Auto Huren Fort De France

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Fort De France Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Fort De France, Martinique.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Fort De France . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Fort De France, Martinique.

Fort De France Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Fort De France maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Fort De France Martinique Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Fort De France

Luchthaven
 • Fort - De France International Luchthaven [FDF]
  Stad
  • Fort - De France

   Fort De France Auto Huren & Reisinformatie

   Fort-de-France is de grootste stad in en de hoofdstad van Martinique.

   Omzeilen

   Bromfietsen, auto's en taxi's zijn de belangrijkste wijze van vervoer.

   Klimaat

   Tropisch en vochtig met een gemiddelde temperatuur van 24° C tot 30° C. Het klimaat is getemperd door passaatwinden. Het regenseizoen is van juni tot oktober en het eiland is kwetsbaar voor verwoestende cyclonen (orkanen) om de acht jaar gemiddeld.

   Seizoenen

   Er zijn twee klimatologische en drie toeristische seizoenen op Martinique. Het hoogseizoen is tussen December en eind April, met de stijgende prijzen en grote menigten van reizigers. Van mei tot eind November, hebben Europeanen de neiging om elders te gaan, als het mooi weer terug naar huis is en reizen mogelijkheden talrijk zijn. In de zomermaanden (juli en augustus) zijn een soort van tussenliggende seizoen, zoals Martinique en Guadeloupe bewoners vaak van de goed weer profiteren voor een bezoek aan het vasteland. Prijzen en toeristische diensten, evenals de vliegtickets de neiging om nogal pricy, of zelfs extreem duur op deze periode, dus zorg ervoor dat op voorhand te reserveren om te voorkomen dat dubbel betalen.

   Terrein

   Bergachtig met ingesprongen kust en een momenteel rustig maar nog steeds gevaarlijke vulkaan evenals verwante vulkanische activiteit.

   Hoogste punt
   Montagne Pelee 1,397 m

   Krijgen

   Een geïntegreerd onderdeel van de Franse Republiek, Martininque is overwogen als Europeaan als Parijs politiek, daarom Europese unnion immigratieregels gelden. Kortom, dat EU-burgers en burgers van vele andere geïndustrialiseerde landen Martinique visumvrije, anderen moeten een Schengenvisum kunnen bezoeken. Zie Europese unnion artikel voor meer informatie.

   Echter, als je op een ronde de wereld reis op uw eigen boot, en hebben een verlopen Schengen-visum (tijdje nodig hebben van een geldig visum voor binnenkomst in Martinique), het gemeld dat de douaneambtenaren niet veel zorg over de situatie en u in – laat omdat je wordt verondersteld om het eiland in een korte tijd te verlaten.

   Per boot

   Vanuit de omringende eilanden, kunt u met deze veerboot bedrijven:

   Des Iles Express
   Brudey Frères
   Cruiseschepen bezoeken vaak "in seizoen". Modest middelgrote schepen kunnen vastzetten in de buurt van centrum en anderen aanmeren in de haven van Fort de France, met passagiers te dokken ook dicht bij het centrum in het bod ingebracht.

   Omzeilen

   Openbaar vervoer in Martinique is zeer beperkt, wat kan verklaren de reden waarom er zijn meer auto's geregistreerd in Martinique per persoon dan ergens anders in Frankrijk.

   Ondanks het verkeer, als je gaat om het meeste uit uw verblijf in Martinique, is het aanbevolen dat u een auto huren. Zonder een auto zult u missen van Martinique de beste landschappen en landschap.

   Als gevolg van de Taxi unnion eisen is er geen openbaar vervoer van de luchthaven, wat betekent dat u kunt een auto huren of een taxi nemen.

   Taxi's in Martinique zijn niet goedkoop. Het tarief van de taxi van het vliegveld naar Fort-de-France is rond de €20 en €38 Pointe du Bout en Le Francois €55 tot Sainte-Anne.

   Bussen er zijn zeer weinig bussen in Martinique. Meeste busdiensten zijn minibussen gemarkeerd "TC", wat voor "Taxi Collectifs staat". De bestemmingen van de bussen zijn gemarkeerd op een bord op de voorruit of op de zijdeur. Bushaltes zijn normaal gesproken een vierkant blauw bord met een afbeelding van een bus in wit.

   Shuttle boten er zijn shuttle motorboten elke 30mins van Pointe du Bout en Trois Ilet Fort-de-France. Het is een zeer prettige manier om van Fort-de-France en vermijdt ook het verkeer.

   Liften is heel gebruikelijk in Martinique, hoewel zoals overal in de wereld niet aan te raden. Als u liften gaat, neem veel water en probeer om uit de zon te blijven. Er zijn zeer weinig wandelpaden in Martinique, dus wees voorzichtig en neem de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen die je nemen moet wanneer liften overal. Als u twijfelt over het krijgen in een auto, gewoon blijven lopen of wachten voor een andere auto.

   Praten

   Frans en een Creools patois worden gesproken op de eilanden; Engels is bekend door sommige bewoners. Ze spreken zeer snel dus vertel hen dat u niet Frans goed weet.

   Zie

   Fort Saint-Louis, een fort op een schiereiland in de haven van Fort-de-France gebouwd tijdens de regering van Louis XIII. Het herbergt momenteel een Franse marinebasis en delen van het Fort hebben omgevormd tot een museum en staan open voor het publiek.

   Bibliothèque Schoelcher, een de mooiste koloniale gebouwen in de stad is een bibliotheek, vlakbij place de la savane.

   Le grand marché, rues Blénac et Isambert. Overdekte markt.

   Place de la Savane.

   Dillon distilleerderij, 9, route de Chateauboeuf... Een klein museum over rum maken in de voormalige distilleerderij Dillon.

   Alle van de rum besluitvormingsproces is nu verhuisd naar een nieuwe site.

   Sacré-Coeur de Balata, een replica van de kerk van de Montmartre in Parijs, gebouwd in 1925 op een rots omgeven door tropische bossen. Dagelijks geopend van 8 tot 's middags en 3 tot en met 6.

   Jardin de Balata, (10 km weg op de weg naar Morne-Rouge). Botanische tuin met meer dan 200 soorten planten en bloemen.

   Trapsgewijs Absalon, tot op de route de Balata, neem links rechts na de Balata tuinen. Gemakkelijk toegankelijke waterval waar u in het waterbassin zwemmen kunt. Parkeer de auto net na de brug en kijken uit op de gladde stappen.

   Wat te doen

   Wandeling naar Cascade Didier. Lopen naar de rivier, de brug en tot aan de andere kant u ll vinden een tunnel, brengen een flitslicht. De 1ste waterval is nu een 15 min lopen van de rivier, het is ongeveer 6 meter hoog en springen vanaf de top is mogelijk. De 2de waterval is een andere 45 minuten op de rivier en bestaan uit een 25 m druppel in een bassin waar u kunt zwemmen.

   Kopen

   La Galleria, in Lamentin (in de buurt van luchthaven), is het grootste winkelcentrum van het eiland, met een aantal Europese branded winkels en anderen.
   Fort-de-France Spice Market aanbiedingen kraampjes vol met lokale/unieke bloemen, vers fruit en groenten, en kruiden en specerijen.
   Rue Victor Hugo is de belangrijkste winkelstraat Fort-de-France... een Parijs-achtige strook boetieks, eiland winkels en verkopers van vers fruit en bloemen
   Leider prijs, rue Ernest-Deproge. Als je re die per boot reizen, dit de dichtstbijzijnde is voor de vernieuwing op boodschappen.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen