Mauritanie Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Mauritanie | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Mauritanie en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Mauritanie. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Mauritanie.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Mauritanie en geniet - reis - ontdek!

Mauritanie autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Mauritanie. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Mauritanie Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Mauritanie

Mauritanie Auto Huren & Reisinformatie

Mauritanië

De belangrijkste industrie in Mauritanië is niet toerisme, maar het land is nu zien groeiend aantal bezoekers.  Er zijn sommige traditionele toeristische attracties, maar veel van de interessante eigenschappen van het land hebben betrekking op de douane en de traditionele manier van leven.

Lokale autoverhuur diensten gebruiken om een reis naar Atar.  Dit is de hoofdstad van de Adrar-ruimte van het land en het is een oase stad.  Het was een belangrijke stad op de route van zout caravan.  Er is een oude wijk van de stad en het is nog steeds een goede marktplaats voor de nomaden die het noordelijke deel van het land bevolken.

De kustlijn van Mauritanië is vrijwel slechts een zeer lang strand.  Echter, het is een geweldige plek voor vogelaars.  Veel van de gebieden in het binnenland van het land is de woestijn.  Waarom niet huren van een 4 x 4 en rijden langs het strand en een beetje te verkennen van de woestijn?   U kunt ook een beetje vogels kijken bij de Banc d'Arguin doen waar de woestijn voldoet aan de Oceaan en er enkele eilanden zijn.  De eilanden zijn huis tot een aantal interessante archeologische sites en u kunt een reis om te zien de ruïnes er regelen.

Uw huurauto in Mauritanië kunt u voor een bezoek aan steden zoals Nouâdhibou, een havenstad.  Dit is de belangrijkste haven voor de visserij-industrie hier en zijn er markten hier samen met een schip kerkhof.  De Atlantische kustlijn is mooi en er zijn tal van plaatsen langs de kust waar u kunt gaan zwemmen, vissen of surfen.  Wees voorzichtig het verkennen van de stranden in de buurt van Nouadhibou al zo de mogelijkheid van landmijnen in de regio bestaat.

De stad van Nouakchott opgericht vrij onlangs in 1960, maar er een sterk gevoel van traditie hier is.  De stijl van het platform Berber is gebruikt door de hele stad.  Er zijn diverse markten hier die de moeite waard de reis, alsmede de ambachtelijke centrum, een tapijt fabriek die u kunt bezoeken en het cultureel centrum waar u meer over de tradities van het land leren kunt.

Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van het land dan is een bezoek aan Oualata is een must.  Dit is een UNESCO-erfgoed site, en er is een manuscript museum hier waar u kunt bekijken van verschillende voorbeelden van kalligrafie-geleerden vaak maken de reis hier.  Terwijl je hier bent kun je naar de nabijgelegen stad van Tirzet waar er een Islamitische begraafplaats.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen