Auto Huren Valletta

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Valletta Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Valletta, Malta.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Valletta . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Valletta, Malta.

Valletta Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Valletta maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Valletta Malta Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Valletta

Luchthaven
 • Valletta - International Luchthaven [MLA]
  Port
  • Valletta - Grand Harbour Terminal
   Stad
   • Valletta - Stad Hotels

    Valletta Auto Huren & Reisinformatie

    Valletta is de hoofdstad van het eilandnatie van Malta. Een havenstad, Valletta bewaart veel van haar architectonische erfgoed van 16de eeuw gebouwd onder de Hospitaalridders.

    Valletta was één van de vroegste sites ingeschreven door de UNESCO op de werelderfgoedlijst. Hierna gemeenzaam Il-riem ("The City"), het ontleent zijn naam aan haar stichter, grootmeester Jean Parisot de la Valette.
    Met haar groot scala aan winkels, horeca inrichtingen, uitgaansgelegenheden en cultuur heeft de Maltese hoofdstad wat nodig is om de verbeelding van de mensen.

    Omzeilen

    Het schiereiland van Valletta is slechts een paar kilometer in lengte en dus de ideale manier is te doen alles te voet ook zodat naar maken gebruik van de sfeervolle trap door deze steile stad.

    Echter, de stad is gebouwd op een bergkam, en is steil in delen (die lopen op en neer trappen op sommige plaatsen), die vermoeiend kan zijn. Het alternatief zou doen met de auto die niet ideaal voor bezoekers vanwege is gebrek aan parkeerruimte, richting ondertekent en het feit dat de straten zeer smal, vaak unidirectioneel zijn en verwarrend als onbekend. De meeste van de belangrijkste toeristische trekpleisters zijn langs de hoofdstraat (Triq ir-Republika) die geen steile heuvels.

    Te doen

    U kunt een spectaculaire wandeling maken langs de zee rond de buitenkant van de stadsmuren. Valletta is een schiereiland, met de zee rondom allermeest naar de stad. Ten noorden van Valletta is leugens Dragonara haven terwijl in het zuiden de Grand Harbour, misschien wel een van de mooiste natuurlijke havens ter wereld.

    Het landschap is gewoon adembenemend en voel je jezelf ondergedompeld in de geschiedenis terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de haven met zijn vele forten en jachthavens. Een echt goede plek om te genieten van het uitzicht is de Upper Barraca tuinen maar de vista plek krijgt soms heel druk en er is weinig schaduw. Een nog betere plek is St. Barbara Bastion, een rustige, residentiële straat vol met honderd jaar oude olijfbomen die enig respijt op die zonnige Maltese dagen bieden. Het uitzicht zal verzacht je geest.

    Als je naar de plaats van de ligplaats waar de veerboot naar Sliema aan de zijde van Marsamxetto verlaat, bestaat de mogelijkheid om te wandelen over de rotsen naar het puntje van het schiereiland en vervolgens rond het terug komen naar de stad net naast de Malta-ervaring.

    Alle dag en nacht in St George's Square is er een mooie fontein, met gekleurde waterspuwers van water die pop op en neer - de mogelijkheid van een fantastisch spel voor kinderen.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen