Auto Huren Lilongwe

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Lilongwe Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Lilongwe, Malawi.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Lilongwe . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Lilongwe, Malawi.

Lilongwe Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Lilongwe maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Lilongwe Malawi Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Lilongwe

Luchthaven
 • Lilongwe - International Luchthaven [LLW]
  Stad
  • Lilongwe

   Lilongwe Auto Huren & Reisinformatie

   Lilongwe is de hoofdstad van Malawi.

   Begrijpen

   De hoofdstad van Lilongwe, Malawi heeft een bevolking van circa 902,388. Het is een zeer groene stad, in de mate dat soms vraag je je af als er helemaal een centrum van de stad als gebouwen in de stad new ten minste door patches van met gras begroeide grond en bomen zijn verdeeld.

   Afdrukstand

   Lilongwe is verdeeld in de oude stad in het zuiden en de nieuwe stad, die meer in het noorden. De oude stad is gebouwd rond het voormalige dorp van Lilongwe, terwijl de nieuwe stad ontstonden nadat de eerste president Dr Hastings Kamuzu Banda verplaatste de hoofdstad van Zomba naar Lilongwe. De kwaliteit van de wegen is uitstekend ten opzichte van landen als Kenia en verkeer niet de neiging om te veel van een probleem helemaal.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Lilongwe van Kamuzu International Airport (LLW) velden regelmatige vluchten naar Johannesburg, Addis Abeba, Nairobi en binnenlandse diensten aan Blantyre op Air Malawi en Swiftair opereert binnenlandse planningen op Boeing 737 tussen Lilongwe en Blantyre en regionale vluchten naar Johannesburg.

   Voor naburige Zambia zijn er vluchten naar hoofdstad Lusaka en safaribestemming Mfuwe door middel van de twee belangrijkste Air Charter bedrijven (Nyassa Air Taxi & Executive Air Charters). Er is geen vergoeding van de luchthaven. De vergoeding is blijkbaar nu bij het vliegticket inbegrepen.

   De luchthaven is ongeveer 30/40 minuten rijden ten noorden van de stad.

   Met de bus

   Van Dar Es Salaam

   Er zijn twee bus bedrijven dienen Dar-Es-Salaam-Lilongwe richting twee keer per week. De bussen zijn meestal van gebrek aan onderhoud waardoor het tijdschema onbetrouwbaar. Malawi moet het vervoer verbeteren.

   Omzeilen

   De stad is zeer verspreid uit, dus een beetje van een karwei om heen kunnen. U kunt oprapen taxi's van het Hotel Lilongwe en het Capital Hotel. Als je avontuurlijk voelt, kunt u een busje nemen. Het is heel goedkoop, maar je krijgt zeer vertrouwd met uw medepassagiers.

   Er zijn verschillende routes die u nemen kunt, waaronder een die gaat van de grote blauwe bank in de nieuwe stad en zet u af in het hart van de oude stad, naast Shoprite surpermarket.

   Wat te zien

   Lilongwe wildlife centre: aan de overkant van de weg naar de oude aard-heiligdom. Zijn rug naar beneden naar de oude stad met de brug over de rivier, kijk uit voor het teken. Haar een wildlife redding en revalidatie centrum waarmee een rondleiding door de geredde dieren. Zelf begeleid wandelen routes wind in het hele pand. Vrijwilliger kansen zijn beschikbaar.

   Zie bij Kumbali cultureel centrum de traditionele Malawische dansen en traditionele Malawische drummen. Omvat live akoestische Malawische muziek en traditionele Malawische diner.

   Te doen

   Golflessen, Lilongwe Golf Club. Beste plek om te leren van de golf, heel goedkoop in vergelijking met westerse prijzen met een uitstekende 18 holes. Uitdagend voor zelfs profs.

   Vrijwilliger, Lingadzi Academie. Beste plek om te werken met jonge Malawiërs. Vrijwilligers als docent, sportcoach of bouwer. Het is vrij als vrijwilliger met gebouw Malawi.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen