Auto Huren Casablanca

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Casablanca Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Casablanca, Marokko.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Casablanca . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Casablanca, Marokko.

Casablanca Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Casablanca maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Casablanca Marokko Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Casablanca

Luchthaven
 • Casablanca - Luchthaven [CMN]
  Hotel Aflevering
  • Casablanca - Hotel
   Stad
   • Casablanca
   • Casablanca - Centrum
   • Casablanca - My Ismail
   • Casablanca - Rue 11 Ibnou Rachid
   • Casablanca - Sapino

   Casablanca Auto Huren & Reisinformatie

   Casablanca bijna universeel hierna aangeduid als 'Casa', kan de cosmopolitan, industriële en economische hart van Marokko, maar het is een van de minder vertederend in het land.

   Internationale luchthaven Mohammed V (CMN) is de drukste toegangspoort tot het land en is goed aangesloten op Europa. Royal Air Maroc vliegt naar New York JFK, Canada, vele steden in Europa, en heeft aansluitende vluchten naar alle noordelijke en vele andere Afrikaanse landen zoals Nigeria, Centraal-Afrikaanse Republiek, Senegal.

   Om van de luchthaven in Casablanca of vice versa, neemt u de trein naar/vanuit Casa-Voyageurs station, dat op de rand van het stadscentrum en vervolgens een redelijk lange wandeling of petit taxi (circa 10DH) naar het centrum.

   Wat te zien in Casablanca

   De koning Hassan II-moskee, Boulevard Sidi Mohammed Ben Abdallah. Een relatief nieuwe moskee, het is de grootste in Marokko en de derde grootste in de wereld--ook bestaande uit de hoogste minaret ter wereld.

   Oude Medina, het noorden van de Place des Nations Unies er is een kleine, traditionele ommuurde stad in het noorden van Casablanca. Als u in de stad is een bezoek waard, maar het is die niets vergeleken met de glorie van Fes en Marrakech.

   De graftombe van Sidi a. is gebouwd op een rots offshore, goed voorbij de Corniche, en is alleen toegankelijk bij eb.

   Mahkama du Pacha dit is een Hispanic-Moorse gebouw bestaat uit meer dan 60 sierlijke kamers met fijn gesneden houten plafonds.

   Centraal Post kantoor kom hier voor het verzenden van uw ansichtkaarten in stijl! Gebouwd in 1918 en is de gevel van dit gebouw samengesteld uit zowel ronde als rechthoekige vormen. Zodra je aanpak krijgt u een goed zicht op de uitstekende mozaïeken.

   Hoe om te gaan in Casablanca

   De meest handige manier om grote Marokkaanse steden is per trein. Het centrum station Casa poort heeft alleen een paar treinen, terwijl alle anderen passeren station Casa-Voyageurs, die treinen naar Meknes/Fes/Oujda, Marrakech of Tanger met stops tussendoor serveert.

   De treinen zijn comfortabel, de stations gemakkelijk te navigeren, en boards weer de tijd van vertrek/aankomst.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen