Mali Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Mali | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Mali en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Mali. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Mali.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Mali en geniet - reis - ontdek!

Mali autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Mali. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Mali Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Mali

Mali Auto Huren & Reisinformatie

Mali

Mali is een land dat zoveel heeft te bieden reizigers en het is jammer dat velen van hen missen omdat zij zich niet bewust zijn van wat er te zien en te doen.

Een van de kenmerken van Mali die brengt veel reizigers in is de architectuur.  Neem een reis naar Djenné en een auto te huren, zodat u kunt tour van de stad.  De grootste modder-bakstenen gebouw ter wereld vindt u hier – de grote moskee is nu opgenomen door UNESCO.  Bijna alle gebouwen hebben dezelfde stijl van architectuur, de traditionele adobe-stijl.  Slechts een paar mijl naar het zuiden vindt u de overblijfselen van de oude stad, die dateert van rond 250BC en dat is een van de oudste steden in de regio.

De architectuur van de stad Gao is ook iets van een attracties.  Dit is een belangrijke stad op één van de belangrijkste handelsroutes in de regio, maar het was op zijn hoogtepunt in de 15e eeuw, toen het diende als de hoofdstad van het Songhai-rijk.  De moskee gebouwd door Musa ik kan hier worden gevonden.  Musa ik is alom bekend om zijn's werelds rijkste man op het moment.

Zoals bij veel Afrikaanse landen zijn er safari vakantie die kunnen worden genomen in Mali.  Het nationale Park van de Baoulé Boucle is huis aan Luipaard, Leeuw, olifant en de giraffe kan alles worden gezien hier.  Het park is voornamelijk savannah maar thuis van prehistorische graven en grote voorbeelden van rotskunst.

De hoogste berg van het land is Mount Hombori en veel bezoekers komen hier te klimmen.  Het bedraagt meer dan 3800ft maar ook heeft zowel de ecologische als de archeologische betekenis.  De grotten hier heb inzittenden voor meer dan 2000 jaar.

Timboektoe in Mali is gevestigd, maar veel mensen kennen de naam alleen als een soort mythische stad.  Het is een oude stad die al eeuwenlang een belangrijk handelscentrum.  Kies autoverhuur diensten te goed verkennen en bezoek aan enkele van de historische moskeeën en andere gebouwen.  Er is een sterke Arabisch gevoel naar de stad dankzij de Toeareg-mensen die zich hier hebben gevestigd.   U kunt ook het nemen van een reis naar de stad van Segou.  Dit is bekend voor lokale ambachten, met inbegrip van de productie van bogolan doek en aardewerk.  Een dorp dicht door diende als de hoofdstad van het rijk van de Bambara in de 17de eeuw.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen