Namibie Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Namibie | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Namibie en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Namibie. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Namibie.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Namibie en geniet - reis - ontdek!

Namibie autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Namibie. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Namibie Autoverhuur Partners

Namibie Auto Huren & Reisinformatie

Namibië

Een reis naar Namibië betekent dat u is er genoeg te zien en te doen tijdens uw verblijf, maar als het is nog verre van een reguliere toeristische bestemming kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen.  Hoe zit het met een paar van deze plaatsen?

De stad van Lüderitz kan worden gevonden aan de kust, ondersteund met de Namib woestijn aan de andere kant.  Dit is een zeer Duitse stad waar de architectuur is zeer Art Deco maar kunt u genieten van een hapje en een drankje in een van de kroegen of cafés die een duidelijk Beierse smaak hebben.

Als u geïnteresseerd bent in de natuur dan wellicht een beetje tijd doorgebracht in de Caprivistrook een goed idee.  Haal het meeste uit uw huur auto diensten om het hoofd naar dit tropisch regenwoud – officieel een van de top 10 bestemmingen voor vogelwaarneming in Afrika.  Er zijn ongeveer 340 soorten vogels hier en sommige ziet u nergens anders.  Wanneer u het gebied bezoekt u mogelijk ook gelukkig genoeg om te zien van krokodillen, antilopen, giraffen en leeuwen.

Een groeiend aantal bezoekers naar Namibia komen te klimmen van de duinen in de Sossusvlei.  Het wordt aanbevolen dat u vertrekken vroeg om te beklimmen de reus Dune 61 vanwege het geweldige uitzicht over de zonsopgang.  Anderen komen naar het land deel te nemen aan enkele van de conserveringswerk.  Er zijn behoud liefdadigheidsinstellingen waar u kunt toonhoogte om te helpen bijhouden van de dieren, uit het hoofd te doen sommige wild zienswijze en je kunt overnachten in een van de lodges geboden.

Het overwegen van een reis naar River Canyon waar u een paar dagen wandelen kunt doorbrengen.  Wees gewaarschuwd maar dit is niet voor de slappelingen – het is alleen voor degenen die het hebben van een goed niveau van gezondheid en fitness en moet je een ervaren gids met u.  Er is een risico van overstromingen, waardoor er alleen open op bepaalde tijden van het jaar-selectievakje vooruit om ervoor te zorgen dat u dit aan uw planning toevoegen kunt.

Uw huurauto ook komt handig als u meer wilt weten over de traditionele manier van leven hier.  Hoofd naar Kaokoland in het noorden van het land en voldoen aan de inheemse bevolking van de Himba.  U kunt lees over de verschillende inheemse gebruiken en leren een paar woestijn overleving technieken evenals tijd doorbrengen in een van de traditionele modder hutten die de Himba in leven.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen