Auto Huren Maputo

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Maputo Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Maputo, Mozambique.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Maputo . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Maputo, Mozambique.

Maputo Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Maputo maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Maputo Mozambique Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Maputo

Luchthaven
 • Maputo - Luchthaven [MPM]
  Stad
  • Maputo - Centrum

   Maputo Auto Huren & Reisinformatie

   Maputo is de hoofdstad stad van Mozambique.

   Begrijpen

   Maputo is de hoofdstad van Mozambique sinds 1898. De stad werd voorheen Lourenço Marques genoemd tot de onafhankelijkheid in 1975. Het is de grootste stad in Mozambique en de belangrijkste haven van het land. Het is gelegen aan de monding van de rivier van de Santo in het uiterste zuiden, 90 km van de grens met Zuid-Afrika.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   De meeste internationale vluchten naar/van Mozambique gebruik van Maputo-Luchthaven (MPM). Zie de Mozambique-pagina voor meer informatie.

   LAM opereert in een groot aantal binnenlandse vluchten in Mozambique.
   TAP vliegt non-stop van Lissabon.
   Stabilisatie-en associatieovereenkomst exploiteert twee vluchten per dag van Johannesburg naar Maputo en SA Airlink heeft vijf vluchten per week vanuit zowel Durban en Kaapstad.

   Met de trein

   Spoorwegdiensten te Maputo worden langzaam beter, alhoewel de lijnen die momenteel actief zijn van weinig nut voor toeristen. Een uitzondering is de dagelijkse service vanaf Ressano Garcia aan de grens met Zuid-Afrika, het is een handige manier van reizen hier vanuit Johannesburg en Pretoria als dagelijks treinen verbindt met de stad van Komatipoort over de grens.

   Met de auto

   De snelweg van Johannesburg naar Maputo is zeer goed. Vanuit Johannesburg, neem de N4 richting Nelspruit (ongeveer 400 km). Van Nelspruit, blijven na de N4 te Komatipoort, de laatste stad aan de Zuid-Afrikaanse kant (ongeveer 100 km). Net voorbij Komatipoort is de grensinspectiepost Lebombo/Ressano Garcia.

   Omzeilen

   U kunt lopen van het centrum van de stad overdag maar sturen duidelijk van het central business district in de nacht.

   "Tuk-Tuks" zijn ook een geweldige manier om de stad te zien. Van de bestuurder zijn meestal meer vloeiend in het Engels als zij hun diensten aanbieden zoals gidsen aan de passagiers van een bezoek cruise voeringen.

   Een erg voordelige manier om zich te verplaatsen is per mini bus of "Chapa". Ze werken als kleine bussen en routes die kriskras de stad hebt.

   Wat te zien

   Het treinstation op Praca dos Trabalhadores soms verkeerd zijn om te worden van het werk door Gustave Eiffel. Het gebouw is echter een imposante structuur en goed de moeite waard een bezoek, met name op vrijdag of zaterdagavond waar live muziek vaak wordt gespeeld.

   Het National Art Museum heeft een kleine maar goede collectie van de Mozambikaanse kunst, met inbegrip van verscheidene grote doeken van de wereldberoemde Malangatana.

   De Jardim Tunduru is een heel mooi (zij het klein) botanische tuin.

   Het Museum van de revolutie kronieken Mozambique de strijd voor indepedence van Portugese kolonialisme (gesloten in 2008 en door het uiterlijk ervan zal niet heropenen binnenkort)

   De Mercado Central in de Baixa-wijk heeft verse vis, krabben, calamares, vruchten en groenten en vele huishoudelijke nietjes. Veilige, levendige en aanbevolen, vooral als koken voor jezelf.

   Avenida Julius Nyerere lopen. Vanaf het Hotel Cardoso of Natural History Museum langs R Mutemba aan Nyerere vervolgens (Noord) aan het Hotel Polana gelaten. Boetieks, restaurants, curio leveranciers, video winkels, etc. gezien worden in de relatief luxe Polana-buurt.

   Casa do Ferro Avenida Samora Marcel, is een gebouw ontworpen door Gustave Eiffel, architect van de Eiffeltoren voor Parijs. Het is ook bekend als de "Ijzeren huis" of "Staal House" door zijn all-metaal-structuur. Oorspronkelijk bedoeld als huis van de gouverneur, het bleek te zijn te warm om te leven in Maputo de tropische omstandigheden en is nu een museum.

   Museu de História natuurlijke, Praca Travessia de Zambezi (vlakbij Cardoso Hotel). Plezierig klein museum. Veel van opgezette dieren, vogels en reptielen met full-size modellen van olifanten. Interessante verzameling van houtsnijwerk, met inbegrip van een selectie van traditionele en zeer ongemakkelijk op zoek houten kussens.

   Wat te doen

   Bezoek enkele mooie stranden, zoals Catembe en Ponta d'Ouro. Zeer joviaal in deze sferen en zijn over het algemeen veilig, maar pas op voor Zakkenrollen en vermijden om waardevolle spullen mee op een wandeling van het strand. Ponta D'Ouro en Ponta Malongane hebben enkele mooie duiken plekjes, met campings of chalets direct aan het strand.

   Deelnemen aan een bruiloft. Mooie tribal zingen en vrouwen ululating. Burgerlijke plechtigheden naast Avenida Hotel. Verschillende bruiloften op zaterdag ochtend.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen