Auto Huren Ulaanbaatar

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Ulaanbaatar Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Ulaanbaatar, Mongolie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Ulaanbaatar . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Ulaanbaatar, Mongolie.

Ulaanbaatar Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Ulaanbaatar maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Ulaanbaatar Mongolie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Ulaanbaatar

Luchthaven
 • Buyant - Uhaa Luchthaven [ULN]
  Stad
  • Ulaanbaatar - Icc Tower
  • Ulaanbaatar - Kempinski Khan
  • Ulaanbaatar - Peace Bridge
  • Ulaanbaatar - Ramada Hotel
  • Ulaanbaatar - The Blue Sky Hotel
  • Ulaanbaatar/bestwesternpremier
  • Ulaanbaatar/holiday - Inn
  • Ulaanbaatar/shangrilamall

  Ulaanbaatar Auto Huren & Reisinformatie

  Huurauto verzekering
  Het merendeel van de huurauto's heeft een standaardverzekering (CDW) die schade aan de huurauto tot een bepaald bedrag vergoed. Er zal een bepaald bedrag op uw creditcard geblokkeerd worden om de CDW eigen risico en/of verkeersboetes of dergelijke te dekken. Het bedrag dat op uw creditcard wordt geblokkeerd, wordt teruggestort op uw creditcard wanneer de auto zonder schade is ingeleverd bij het autoverhuurbedrijf. Dit kan een paar werkdagen duren, afhankelijk van de bank die de creditcard heeft uitgegeven.

  Andere inleverlocatie in Ulaanbaatar
  De meeste grote autoverhuurbedrijven in Ulaanbaatar bieden eenrichtingsverhuur (andere inleverlocatie) . Eenrichtingsverhuur is wanneer u de auto op één plaats ophaalt en de auto op een andere locatie inlevert. In de meeste gevallen zal de autoverhuurder een extra vergoeding in rekening brengen als u het voertuig op een andere locatie wenst te retourneren. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven of de eenmalige vergoeding in de huurprijs is inbegrepen. Als de eenmalige heffing niet bij de huurprijs is inbegrepen, dient de eenmalige toeslag bij het afhalen direct aan de autoverhuurder te worden voldaan.

  Parkeer uw huurauto in Ulaanbaatar
  U parkeert uw huurauto in Ulaanbaatar het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Ulaanbaatar te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

  Reizen met baby's of kinderen
  De meeste autoverhuurbedrijven bieden een baby of kinderstoel/verhoging voor reizen met baby's of kinderen. U kunt erachter komen of het aangeboden wordt en hoeveel de extra kosten ervoor zijn. Het staat in de gedetailleerde huurvoorwaarden. Houd er rekening mee dat baby- of kinderstoel/verhoging onderhevig zijn aan de beschikbaarheid van het autoverhuurbedrijf.

  Tolwegen in Ulaanbaatar
  In veel steden en landen zijn er tolwegen. Voor de meeste tolwegen waar u met contant of uw creditcard kunt betalen, bieden sommige autoverhuurbedrijven elektronische toltoestellen aan. Beschikbaarheid is afhankelijk van het autoverhuurderbedrijf. De prijs voor dit tolapparaat is niet altijd inbegrepen in de huurprijs. In de gedetailleerde huurvoorwaarden van elke autoverhuurbedrijf vindt u deze informatie.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen