Auto Huren Tanger

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Tanger Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Tanger, Marokko.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Tanger . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Tanger, Marokko.

Tanger Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Tanger maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Tanger Marokko Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Tanger

Luchthaven
 • Tanger - Ibn Batouta Luchthaven [TNG]
  Trein Station
  • Tangier - Railstation
   Stad
   • Tanger - Centrum
   • Tangier - Port

   Tanger Auto Huren & Reisinformatie

   Tanger is een fascinerende Marokkaanse stad om te bezoeken. Het heeft veel van de dingen die reizigers liefde--een gevoel van exotische mysterie, interessante geschiedenis, prachtige vergezichten, ongerepte stranden van Tanger is een ongecontroleerde mix van Noord-Afrika, Spanje, Portugal en Frankrijk. Het is gelegen in Noord-Marokko, en werd onder gezamenlijke internationale controle tot 1956. Tanger is gescheiden van Spanje door de 20 mijl van de straat van Gibraltar.

   Frequente veerdiensten de korte overtocht vanuit Europa elke dag, en veel cruiseschepen varen tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan vaak bevatten Tanger als een aanloophaven.

   Krijgen

   Met het vliegtuig
   Tanger-Ibn Batouta Airport (TNG) bevindt zich 12 km van de stad, de reistijd ongeveer 20 minuten.

   Met het vliegtuig komen is de makkelijkste en gedoe gratis weg van komst naar Tanger: er zijn geen touts op de luchthaven en de prijzen van de taxi's zijn vastgesteld door de regering. Beware van lange wachtrijen bij de paspoortcontroles voordat vluchten voor de Schengen-ruimte gebonden.

   Per spoor

   Het land heeft een uitstekende spoorwegsysteem met 1,893km van spoor en een fijne IC-passagiersdienst. Overnachting trein services die worden uitgevoerd in heel Europa kunnen verbinding maken met Marokko. De meeste van de tijd, non-stop treinen zijn prima maar die soms niet direct zijn ongeplande tussenlanding maken maar geen paniek als uiteindelijk u uw bestemming bereikt.

   Omzeilen

   Wandelen is misschien wel de beste manier om te zien de relatief compacte Tanger. Petit taxi's zijn gemeenschappelijk. Tanger is zeer eenvoudig te navigeren rond; de twee belangrijkste wegen zijn Boulevard Mohamed V, die door de ville nouvelle uit in de buurt van de Medina loopt en Boulevard Mohamed VI die langs vanaf het strand van de haven naar Malabata loopt.

   Wat te zien in Tanger

   Maak een eenvoudige wandeling langs het strand (Ave Mohamed VI) om te genieten van wat de stad is beroemd om.

   De Kasbah
   Het graf van Ibn Battouta, een 14e eeuw beroemde reiziger die werd geboren in Tanger. Hulde aan een collega-reiziger.

   Teatro Cervantes, rue Salah Eddine et Ayoubi. Gesloten en op de weg naar de grote zoco vallen aan stukken maar neem een foto uit buiten de poorten als u voorbij.

   De Amerikaanse legatie, 8, Rue Amerika. De Tanger Amerikaanse legatie Museum (TALM), een bloeiende cultureel centrum, museum, conferentiecentrum en bibliotheek in het hart van de oude medina van Tanger, is gehuisvest in het alleen historische landmark van de Verenigde Staten gelegen in het buitenland.

   Musée d'Art Contemporain de la Ville de Tanger. Tot nader order gesloten.
   De Kasbah Museum, Paleis van de Sultan van de voormalige verdient om gezien te worden niet alleen voor haar collectie van artefacten uit de Fenicisch naar de moderne tijd, maar ook voor het gebouw en de tuin.

   Wat te doen

   Mensen kijken op de Terrasse des Paresseux, boulevard Pasteur of op zondag langs het strand Avenue Mohammed VI.
   Een mint thee drinken bij de Café Hafa en geniet van het uitzicht op de Oceaan.

   Verdwalen gelukkig in de medina, die meest actief is in de avond en nacht.

   Bezoek het American legatie Museum in de ommuurde stad.

   Ga naar de souk op donderdag of zondag's ochtends om te zien de Rif berg vrouwen in hun kleurrijke kostuums die verkopen hun producten en zuivelproducten langs de muur van de St.-Andrieskerk.

   Bezoek Casa Barata. Een gedeelde grand taxi vanaf het staion kun je gewoon naast de Anglicaanse kerk. Het is slechts 5 minuten rijden met de taxi en de prijs is 3 Dhs elke persoon

   Bezoek Hercules grot. De grot draagt ook een spiegelbeeld gelijkenis aan het Afrikaanse continent.

   Reis boot, haven de Tanger ville. Reis boot is een bedrijf dat stelt rondvaarten van de haven van Tanger, halve of volledige dag, evenals visreizen aan boord van een Italiaanse boot aangedreven door haar twee motoren 200CV.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen