Macedonie Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Macedonie | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Macedonie en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Macedonie. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Macedonie.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Macedonie en geniet - reis - ontdek!

Macedonie autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Macedonie. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Macedonie Autoverhuur Partners

Macedonie Auto Huren & Reisinformatie

Macedonië

De lange geschiedenis van Macedonië betekent dat er genoeg is te zien in het land, maar zelfs als geschiedenis doet geen beroep op u, het land nog veel heeft te bieden.

De Byzantijnse ruïnes bij Bitola kunnen worden gevonden binnen het Pelister National Park.  Dit is de tweede grootste stad in Macedonië.  Het is slechts 11 mijl vanaf de grens met Griekenland en het hart van de Osmaanse overheersing op een gegeven moment was.  Daarnaast kunt u de ruïnes van Heraclea Lyncestis in de buurt bezoeken.  De moskees en kloosters in Macedonië ook dienen als een gids voor de geschiedenis van het land.  Er zijn vele moskeeën die werden gemaakt tijdens de Ottomaanse periode.  Probeer een bezoek aan de oude Bazaar in Skopje.  De Pasha van Mustafa moskee stamt uit de 15e eeuw.

Macedonië is thuisbasis van een van de grootste kruisen in de wereld.  Het is gelegen op de top Vodno berg, de Millennium Cross merken de 2000 jaar van het Macedonische christendom.  Het is meer dan 200 voet hoog en kan worden gezien van het centrum van de hoofdstad.  U kunt wandelen tot aan het Kruis als je zeer actief voelt of u de Touwslager kabelbaan kunt.

Autoverhuur in Macedonië te regelen en u kunt besteden tijd het verkennen van de hoofdstad op uw gemak.  Een aardbeving in 1963 vernietigd vele gebouwen in de hoofdstad.  Dit is waarom zo veel van de gebouwen nieuw zijn, maar er inspanningen geleverd zijn om een meer klassieke uiterlijk naar de stad.  Voor de oudere gebouwen hoofd naar het oude Bazaar-gedeelte van de stad.

Het Museum van hedendaagse kunst krijgt een heleboel bezoekers elk jaar.  Het is een van de grootste collecties van kunst in het land.  Het gebouw zit met uitzicht op de stad en u vindt hier werken van Picasso en Hartung. Als u liever oudere geschiedenis dan neem een reis naar het Nationaal Archeologisch Museum.  Artefacten hier dateren van het Neolithicum en het is een geweldige manier om een paar uur doorbrengen.  Er zijn rondleidingen, die u helpen kunnen te begrijpen sommige van de objecten die tentoongesteld.

Hebt u een huurauto in Macedonië kunt u gemakkelijk een reis nemen naar Mavrovo Lake, binnen het nationaal park met dezelfde naam. Deze regio omvat 300 vierkante mijl van het land en het meer zal bevriezen tijdens de wintermaanden.  In de zomer is het gevuld met bezoekers die zijn zwemmen en varen.  Als je geluk hebt krijg je te zien de helft-ondergedompeld kerk in het centrum.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen