Auto Huren Kuching

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Kuching Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Kuching, Maleisie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Kuching . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Kuching, Maleisie.

Kuching Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Kuching maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Kuching Maleisie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Kuching

Luchthaven
 • Kuching - Luchthaven [KCH]
  Stad
  • Kuching - Centre

   Kuching Auto Huren & Reisinformatie

   Kuching is de hoofdstad en grootste stad van de Oost-Maleisische deelstaat Sarawak en het district van Kuching, evenals de grootste stad op het eiland Borneo.

   Begrijpen

   Eens de hoofdstad van de witte Rajahs van Sarawak, nu met een bevolking van sommige 600.000, Kuching is klein genoeg om rondlopen maar interessant genoeg om je er voor meerdere dagen, en een goede uitvalsbasis voor het verkennen van Sarawak. Het is veilig en relatief schone. De naam van de stad, Kuching, wordt beschouwd als afgeleid van het Maleise woord kucing, zin kat.

   Klimaat

   Kuching geniet van zon gedurende het hele jaar als elke andere tropische steden. Af en toe optreedt regenval en zware douches die altijd als gevolg van neerslag en moesson seizoen. Hagel kan soms gebeuren in Kuching. Sterke wind, tremoren en zware onweersbuien, zijn echter zeer onwaarschijnlijk. Het is raadzaam om te bezoeken van Kuching tijdens hete seizoen die van maart tot en met oktober elk jaar is. Moesson seizoen normaal optreden tussen November en februari. Echter, de moesson u niet hindert bij teveel van de toeristen activiteiten.

   Praten

   Kuching is een zeer multiculturele plek, en de meeste bewoners spreken ten minste Maleis en hun etnische tong, met heel wat kunnen spreken van een behoorlijk niveau van het Engels zo goed. Dit is te wijten aan het feit dat alle Kuchingnites Engels als tweede of derde taal nemen. Het vermogen om te spreken van Maleis, Engels of Mandarijn is meestal genoeg voor iemand in Kuching te krijgen door.

   Krijgen

   Kuching is in Sarawak, die behoudt de controle over haar eigen immigratieprocedures, enkele bijkomende complicaties van toepassing als een gewone Maleisische visum kan niet volstaan. De meeste bezoekers, echter krijg visa op aankomst op Kuching International Airport. Zie Sarawak voor details.

   Met het vliegtuig

   Kuching International Airport (KCH) is de belangrijkste toegangspoort van Sarawak. Er zijn in de buurt van-uurtarief verbindingen naar Kuala Lumpur evenals frequente vluchten naar Singapore, Johor Bahru, Labuan, Kota Kinabalu en andere steden in Sarawak zoals Sibu, Bintulu en Miri. MASwings links Kuching met Mukah. Internationale verbindingen zijn vrij beperkt, maar er een paar wekelijkse diensten naar Guangzhou, Hong Kong, en Pontianak zijn. Vluchten naar Kuching worden ook uitgevoerd door Air Asia. Internationale luchtvaartmaatschappijen in Kuching omvat SilkAir, Royal Brunei, Tiger Airways en Batavia Air.

   Krijgen er/weg: Kuching stad is ongeveer 20 min rijden met taxi. Koop een vaste tarief tarief, RM26, van de taxistandplaats voor de coupon net buiten de aankomsthal. Uw pre-paid taxi brengt u rechtstreeks naar uw hotel of beoogde bestemming in Kuching stad.

   Met de bus

   Kuching van regionale express bus terminal is nu gevestigd op de Terminal van de Kuching Sentral ongeveer 1km van de luchthaven. Alle interlokale express bussen aankomen uit en laat grote Sarawak steden zoals Sibu, Bintulu en Miri, evenals Pontianak in Indonesië. Regionale bussen voor sommige plaatsen in de buurt van Kuching zoals Lundu (voor het Nationaal Park Gunung Gading en Tanjung Datu Nationaal Park) en Sri Aman ook vertrekken aankomen/vanaf hier. Echter, bussen voor sommige steden en bestemmingen dichterbij Kuching, zoals het Bako National Park, Bau en het Semenggoh Orang Utan centrum, vertrekken vanaf verschillende locaties in het centrum van de stad, afhankelijk van het bedrijf van de bus wordt gebruikt.

   Omzeilen

   Met de bus

   De oude bus onderneming 'Kin Lian lange' overgenomen stad openbare verbinding. Je zou niet missen want het is helder groen en je merkt het vaak varen rond Kuching stad. De oude gammele fase bussen heeft zijn weggevaagd door de regering in 2009. Met deze nieuwe bussen, is reizen rond Kuching stad comfortabeler nu geworden. Het enige nadeel zou misschien de wachttijd voor een bus. Frequentie is ongeveer 30 minuten en de tarief varieert van RM1.80 tot RM2.30 hangt af van het aantal van stopt u neemt en u betaald op de bus.

   Wat te zien

   Kuching is een paradijs voor toeristen. Het is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Sarawak.

   Kuching, kunt u genieten van verschillende activiteiten van de bezienswaardigheden. Onder hen zijn het bezoeken van musea, attracties van Kuching stad en attracties voor natuurliefhebbers.

   Kuching is heel de zonsondergang plek, vaak beschouwd als "een van de meest memorabele". Uw foto's te nemen, en genieten van de zonsondergangen vanaf de waterkant, Santubong Peninsular of Bako Peninsular.

   Tua Pek Kong Temple, Jl. Padungan (East end van Main Bazaar). Deze tempel is de oudste Chinese tempel in Kuching en strategisch gelegen in het hart van Kuching. Het was net op het tegenovergestelde van Chinese Museum. Het werd gebouwd in 1843. Verschillende festivals worden gehouden hier bijvoorbeeld de Wang Kang Festival (te commomerate de doden) en Ghost Festival.

   Sultan Iskandar Planetarium. Deze eerste planetarium ooit gebouwd in Maleisië is in de Kuching Civic Centre complex. Deze planetarium toont video's van astronomische avonturen van alle planeten in het zonnestelsel. Planetarium is verlaten en tot nader order afsluiten.

   Men kan genieten van bezienswaardigheden van Kuching stad op verschillende locaties. Wat is er uniek van Kuching stad in toeristen ogen is hoe de skycrapers gebouwd in de buurt van weelderige groene jungles.

   Kuching Civic Centre, Jl. Taman Budaya attractiepark. Dit is een 3-gebouw complex, gelandmerkte door de toren met een paraplu-vormige dak (onder renovatie vanaf mei 2014. Geen toegang). Dit is de beste plek om een 360° luchtfoto van Kuching stad.

   Kuching stad moskee, gelegen in de buurt van de open lucht markt. Het was eerder de belangrijkste moskee voor Kuchingites en de moskee van de staat Sarawak genoemd, later het werd opnieuw aangewezen als de afgesplitste moskee van Kuching.

   Kuala Lumpur, of "Lumpur moskee" is gelegen in Petra Jaya. Het was grenzend aan de State Library en gehuisvest Dewan Hikmah, een multifunctionele hal, gewoonlijk voor het islamitische bruiloftsrecepties. Het heeft ook sommigen voor de Hafizs en de Ustazs. Het was de meest drukke moskee in Sarawak dankzij de ligging in de buurt en gebied waar de meerderheid van Kuching moslims wonen. Het is nog steeds een meest favoriete plek voor vrijdag gebeden te wijten aan de moskee zijn comfortabel en voorzien van airconditioning.

   Medan Raya Complex, gelegen in Petra Jaya. Oorspronkelijk gepland als het bestuurscentrum van de staat regering met een dual-rijbanen boulevard koppeling van Kuching Noord stadhuis en Wisma Bapa Maleisië, momenteel alleen met een gebouw op de site genaamd Baitul Makmur, die beschikt over vier ministeries.

   Kuching Waterfront. Een bezoek aan Kuching is onvolledig zonder het nemen van een stevige wandeling op de RM1 milion per 10 m strip van Kuching Waterfront. Het is de meest populaire vergadering (en paring) plaats in Kuching. Het was ooit een lijn van oude magazijnen.

   Belangrijkste Bazaar. Een zeer lange rij van winkels voor u om te winkelen voor souvenirs van Sarawak en ambachten.

   Kuching Reservoir Park (Taman Budaya), attractiepark Jl. Reservoir/Jl. Taman Budaya. Letterlijk betekent 'culturele garden', hoewel het culturele aspect van het twijfelachtig blijft.

   Zondagmarkt (Pasar Minggu), Jl. Matang Jaya in Tamang Foong Joon. De zondagmarkt (op de nieuwe locatie "Medan Niaga Satok" genoemd) komt leven begint zaterdag middag en loopt tot en met zondagmiddag. De markt is zo groot dat het je benen te lopen naar alle uithoeken van deze markt zou kunnen breken.

   De Astana. Of het paleis in het Engels, woont de huidige Yang di-Pertua Negeri of de staatshoofd van Sarawak. Het paleis is gelegen aan de noordelijke oever van de rivier de overkant van de rivier van Kuching Waterfront.

   Vriendschap Tuin, gelegen op een hoogte van Tabuan. De tuin is ontwikkeld ter gelegenheid van het symbool van vriendschap tussen China en Maleisië. De tuin is prachtig vormgegeven met kleine vijvers en tuinen. Perfecte plek voor attracties, voeden de koi vissen en proberen uw geluk op de twee willen putten.

   Sarawak State Library (Pustaka Negeri), Petra Jaya, in de buurt van Kuala Lumpur. Voor sightseeing doel, kunnen bezoekers kiezen voor aërobe sessies elke middag in de bibliotheek samengestelde gehost. Het meer voor de bibliotheek is de meest geschikte plaats voor aquatische liefhebbers. Een heleboel vissen uit verschillende soorten worden hier gefokt. Ze normaal voedsel te krijgen van de bezoekers, dus breng uw vis eten of brood hier.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen