Auto Huren Ohrid

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Ohrid Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Ohrid, Macedonie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Ohrid . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Ohrid, Macedonie.

Ohrid Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Ohrid maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Ohrid Macedonie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Ohrid

Luchthaven
 • Ohrid - St Paul The Apostle Luchthaven [OHD]
  Stad
  • Ohrid - Metropol Lake Resort

   Ohrid Auto Huren & Reisinformatie

   Ohrid is een grote stad in zuidwestelijke Macedonië op de oever van Lake Ohrid. Een stad van grote geschiedenis en het erfgoed, het werd een UNESCO-erfgoed site gemaakt in 1980. Genesteld tussen hoge bergen tot 2800 m en meer van Ohrid, is het niet alleen een plek van historische betekenis, maar ook van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Ohrid is het kroonjuweel van Macedonië.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Ohrid heeft een internationale luchthaven: St Paul de Apostel (OHD) ongeveer 7 km van het centrum van de stad die Ohrid met Amsterdam, Belgrado, Brussel, Tel Aviv en Zürich verbindt. Vanaf juni 2015 verbindt Wizz Air Ohrid tweemaal per week met Basel en Londen. De luchthaven is het jaar geopend, maar de meeste luchtvaartmaatschappijen alleen vliegen in de zomer, dus contact op met uw reisbureau of de luchtvaartmaatschappij voor de meest actuele informatie.

   Een nieuwe busdienst verbindt de luchthaven en de haven van de stad van Ohrid. Bussen opereren tweemaal per week (woensdag en zondag) en zijn gepland op basis van de Wizzair vluchten naar/vanuit Basel en Londen Luton.

   Omzeilen

   Met de taxi

   Vervoer in Ohrid is goedkoop en omvat alle gebieden van de stad. Taxichauffeurs kunnen proberen toeristen hogere tarieven laden, dus aandringen zij gebruiken een meter werken, zelfs als dus, nog steeds houden een oog op de meter zelf, als deze apparaten zijn vaak "gehackt" door sommige stuurprogramma's.

   Op voet

   Het centrum van de stad en de oude stad is compact en beste gezien op de voet. Een interessante wandeling die in de belangrijkste attracties neemt begint in het centrale plein. Musea van de stad zijn op dit gebied. Vanaf hier, bezoek St.Sophia Kerk, het antieke Theater. Ten slotte, lopen de heuvel naar King Samuil van Fort. Plaoshnik, en St John - Kaneo bezichtigd worden op de heen-en terugreis.

   Wat te zien

   Afgezien van het meer is Ohrid het meest bekend voor zijn oude kerken, Basilieken en kloosters waar heiligen Kliment en Naum met behulp van de Bulgaarse koning Boris ik (studenten van Cyrillus en Methodus) schreef hun leringen en geformuleerd het Cyrillische alfabet in de Republiek Macedonië, alsmede de buurlanden Bulgarije, Servië en Montenegro gebruikt en de mate van Rusland , en veel van de landen van de voormalige Sovjet-Unie unnion.

   Belangrijke kerken

   St.Sophia Kerk 11 c. - kathedraal van Ohrid aartsbisschoppen. Vierde basiliek gebouwd op deze zelfde plek (de oudste een wordt een Romaanse basiliek (gerechtsgebouw)). Huidige kerk werd gebouwd in 1035 door aartsbisschop Lav, voorgevel met de torens en de open galerijen werd gebouwd in 1317 door aartsbisschop Gregory.

   St.Bogorodica, Macedonië, Europa 13e c. - de kerk werd gebouwd en geschilderd in 1295. Het is gewijd aan de Maagd Maria, Macedonië, Europa is een kenmerk besteed aan haar betekenis "de Omnisicent en Clairvoyant".

   St. John the Theologian - Kaneo kerk 13 c. – meest bekend om haar schilderachtige ligging, staande op een klif boven het meer van Ohrid. Opmerkelijk over de schattige architectuur is Armeense invloed in de lijn van de zigzag-anker van het dak van de koepel.

   St.Pantelejmon-Plaoshnik - het is zeer belangrijke religieuze centrum geweest sinds de vroege Christelijke tijden, zo niet voor. De kerk die u ziet is een reconstructie van de kerk van die St.Klement gebouwd toen hij hier kwam en de Universiteit opende.

   Te doen

   Ga naar de stranden - Apart van bezienswaardigheden, er zijn een paar verschillende natuurlijke stranden, meestal de meer schilderachtige ze verder van het centrum van de stad en elk biedt een unieke strand ervaring. Gradište strand staat bekend om de vele jonge mensen en muziek bijvoorbeeld, terwijl anderen families of rustige sfeer hebben. Stranden zijn meest druk in juli en augustus, en rustig de rest van het jaar, dat een hele andere ervaring is.

   Sommige van de stranden te gaan zijn: Labino het is een kleine, stenige strand thats niet overvol. Het water is helder en verfrissend. Beste tijd om te gaan is in de ochtend.

   Waarschijnlijk is het beste strand van Ohrid Lake Ljubaništa op de Zuid-Oost kant van het meer in de buurt van de grens met Albanië. Het strand is lang, zandstrand met meestal schoon water. Er zijn een heleboel mensen, maar je kunt niet voelen dat aangezien het strand echt groot is. Beste tijd om te gaan is na 6 uur. Een zonsondergang die u niet zult vergeten.

   Evenementen

   Ohrid zomerfeest - het zomerfestival van Ohrid is een van de grootste en meest belangrijke muziek en drama festivals in Macedonië. Het eerste concert vond plaats in 1961 in de kerk van St. Sophia, met haar buitengewone akoestiek. Het festival in Ohrid heeft een bepaalde internationale smaak vanwege de deelname van een groot aantal toonaangevende musici en ensembles van de bekendste Europese en wereld muziek. Zijn er deelnemers uit 44 landen. Dit Festival heeft een solide reputatie als het is onderdeel van de grote familie van de meest beroemde Europese muziekfestival geleidelijk geworden. Het zomerfestival van Ohrid heeft zijn eigen geluid opvattingen, en het is in staat tot het opstellen van een muzikale programma waarin kunstenaars van wereldfaam. Het zomerfestival van Ohrid is van 12 juli tot 20 augustus elk jaar gehouden.

   Ohrid zwemmen Marathon - elk jaar, in de tweede helft van juli, de elite in de hele wereld in Ohrid verzamelt zwemmen en, vanaf het klooster St. Naum, ze zwemmen langs de oever van het meer naar de haven van de stad, ongeveer een 30-km route. Sinds 1998 heeft de Marathon voor het zwemmen van Ohrid ingevoerd in de wereld zwemmen Club van de 12 wereldwijd marathons onder het beschermheerschap van FINA-The World zwemmen Association gehouden.

   De Balkan Folklore Festival - lid van de vereniging van de UNESCO van de internationale Raad van organisaties van Folklore Festivals en Folklore kunst, en de internationale organisatie voor Folklore Art. Dit festival heeft tot nu toe gepresenteerd vele originele liederen en dansen van volkscultuur voor meer dan 30 jaar. Ongeveer 1.200 ensembles met 42.000 leden hebben deelgenomen aan het festival.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen