Auto Huren Antananarivo

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Antananarivo Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Antananarivo, Madagaskar.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Antananarivo . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Antananarivo, Madagaskar.

Antananarivo Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Antananarivo maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Antananarivo Madagaskar Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Antananarivo

Luchthaven
 • Antananarivo - Ivato Int. Luchthaven [TNR]
  Stad
  • Antananarivo
  • Antananarivo - Chauffeur Service

  Antananarivo Auto Huren & Reisinformatie

  Antananarivo ook bekend als de stad van een duizenden, is de hoofdstad van Madagaskar.

  Krijgen

  Antananarivo is de belangrijkste toegangspoort voor Madagaskar en reizen naar de hoofdstad is behandeld in de hoofdpagina van Madagaskar.

  Met het vliegtuig

  Ivato Airport (TNR) is de belangrijkste luchthaven van de Antananarivo en het wordt onderhouden door Air France, Turkish Airlines, Air Austral, Airlink, Air Mauritius, Comores Aviation, Kenya Airways, Interair Zuid-Afrika en Air Madagascar.

  Als je eenmaal voorbij de bagage claim, zult u worden begroet door een massa van ondernemers biedt hulp met uw bagage naar de wachtende taxi's, in ruil voor een fooi, en routebeschrijving naar andere diensten aanbieden.

  Alle buitenlandse bezoekers vereisen een inreisvisum. Eerste visum zijn voor maximaal 30 dagen, en uw paspoort moet geldig zijn voor ten minste zes maanden na de laatste dag van uw verblijf. Een visum langer dan drie maanden moet worden voorgelegd aan het ministerie van het interieur of de ambassade in Antananarivo.

  Omzeilen

  Er zijn drie belangrijkste methoden voor navigeren in de hoofdstad: taxi, bus en te voet. De meeste toeristen de neiging om gebruik van taxi's, zoals ze zeer praktisch zijn. Zorg ervoor dat u een tarief afspreken met de bestuurder alvorens de taxi.

  Verlaten van Tana

  Om te reizen op van Tana er is maar één echte vorm van openbaar vervoer, de taxi brousse of bush taxi.

  Bij aankomst op het station zal u worden lastiggevallen door touts probeert te verkopen van de diensten van elke bestemming en route. Zij doen dit om alle aankomsten naar het station, de lokale en de toeristische gelijk. De meeste stations zijn bekleed met ticket kiosken met tekenen overhead reclame hun locaties.

  Andasibe-Mantadia Nationaal Park - bussen vertrekken vanaf de relatief moderne Gare Routieie de l'est. Eerste reis naar Moramanga dan neem een aansluitende bus naar Andasibe dorp. Bussen vertrekken regelmatig, tot elk uur.

  Ranomafana Nationaal Park - van Farakana busstation vangen een bus met een bestemming van Mananjary of één van de andere steden ten zuiden van hier. De reistijd is ongeveer 14 uur.

  Wat te zien

  Er is geen punt zijnde welwillend hierover - er is echt geen toeristische infrastructuur om te spreken van in Antananarivo.

  Rova - vorsten of Queen's paleis van het Koninkrijk van Imerina, 17e en 18e eeuw. De site biedt goede panoramisch uitzicht van de stad, zoals het is op het hoogste punt in de heuvels.

  De Minister-president Rainilaiarivony Palace - in de buurt van de Rova. In 2005 de situatie hier onzeker was, het paleis leek te worden gesloten, maar een freelance gids laat bezoekers voor een vergoeding en een uitvoerige uiteenzetting gegeven van de historische artefacten die tentoongesteld werden.

  Het Musée d'art et d'archéologie van Isoraka is ook een Instituut van beschavingen, waarin verschillende archeologische werken. u kunt veel leren over Madagaskar de geschiedenis, zijn volk en haar tradities, sinds de eerste eeuw tot heden.


  Er zijn verschillende etnografische voorwerpen uit alle hoeken van het eiland en een heleboel kookgerei. Het doel ervan is duidelijk bij te dragen tot een betere kennis van de culturele geschiedenis van Madagaskar.

  Blijf veilig

  Pas op voor honden! Tana is geladen met zwerfhonden, van wie sommigen zal af en toe lastig voorbijgangers voor kladjes of blaffen, grommen en chase mensen uit hun grondgebied. Als aangeklampt door een zwerfhond, kijk voor een steen of fles of iets te werpen op het, dan laat vliegen. Als niets is beschikbaar begin schreeuwen en klappen van uw handen. Als dit niet werkt, voert. Deze dieren ook laten hun sporen achter... veel locals verwijzen naar Tana als "Antaybe".
  Straatkinderen zijn hier aanwezig. Ook bedelaars. Een beleefd maar krachtig "Non, merci" wanneer spreken aan iedereen ouder dan jij) moeten doen de truc. Vermijd uitdelen van contant geld, snoep of snuisterijen aan bedelaars en kinderen - het biedt geen oplossing voor het sociale probleem en moedigt bedelen en diefstal.
  Wees op uw hoede van groepen van oudere kinderen bedelen in het centrum, ze zijn vaak klaar om te stelen/snatch blootgesteld sieraden, verkoopbare objecten of tassen.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen