Mongolie Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Mongolie | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Mongolie en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Mongolie. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Mongolie.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Mongolie en geniet - reis - ontdek!

Mongolie autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Mongolie. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Mongolie Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Mongolie

Mongolie Auto Huren & Reisinformatie

Mongolië

Hoewel Mongolië niet tot de belangrijkste toeristische bestemmingen in de wereld behoort zijn er nog tal van attracties.  U zult nooit vervelen op een reis hier!

Een reis naar Amarbayasgalant klooster is perfect voor degenen die willen om te zien sommige grote architectuur.  Niet veel van het land kloosters eigenlijk overleefde Stalins regel maar deze is in de prachtige en rustige locatie van Selenge Aimag.  U kunt in de regio in een tent accommodatie verbleven.  Als u wilt zien sommige van de andere probeer kloosters dan Gandan in de hoofdstad en Erdene Zuu.

Vogelaars maken vaak de reis hier omdat Mongolië hier officieel 429 verschillende soorten vogels heeft.  Probeer de meren in het westelijke deel van het land zoals Khar ons Nuur.  U kunt besteden een beetje tijd kamperen in het gebied – u bent vrij om het kamp bijna overal u wilt.  De Tavan Bogd Nationaal Park en het Khovsgol National Park zijn enkele van de beste plekken om te kamperen.

Tijdens de wintermaanden kunt u deelnemen aan langlaufen.  De steppen van het land zien een heleboel sneeuw.  Terelj Nationaal Park is populair voor deze activiteit, maar u wilt uw eigen ski-uitrusting meenemen, zoals veel van de apparatuur huren niet grote kwaliteit is.

Overweeg huren auto diensten om een reis naar de geboorteplaats van Ghengis Khan.  Deze regio heeft mooie meren, bergen en stromen en is bijna zoals het was toen Khan acht eeuwen geleden leefden.  U kunt Ontdek de traditionele kant van het leven hier door het organiseren van verblijven in een yurt.  U kunt verblijven met een gezin van nomad, genieten van lokale gerechten en helpen met de dagelijkse taken zoals het schapen hoeden.  Als je deze nemen langs een cadeau voor uw gastheer en gastvrouw.

Zich verplaatsen op het platteland is heel anders dan in andere landen.  U kunt uw huurauto omwisselen voor paarden.  Je kunt gaan op een tocht met een touroperator en zelfs als je nieuw bij dit bent kunt u regelen neem lessen in Mongolië.

Het nationale Museum van Mongolië is gelegen in de hoofdstad en is thuis van enkele van de beste archeologische vondsten uit het land.  Het is echter niet het enige museum in de hoofdstad.  De Zanabazar Museum van boeddhistische kunst is hier evenals het Natural History Museum.  Als u een bezoek aan de regionale hoofdsteden vindt u ook kleine musea die een bezoekje waard zijn.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen