgs - een Germaanse taal waarin vele Franse leenwoorden - is de nationale taal. Het native wordt gesproken door iets meer dan de helft van de autochtone bevolking, en is de belangrijkste taal van televisie- en radio-uitzendingen.

   Duits geniet officiële status in Luxemburg. Het wordt onderwezen op school, is de taal van de pers, de gerechtelijke systeem en de kerk, en is bijna universeel begrepen door de lokale bevolking.

   Dat gezegd zijnde, alles van verkeersborden aan menu's tot informatie in winkels, verschijnt in het Frans - dat de belangrijkste taal van de regering is. Frans daarom is duidelijk een van de nuttigste van de drie officiële talen te weten. met name in de hoofdstad.

   Naast de meer bejaarde bewoners, vrijwel elke Luxemburger begrijpt en spreekt vloeiend standaard Duits en Frans.

   Wat te zien

   U kan niet verwachten van één van de kleinste landen in Europa, maar het Groot-Hertogdom Luxemburg is een divers land, vol prachtige natuur en prachtige historische monumenten.

   Het merendeel van de bevolking woont in plattelandsgebieden en afgezien van de prachtige historische stad Luxemburg, hoofdstad van het land, nederzettingen zijn meestal klein. Dat gezegd hebbende, de hoofdstad is een plek niet te missen.

   Het heeft een prachtige locatie hoog op een klif, met uitzicht op de diepe en smalle valleien van rivieren zowel de Alzette en Pétrusse. Verschillende delen van de oude stad zijn opgenomen als UNESCO World Heritage Sites, en de meest interessante plekken zijn onder andere de Gothic Revival kathedraal van de Notre Dame, de vestingwerken van de stad en natuurlijk de Grand Ducal Palace, die is omgeven door charmante cobblestoned rijstroken.

   De levendige stad Echternach is de oudste stad van Luxemburg. Het beschikt over's lands meest prominente religieuze structuur, de basiliek van de abdij van Echternach waar lands patroonheilige Willibrord is begraven.

   Het romantische dorp van Vianden met zijn prachtige middeleeuwse kasteel van Beaufort is een toeristen favoriet, en de moeite waard een bezoek zelfs ondanks de drukte in de zomer. De prachtige locatie van het fort in de onze vallei van de rivier, omgeven door strakke bossen en een meer met zwanen, geeft het een typische sprookjesachtige kasteel look en feel.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen