Maleisie Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Maleisie | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Maleisie en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Maleisie. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Maleisie.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Maleisie en geniet - reis - ontdek!

Maleisie autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Maleisie. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Maleisie Autoverhuur Partners

Maleisie Auto Huren & Reisinformatie

Maleisië

De snelle modernisering van delen van Maleisië betekenen dat er zijn tal van attracties voor u om te bezoeken, hier zijn slechts een paar voor u te overwegen voor uw reis.

De Batang Redjang rivier leidt u naar belangrijkste tribale gebieden van het eiland Borneo.  Als u een bezoek in mei en juni kunt u bezoeken van de huizen van de Iban-stam.  Deze stam heeft tradities, die eeuwenlang onveranderd zijn gebleven en kunt u de hulp van een lokale gids je rond de regio laten zien.

Als u een auto in Maleisië huren kunt u hoofd uit Kuala Lumpur naar de Batu Caves.  Dit zijn de kalksteen grotten die zijn gevuld met stalactieten en ze zijn nu een toegewijde hindoe heiligdom.  Pelgrims komen in januari en februari elk jaar als onderdeel van de Thaipusam festival.  U kunt ook enige tijd het verkennen van de Cameron Highlands, in de heuvels ten noorden van Kuala Lumpur.  Er zijn theeplantages hier naast heuvel resorts en bezoekers besteden tijd trekking door het gebied, evenals thee proeverij!

Het Nationaal Park Gunung Mulu gebruikt om te worden waar de hoofd-jacht stammen zich bevindt, maar het is nu een World Heritage Site.  Is het thuis van's werelds meest uitgebreide grottenstelsel.  Er zijn sommige die openstaan voor het publiek en tal van anderen die u verkennen kunt als u deelnemen aan een van de georganiseerde expedities.  Er is een hoofd-hunter's parcours dat is geopend om te wandelen en u kunt ook besteden tijd klimmen tot de Pinnacles.

Neem een reis naar Kota Bharu.  Deze stad ligt dicht bij de grens met Thailand en het is een geweldige plek om meer over de cultuur en de tradities van de regio de producten van BvD te ontvangen.  Hier ziet u de schaduw puppet shows en de traditionele vliegers, evenals het genieten van een maaltijd in de beroemde avondmarkt.  De regio heeft vele festivals gehouden gedurende het hele jaar.

Als u wilt weten meer over het koloniale verleden van het land, gebruikmaken van uw Maleisië autohuur en hoofd naar Malakka.  Dit is de oudste stad van het land en gebruikt de hoofdstad gebruikt door de Maleise sultans en kolonisten.  Het kan worden gevonden op de westkust van het land slechts een paar uur rijden van Kuala Lumpur.  De architectuur hier is Nederlandse en Portugese koloniale en er is hier een unieke keuken die is een mix van Chinese, Indische en Maleisisch.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen