Moldavie Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Moldavie | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Moldavie en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Moldavie. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Moldavie.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Moldavie en geniet - reis - ontdek!

Moldavie autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Moldavie. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Moldavie Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Moldavie

Moldavie Auto Huren & Reisinformatie

Moldavië

Dus wat doe je wanneer u een reis naar een land dat geen echte toeristenindustrie heeft?  Landen als Moldavië nog tal van attracties-u hoeft alleen te weten waar te kijken!

Wat tijd doorbrengen in de hoofdstad stad van Chisinau waar je kunt gaan en een optreden van de Tsjechov Drama Theater bekijken.  Dit gebouw was vroeger de Choral synagoge en het is zeker de moeite waard een kijkje.  De hoofdstad ligt aan de rivier Byk van oevers en is ook thuis van het huis van Poesjkin.  Dit is de ballingschap huis van Alexander Pushkin, en het is waar hij schreef "Eugene Onegin".   De begraafplaatsen in Chisinau zijn ook van belang, met name voor degenen die willen meer weten over de geschiedenis van het land.  Er is een Armeense begraafplaats en de Joodse begraafplaats.

Je kan een beetje tijd verkennen van het platteland.  Het dorp van Criva in Moldavië is een goede bestemming voor degenen die geïnteresseerd in activiteiten zoals speleologie zijn.  Het Emil Racovita grot complex, dat meer dan 89.000 meter bestrijkt en een aantal verschillende niveaus.  Deze waren pas ontdekt in 1959 en heeft het onderscheid van de twee na grootste grot van dit type in de wereld.  U kunt een beroep doen op de diensten van een ervaren gids om u te tonen het grottenstelsel-zou het onverstandig zijn om te verkennen zonder een.

Autoverhuur kunt u terug in Chisinau krijgen rond enkele van de topattracties, met inbegrip van de geschiedenis en de regionale Lore Museum.  Er zijn enkele uitstekende exposities hier dat niet mag worden gemist met inbegrip van lokaal geproduceerde illustraties en beeldhouwkunst.

Er kan niet worden een aantal stranden waar u kunt ontspannen maar Moldavië heeft sommige grote thermale baden.  Deze kunnen worden gevonden in Cahul en Hirjauca.  Geniet van een behandeling van de modder of twee en uw batterijen opladen voordat het naar huis terugkeren.

Wijngaarden en wijnkelders in gebieden zoals Mileshti gemakkelijk bereikbaar als je hebt besloten om te huren van een auto in Moldavië.  De nationale wijnen hebben een goede reputatie voor kwaliteit en u kunt afhalen een fles of twee als aandenken.  U kunt ook een beetje tijd een bezoek aan de stad van Benderi doorbrengen.  Dit is een van de oudste steden van het land en is thuis van een fort dat uit de 17e eeuw dateert.  Echter werd het zwaar beschadigd tijdens de gevechten in het land in de vroege jaren 1990, hoewel sommige herstel heeft plaatsgevonden.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen