Madagaskar Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Madagaskar | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Madagaskar en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Madagaskar. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Madagaskar.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Madagaskar en geniet - reis - ontdek!

Madagaskar autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Madagaskar. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Madagaskar Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Madagaskar

Madagaskar Auto Huren & Reisinformatie

Madagaskar

Er zijn sommige traditionele toeristische attracties op Madagaskar voor degenen die willen om te gaan sightseeën.  Ga naar de hoofdstad voor een bezoek aan het Queen's Palace.  Gebouwd op het hoogste punt van de stad, moest het worden gedeeltelijk herbouwd ongeveer 20 jaar geleden na een brand.  U kunt de compound tour en leer meer over de geschiedenis van de Koninklijke familie hier.

De voormalige hoofdstad stad van Ambohimanga is één van de meest heilige plaatsen in het land.  De verbinding wordt nu weergegeven als een World Heritage Site door UNESCO.

In Antsirabe ziet u enkele van de plaatselijk gemaakte ambachten.  Er zijn ambachtelijke workshops er dus u speelgoed die zijn gemaakt uit gerecycleerd items, edelstenen vindt, geborduurd objecten, objecten van de raffia, zijden sjaals en houten sculptuur gepolijst.

Haal het meeste uit uw huurauto in Madagaskar voor een bezoek aan het landgoed Sahambavy.  Dit is een thee-producerende landgoed.  Vooral voor groene thee, al het alleen produceert zwarte thee voor iets meer dan tien jaar. U kunt een rondleiding van de fabriek dan genieten van een thee proeverij achteraf.

Als u geïnteresseerd in de flora van het eiland bent dan is een reis naar het Arboretum d'Antosokay een must.  Er zijn meer dan 900 verschillende soorten plant hier en u kunt leren over hoe ze worden gebruikt voor geneesmiddelen, voedsel en andere toepassingen.  Als u wilt meer tijd hier kunt u het huren van een bungalow voor een kort verblijf.

Traditionele van de strandvakanties zijn niet van de agenda in Madagaskar.  Libanona Beach is erg populair bij surfers en is het idee voor de beginner-surfer.  Andere surfers hoofd voor stranden van Anakao en Lavanono.  Anakao is een vissersdorp dat is tamelijk geïsoleerd zodat je kan voelen dat autohuur is uw beste optie voor getting zowat.  U kunt een kanotocht nemen terwijl je hier bent om te verkennen van de eilanden die in de buurt evenals de mangroven liggen.  Het is ook een goede uitvalsbasis voor een dagje uit naar het Tsimanampetsotsa National Park waar er een zoutmeer.

Een ander nationaal park dat is waardig van een reis is de Tsingy de Bemaraha National Park.  Het is een zeer opvallende plaats, gevuld met ravijnen, meren en bossen, maar de kalksteen karsts zijn bijzonder opvallend en bijdragen tot het scheppen van een zeer uniek landschap hier.  Maak ook een uitstapje naar Lake Itasy waar er zijn watervallen en geisers – maar zet je schrap als het lawaai kan worden oorverdovend!

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen