Auto Huren Penang

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Penang Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Penang, Maleisie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Penang . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Penang, Maleisie.

Penang Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Penang maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Penang Maleisie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Penang

Luchthaven
 • Penang - Luchthaven [PEN]
  Stad
  • Penang - Bayan Lepas
  • Penang - Centrum
  • Penang - Plaza Ivory

  Penang Auto Huren & Reisinformatie

  Penang is een eiland-staat uit de noordwestelijke kust van schiereiland Maleisië. Het bestaat uit twee helften - Penang Island, waar de hoofdstad van George stad ligt en een strook vasteland schiereiland genoemd Seberang Perai.

  Penang Island

  George Town — de hoofdstad van Penang en centrum van Maleisië's tweede grootste stad; een favoriete plek voor bezoekers als het heeft vele aantrekkelijke pre Tweede Wereldoorlog huizen en winkels, evenals 19e-eeuwse kerken, tempels, moskeeën en koloniale gebouwen. George Town is een UNESCO World Heritage site. De stad is schoon, veilig en goed beheerde. Zeer walkable aangezien er trottoir langs de meeste wegen en de conditie van de stoep erg goed is.

  Vasteland (Seberang Perai Utara)

  Butterworth — vasteland gateway naar Penang, direct tegenover de straat van Malakka van George Town
  Bukit Mertajam — hoofdstad van het district Seberang Perai Tengah
  Bandar Perda — 20 minuten van Butterworth en 15 minuten van Penang Bridge
  Nibong Tebal — hoofdstad van het district Seberang Perai Selatan
  Simpang Ampat — een stadje beroemd om zijn nabijgelegen zeevruchten op Bukit Tambun en Batu Kawan
  Seberang Jaya — satelliet township
  Tasek Gelugor — een klein stadje, 20 minuten van Butterworth

  Afdrukstand

  De staat Penang bestaat uit twee delen, Penang Island, een schildpad-vormige eiland in de straat van Malakka 8km ten westen van het schiereiland Maleisië, en Seberang Perai, een rechthoekige-vormige district dat deel uitmaakt van het vasteland.

  Georgetown is de hoofdstad van Penang en de tweede grootste stad van Maleisië.

  Wanneer om te gaan

  Penang van hoogseizoen is rond Kerstmis, Nieuwjaarsdag, en Chinees Nieuwjaar, wanneer de oostkust van Maleisië doorweekt is hordes toeristen zon-zoekende neerstrijken op het eiland. Accommodatie de neiging te worden verpakt, en dienovereenkomstig worden geprijsd.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Onlangs is gerenoveerde Penang Bayan Lepas International Airport (PEN) een van van Maleisië groter en beter uitgerust luchthavens die worden geëxploiteerd door Maleisië luchthavens.

  De luchthaven ligt aan de zuidoostelijke kust van het eiland, sommige 30 min van George Town. Het wordt onderhouden door Malaysia Airlines, Thai Airways, Dragonair, SilkAir AirAsia, Jetstar Airways, Tiger Airways, Firefly, China Airlines en China Southern.

  Met de auto

  Penang is verbonden met het vasteland en de Noord-Zuid snelweg door de Penang Bridge. Als verkeer meestal in de ochtend en avond overbelast wordt de Penang tweede brug gebouwd. Er is geen tol voor voertuigen op weg naar het vasteland, maar voertuigen onder leiding van het eiland een tol moeten betalen.

  Met de trein

  KTMB opereert treindienst naar Butterworth treinstation, op loopafstand van de terminal van de ferry die naar Penang Island verbindt. Tickets kunnen worden geboekt bij het treinstation en de veerboothaven. De reis naar/van Kuala Lumpur duurt 4 uur en kosten RM40 unidirectioneel.

  Omzeilen

  Wandelen

  Een van de beste manieren om zicht zie is het rondlopen van Georgetown; maar Draag lichte kleding, start vroeg in de ochtend en volop zon-blok zetten overdag. Bij overschrijding van de wegen, vergeet niet te kijken van beide manieren, zelfs op een one-way street. Rondleidingen te voet zijn beschikbaar door buurtbewoners en Georgetown persoonlijkheden, regeling kan worden getroffen rechtstreeks of door middel van hotels of pensions.

  Met de bus

  RapidPenang, de lokale busdienst, beschikt over nieuwe bussen. Alle busstations en bushaltes die worden bediend door de RapidPenang-bussen zijn gelabeld met juiste borden om gebruiksvriendelijkheid.

  Door fietstaxi

  Deze drie wielen mens aangedreven voertuigen misschien wel het beste idee voor een aangename stadstour. Een kunt stoppen op elk gewenst moment een foto nemen of souvenirs kopen. Vele fietstaxi renners zijn ook uitstekend 'gidsen'. Onderhandelen over de prijs eerst voordat opvragen van een fietstaxi; het is raadzaam om hen te huren per uur voor uitgebreide sightseeing.

  Praten

  Bijna alle locals in Penang zijn in staat om te spreken van Maleis, de nationale taal van Maleisië. De etnische Chinees in Penang meestal spreken een gelokaliseerde variant van Hokkien bekend als Penang Hokkien, welke Minnan sprekers uit Taiwan en Fujian wellicht enig begrip van de problemen als gevolg van de slang en enkele leenwoorden uit het Maleis.

  Engels is vloeiend gesproken door de meeste professionals en ondernemers, evenals door de medewerkers van de dienst werken in hotels en toeristische attracties.

  Evenementen en festivals

  Hari Raya Puasa. Moslim vakantie vieren het einde van het vasten maand

  Chinees Nieuwjaar. Chinees festival vieren van het nieuwe maanjaar. Veertien dagen later, tijdens de volle maan is er een festival waar de goden uit vele tempels op het eiland zijn haalde voor een processie, met de route, met inbegrip van Chulia St.

  Thaipusam. Een hindoe feest gevierd op de volle maan in de maand van de hindoeïstische-Tamil voor Thai (Jan/Feb).

  Vesak. Een boeddhistische festival gevierd voornamelijk door de Chinese gemeenschap op de volle maan van de maanmaand 5de of 6de. Het wordt gekenmerkt door een straatparade. Tempels zal meestal worden gevuld met liefhebbers en zal er een scala aan activiteiten van de verschillende boeddhistische verenigingen en maatschappijen op deze dag.

  George Town Festival. Sinds 2010 ter herdenking van George Town de notering op het erfgoed van de UNESCO lijst van in 2008 jaarlijks gehouden, is het een maand lang festival viert kunst, muziek, theater, dans, opera en film. Het meestal loopt van juni tot juli en heeft aangetrokken veel aandacht over de hele wereld als een van de toonaangevende kunstfestivals in de regio. Het heeft een unieke combinatie van zowel lokale als internationale culturele vitrines.

  Penang internationale Dragon Boat Festival. Sinds 1979 jaarlijks de organisator en met succes heeft aangetrokken teams uit heel de wereld met inbegrip van Australië, China, Hongkong, Japan, Indonesië, Nederland, de Filipijnen, Zuid-Afrika, Thailand, Canada en de Verenigde Staten. Het evenement is nu meestal gehouden op de Teluk Bahang Dam.

  Penang Bon Odori carnaval. Een Japanse traditionele carnaval meestal met Japanse cultuur, drum en dans voorstellingen.

  Het feest van Sint-Anna. Eind juli op de St. Annakerk, Bukit Mertajam. Een christelijke religieuze festival waarin een kaarslicht processie naar de kerk.

  Negen keizer goden vegetarische festival, gehouden op Taoïstische tempels voor 9 dagen van de 9e maanmaand in de Chinese kalender, gewoonlijk aan het einde van september of oktober.

  OBSCURA Festival van de fotografie. Dit is een van Azië de meest succesvolle en levendige festivals van de fotografie. Het festival omvat print tentoonstellingen en slideshows, workshops, lezingen, een fotoboek micro-festival, portefeuille beoordelingen en marginale gebeurtenissen. OBSCURA Festival vindt plaats in augustus jaarlijks en bezoekers komen uit heel Azië, Europa en Amerika om deel te nemen.

  Wat te doen

  Stranden - de afgelegen en ongerepte stranden van Teluk Duyung, Muka Head, Pantai Kerachut en Teluk Kampi bevinden zich op de noordwest kust van het eiland, deel van het Penang National Park.

  Jungle Trekking en Camping - het Penang National Park was gazetted als reserve in 1928 en stimuleren van een goede vele paden door maagdelijke jungle. Camping is toelaatbare wiithin Penang National Park, maar neem contact op met de autoriteiten bij de ingang. Er zijn ook wandelroutes van de botanische tuinen aanloop naar Penang Hill.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen