Auto Huren Essaouira

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Essaouira Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Essaouira, Marokko.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Essaouira . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Essaouira, Marokko.

Essaouira Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Essaouira maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Essaouira Marokko Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Essaouira

Luchthaven
 • Essaouira - Luchthaven [ESU]
  Stad
  • Essaouira

   Essaouira Auto Huren & Reisinformatie

   Essaouira is een kuststad in Marokko.

   Krijgen

   Door belastingik

   Een hele grand taxi vanaf Marrakech kan worden gedeeld of kun je het op uw eigen, maar de prijs depens een beetje op de tijd en het zou ook de stemming van de bestuurder.

   Er zijn ook toeristische diensten van de overdracht. Het is een meer comfortabele optie dan gedeelde taxi's met recente en air conditioning voertuigen. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal passagiers. Essaouira taxi Transfert: een betrouwbaar is. De drivers zijn souiri.

   Met de bus

   Van Marrakesh

   Supratours loopt 6 bussen per dag vanuit haar kantoren naast treinstation van Marrakech naar haar kantoor in Essaouira net in de straat van het strand en dicht bij de ingang van de medina van Marrakech van de Bab.

   Een busdienst CTM ook uitvoeren vanaf Marrakech busstation. Merk op dat de CTM-bus stopt veel verder uit dan de Supratours, een taxi naar de medina kosten 15-20dh.

   Bij het busstation is het waarschijnlijk dat er altijd zal zijn "een bus die vertrekt naar Essaouira nu". Ze zijn langzamer als ze onderweg stoppen en minder comfortabel dan de grote bedrijven - uw reis dus tussen 30 en 90 minuten langer, maar met een kortere wachttijd worden kan.

   Met het vliegtuig

   EasyJet opereert vluchten van London Luton airport direct naar Essaouira.

   Omzeilen

   Het ommuurde centrum van de stad, de Medina, is zogenaamd beperkt tot niet-gemotoriseerde voertuigen, maar deze regel algemeen bromfietsen die een toenemende overlast wordt genegeerd. Buiten dat zijn er af en toe ezel karren te ontwijken.

   Wat te zien

   Essaouira is een perfect voorbeeld van een versterkte stad van late 18e eeuw, met de originele kanonnen nog in plaats en waar Orson Welles schoot zijn Othello, "The Moor of Venice". Meer recentelijk Essaouira in de HBO TV verscheen hit "Spel van tronen", staan in voor de fictieve stad Astapor.

   Te doen

   Het strand domineert de Essaouirans vrijetijd. Hoewel de sterke wind en de stromingen maakt ontspannen zonnen en zwemmen een beetje moeilijk soms, is het perfect voor kitesurfen en windsurfen. Met goede wind voor de meeste dagen van het jaar is Essaouira een watersport paradijs. De beste spots zijn gemeld dat Essaouira Bay, Sidi Kaouki, Cape Sim en Mouley Bouzertoune. Apparatuur kan worden gehuurd van de verschillende centra van de huur aan het strand.

   Wereld muziekfestival

   De nabijgelegen stad van Diabat is aan het andere einde van Essaouira strand, en is naar verluidt waar Jimi Hendrix eenmaal enige tijd. Diabat is een lege, concrete Berber dorp dat is praktisch verstoken van attracties met uitzondering van de ruine van Hendrix en een Cafe Hendrix. Het beste visted is in de vroege ochtend via taxi en vervolgens terug naar Essouiara via een korte en zeer romantische wandeling op het strand langs het kasteel in het zand van Hendrix roem.

   Zouina-cheval, dorp van Diabat. Zouina-cheval organiseert paard tochten en paard rijdt in de omgeving van Essaouira. De ritten zijn voor iedereen (beginners, goede renners, kinderen) maar de tochten worden geadviseerd om goede renners als je uren lang rijden. Als u wilt van stedentrips en beleef het platteland, alsmede de stranden, duinen en traditioneel dorp, zijn die rijdt voor jou.

   Ecotoerisme... Rondleidingen te voet, 8 bis rue houmman el fatouaki Médina Essaouira. Ontdek de echte Essaouira-natuurlijke Essaouira... op voet tochten Eco-vriendelijke reizen van het fantastische platteland rond Essaouira. U kunt ontdekken de Argan Woods, de Thuya bossen en de onvermoede wereld van de duinen.

   Om te kopen

   Essaouira ambachtslieden staan bekend voor hun houtbewerking en lakwerk. Ingewikkeld ingelegde vakken, damborden en curiosa kunnen worden gevonden voor goede prijzen in de stad van honderden winkels.

   Windsurf Essaouira Moulay Bouzerktoun (Magicfunafrika), Moulay Bouzerktoun. Winsurf centrum met nieuw materiaal van Fanatic/Noord voor lessen en verhuur op een wereldklasse plek Windsurfen

   Kitesurf Essaouira (YouSurfEssaouira), Boulevard Mohamed V. Recht op Essaouira hoofdstrand perfect om te leren of praktijk kitesurf met Youssef en zijn team. Ze bieden kitesurf verhuur en kitesurf lessen. Hun unieke troef? Unieke lokale sfeer!

   Briefkaart Art - Mustapha El Harchi, plaats Moulay Hassan. Een van de gelukkigste quadraplegic schilders die je ooit zal ontmoeten. Na de behandeling met alle hustlers en winkeliers brengt Mustapha een glimlach op je gezicht.

   Ocean Vagabond Club Mistral, Essaouira strand voor Barakat Mohamed. Ocean Vagabond biedt de bredere en het laatste bereik van vistuig voor windsurfen, Kitesurfen, surfen en SUPing. Martin en zijn bemanning zijn hier om de beste instructie en tips om te rijden rond.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen