Auto Huren Agadir

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Agadir Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Agadir, Marokko.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Agadir . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Agadir, Marokko.

Agadir Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Agadir maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Agadir Marokko Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Agadir

Luchthaven
 • Agadir - Luchthaven [AGA]
  Stad
  • Agadir - Bus Station
  • Agadir - Centrum
  • Agadir - Club Med
  • Agadir - Taghazout

  Agadir Auto Huren & Reisinformatie

  Agadir is een grote moderne stad in het zuiden van Marokko. Het is van belang vooral vanwege de ligging, aangezien het is omringd door de Anti-Atlas, de Sahara aan de Atlantische kust met vele nationale parken, en afgelegen stranden die allemaal gemakkelijk te bereiken.

  Agadir is een zeer tolerante stad. De lokale Berbers Gemeenschap zijn trots op hun erfgoed en cultuur en zijn zeer gastvrij voor bezoekers. In een islamitisch land waar een bar of een casino kan zijn voetstappen uit de buurt van een moskee, een land waar homoseksualiteit nog steeds een misdaad, is er nog een voor de hand liggende homoseksuele gemeenschap, opgebouwd uit vele oudere Europeanen. Iedereen lijkt gewoon te leven en laten leven in dit ongelooflijke resort.

  Klimaat

  Het weer in Agadir is subtropisch, nog erg droog, aangezien regenval schaars is en mist het gemeenschappelijkste type van vocht is. De temperatuur in de zomer is 80° F / 27° C, met nachten af te koelen tot ongeveer 65° F / 18° C.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Agadir-Al Massira Airport (AGA). Agadir heeft een internationale luchthaven met directe lijnvluchten komen in grote steden in Europa, evenals veel chartervluchten vanuit heel Europa. Als u uit de VS, Canada, Azië of elders vliegt, u zult moeten veranderen van vliegtuigen in Casablanca een interne vlucht slechts een uur duurt en prijzen zijn concurrerend.

  Met de taxi

  Luchthaven-taxi 200 Dh tijdens de dag en 300 Dh tijdens de nacht. Er is een bedrijf dat kan zorgen voor een taxi naar uw hotel op elk moment van de dag of de nacht en kost hetzelfde als het nemen van de taxi op straat. Ze spreken Tamazight, Arabisch, Frans, Engels en Duits.

  Met de trein

  Er is geen treinverbinding naar Agadir, u kunt alleen gebruik maken van de bus als openbaar vervoer.

  Omzeilen

  Het centrum van de stad is vlak met grote aantrekkelijke, schone straten en boulevards waardoor het gemakkelijk is om rond te krijgen op de voet. Het is over het algemeen veilig rondlopen, hoewel vrouwen wellicht te weren ongewenste aandacht van lokale mannen.

  Agadir van petit taxi zijn oranje meeste zijn heel juridische en gebruiken van de taxameter. Als je rond het centrum van de stad gaat, zullen ze u vragen doorgaans van 10 tot 20 Dh.

  Bussen zijn goedkoop en overvloedig zijn erg handig voor het bereiken van de stranden zoals Tamraght en Taghazout kunnen ze erg druk, langzaam kan zijn, maar de tarieven zijn goedkoop met meest jonger dan 10 Dh.

  Wat te zien

  Bezoek Agadir Museum Municipal du Patrimoine Amazigh dat vertoont een kleine verzameling van Berber objecten uit de 18e en 19e eeuw met inbegrip van oude Berberse muziekinstrumenten, Berber sieraden, traditionele kleding en oude manuscripten.

  Een ander Museum is gelegen op de hoek van de Avenue des F.A.R. en Avenue President Kennedy, helaas het teken ontbreekt maar je via ijzeren poorten op de hoek. Meestal fotografische vertoont die zich concentreren op de aardbeving van Agadir op 29 februari 1960.

  Ensemble Artisanal gelegen op de hoek van Rue Yacoub Al-Mansour et Avenue du 29 Fevrier beneden is een winkel verkopen alle waren van de coöperaties, op een paar stappen die kunt u ambachtelijke's werken, geschilderde meubels, smeedwerk, borduurwerk, keramiek enz.

  Coco Polizzi de Medina. Een arbeid van liefde, Coco Polizzi heeft het herscheppen van een traditionele Marokkaanse Medina onderweg N1 in Bensergao.

  Wat te doen

  Agadir is voornamelijk een resort; en als zodanig heeft een beperkt aantal attracties.

  De belangrijkste attractie is het strand, dat is breed en strekt zich voor mijl.
  Dress up voor de avond en join locals en wandel langs de corniche of de promenade. Er zijn veel cafés en bars, live muziek en straat entertainers.

  Er is een kleine dierentuin, genaamd "Vallée des Oiseaux". Er is een zeer mooie kooi wandelt u binnen, vele vogels van de hele wereld, sommige geit lijkende dieren uit de Atlas en zelfs exotische zoogdieren.

  Hoofd aan de vismarkt in de buurt van de jachthaven, waar u kunt kopen van vis, dan neem contact op met de jongens die zal het voor u bereiden.

  Golf. Met drie top notch golfbanen kan Agadir wedijveren met meeste landen golffaciliteiten. Vraag bij een groot hotel over het busvervoer die bezoekers meerdere malen per dag verzamelt.

  Kopen

  Agadir is misschien de stad met de minste charme om de typische Marokkaanse handwerk goederen te kopen. Er is een grote authentieke Souk in Agadir - Souk El Had. Drukste in het weekend en beste te bezoeken per dag om te voorkomen dat elke potentiële zakkenrollen. Verkoopt een zeer breed scala van goederen van "absolute topmerken", naar lokale arganolie producten tagines, kleding, schoenen, handtassen naast producten meer geschikt is voor bewoners van Agadir met inbegrip van woninginrichting, schoonmaakproducten en een uitgebreide fruit en groentemarkt.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen