Malta Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Malta | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Malta en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Malta. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Malta.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Malta en geniet - reis - ontdek!

Malta autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Malta. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Malta Autoverhuur Partners

Malta Auto Huren & Reisinformatie

Malta

Een reis naar Malta zou kunnen betekenen dat u zijn bedorven voor keus als het gaat om werken uit wat u wilt doen tijdens uw verblijf.  Met zoveel attracties, waar moet je beginnen?  Hier zijn slechts een paar suggesties.

De meest bekende grot in Malta is de blauwe grot en de kleuren van het water zijn spectaculair.  Ga naar het zuidwesten van het eiland naar de plaats van Oldebroek vroeg in de ochtend te zien de wateren op hun best.  Het gebied staat bekend om zijn rotsachtige kustlijn maar zodra u hier aankomt moet je reis per boot naar de grot.

De Grand Harbour heeft het onderscheid van het zijn een van's werelds diepste natuurlijke havens.  Het is gebruikt sinds de tijd van de Feniciërs.  De Maltezer gebruikte het als een base en vervolgens de Britten gebruikten de haven voor bijna 200 jaar.  De grootte van de haven is verbazingwekkend om te zien, en nu zijn er bars en restaurants rond het samen met de Barraca tuinen.

De Citadel van Gozo is een vesting die uit ongeveer 7000 jaar dateert.  Het zit over de stad van Victoria en beschikt over barokke architectuur en prachtige uitzichten.  U kunt ook een rondleiding van de kathedraal van Santa Maria terwijl je hier bent en de audio tour is de moeite waard de tijd als het u veel vertellen kan meer over de koepel en de grafstenen.

De stad Mdina is een geweldige plek om te bezoeken en gemakkelijk te bereiken wanneer je in Malta huurwagen.  Mdina heeft geplaveide straten, stadsmuren en de citadel is iets dat niet mag worden gemist.  Het Palazzo Australië dateert uit de 13e eeuw en heeft een grote collectie van antiek en kunst.

Voor de liefhebbers van de geschiedenis is een reis naar het Hal Saflieni Hypogeum een must.  Dit is een ondergrondse complex dicht bij Paola en functies kamers, gangen en zalen.  Het dateert uit 3600BC en werd pas ontdekt in het begin van de 20e eeuw.  Slechts een beperkt aantal bezoekers zijn toegestaan om te gaan zodat u vooraf te reserveren uw plaats op een rondleiding.

De hoofdstad Valletta is zo gemakkelijk te omzeilen als u hebt gekozen auto huren tijdens uw verblijf.  Valletta heeft een fort dat nu is opgenomen door de UNESCO dateert uit de 16e eeuw.  Kerken, paleizen en musea zijn allemaal hier, gewoon te wachten om ontdekt te worden.  Zodra u dat hebt gedaan, kunt u ontspannen in een van de terrasjes om te genieten van een traditionele lokale schotel.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Malta autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.27 gebaseerd op 17 ratings.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Goed Basispakket

Auto was ok en verzameling handig.rnneem uw eigen overmatige verzekeringsdekking uit en besef dat u voor de tank benzine moet betalen, maar zorg ervoor dat u er goed van gebruik!

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Alles Goed

Geen klachten van welke aard dan ook. ik ben blij.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Geweldige Optie Voor Malta

Het was handig om iemand ons te begroeten als we verlaten en zorgen voor het papierwerk in een afgelegen gedeelte van de lobby. het enige nadeel was dat je een $ 1.000-greep op een creditcard moest zetten als je de verzekering niet kocht, maar dat hanteerde dat professioneel.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Car Drop Off

De agent is om 20 uur gesloten. het is een beetje te vroeg. tenminste 10 uur. het zou leuk zijn om een ​​auto te laten vallen als een vrije ruimte in de stad.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Beoordeling

Duidelijke voorwaarden. we hebben de auto voor een week gebruikt.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen