Auto Huren Skopje

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Skopje Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Skopje, Macedonie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Skopje . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Skopje, Macedonie.

Skopje Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Skopje maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Skopje Macedonie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Skopje

Luchthaven
 • Skopje - Petrovac Luchthaven [SKP]
  Stad
  • Skopje - Aleksandar Palace Hotel
  • Skopje - Stad

  Skopje Auto Huren & Reisinformatie

  Populaire autoverhuur bestemmingen
  Skopje is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Skopje met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Skopje en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Skopje omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

  Ik reis naar het buitenland, maar ik weet niet hoe ik op mijn bestemming moet komen ...
  De meeste autoverhuurbedrijven bieden een GPS-navigatiesysteem om je weg naar je bestemming te vinden. In de algemene voorwaarden staat vermeld hoeveel de huur van de GPS kost. Let op; GPS-navigatiesystemen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de autoverhuurbedrijven.

  Reizen met baby's of kinderen
  De meeste autoverhuurbedrijven bieden een baby of kinderstoel/verhoging voor reizen met baby's of kinderen. U kunt erachter komen of het aangeboden wordt en hoeveel de extra kosten ervoor zijn. Het staat in de gedetailleerde huurvoorwaarden. Houd er rekening mee dat baby- of kinderstoel/verhoging onderhevig zijn aan de beschikbaarheid van het autoverhuurbedrijf.

  Grens overschrijden met uw huurauto
  Houd er rekening mee dat als u van plan bent om over landgrenzen te reizen, er beperkingen van toepassing kunnen zijn. De grensoverschrijdende kosten kunnen direct bij de huurbalie worden afgerekend.

  Mijn vlucht arriveert om middernacht, zijn de autoverhuurbedrijven nog steeds open op dat tijdstip?
  Voor de meeste locaties is het mogelijk om een huurauto buiten kantooruren op te halen. Bij het maken van een boeking kunt u de afhaaltijd selecteren. Als de afhaaltijd buiten openingstijden is, controleer dan of er een “Buiten kantoor tijden toeslag” geldt. Deze toeslag dient direct bij aankomst bij het autoverhuurbedrijf te worden voldaan. U vindt de informatie in de gedetailleerde huurvoorwaarden.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen