Auto Huren Chisinau

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Chisinau Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Chisinau, Moldavie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Chisinau . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Chisinau, Moldavie.

Chisinau Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Chisinau maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Chisinau Moldavie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Chisinau

Luchthaven
 • Chisinau - Luchthaven [KIV]
  Stad
  • Chisinau

   Chisinau Auto Huren & Reisinformatie

   Waar een auto huren
   Rentalcargroup.com biedt autoverhuur in meer dan 35.000 locaties; op alle grote luchthavens en steden en treinstations. Onderaan op deze pagina ziet u een kaart met alle autoverhuurbedrijven waar we mee werken in Chisinau.

   Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Chisinau
   Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

   Algemene huurvoorwaarden
   Rentalcargroup.com werkt met veel grote en kleine autoverhuurbedrijven. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden. Wij raden u aan om altijd de gedetailleerde voorwaarden te lezen en te controleren voordat u uw huurauto boekt. Ons callcenter is 7 dagen beschikbaar via telefoon of chat. Als u twijfels hebt over de voorwaarden, helpen wij u graag.

   Populaire autoverhuur bestemmingen
   Chisinau is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Chisinau met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Chisinau en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Chisinau omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

   Auto huren in Chisinau
   Rentalcargroup.com vergelijkt de huurprijzen van huurauto's voor Chisinau. Wij werken samen met vele autoverhuurbedrijven, zodat de kwaliteit van de auto's gegarandeerd is. Op deze manier bent u er zeker van dat u een huurauto krijgt die het beste bij u past en tegen een concurrerende prijs.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen