Auto Huren Windhoek

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Windhoek Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Windhoek, Namibie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Windhoek . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Windhoek, Namibie.

Windhoek Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Windhoek maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Windhoek Namibie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Windhoek

Luchthaven
 • Windhoek - Luchthaven [WDH]
  Stad
  • Windhoek - Centrum
  • Windhoek - Hilton Namibia

  Windhoek Auto Huren & Reisinformatie

  Windhoek is de hoofdstad en grootste stad (bevolking ~ 250.000) Namibia's. Het ligt in het geografische centrum van het land op een hoogte van 1600 m. Dit is de stad waar de meeste Safari reis door Namibië beginnen, en ook de eerste plaats van binnenkomst in Namibië moet je met het vliegtuig aankomen.

  Begrijpen

  Engels wordt gesproken in Namibië (het is de officiële taal van het land en is ook het medium van instructie in de meeste scholen), hoewel in veel stedelijke gebieden Afrikaans (vergelijkbaar met de Nederlandse) wordt gebruikt als een lingua franca, als 50% van de Namibische bevolking spreekt Afrikaans. Duits wordt wijd gebruikt in toerisme en business.

  Krijgen

  Met de auto

  De B1, die van het noorden naar het zuiden en de B2 loopt (Trans-Kalahari) die loopt van het oosten naar het westen door Namibië zijn de primaire landroutes in Windhoek. Noordelijke steden aangedaan door de B1 zijn Oshakati Otjiwarongo en Okahanja. Zuidelijke steden omvatten Keetmanshoop, Rehoboth en Lüderitz.

  Door begrijpen

  Dit is de makkelijkste manier om naar Windhoek voor mensen zonder een auto. Combies uitvoeren vanaf overal in Namibië, en door middel van een combinatie van verschillende routes, men kan altijd vinden hun weg naar Windhoek. De Engen benzinestation ten noorden van centrum (Rhino Park) is de rang voor de zuidelijke en westelijke bestemmingen zoals Mariental, Swakopmund, Keetmanshoop. Ga naar Hakahana Service Station, Katutura voor noordelijke bestemmingen zoals Otjiwarongo, Oshakati en Rundu.

  Combies/gedeelde taxi's starten rechtstreeks vanaf Kaapstad, de lange afstand taxi terminal op de top van Cape Town station op woensdag, vrijdag en zondag om 11u. Kosten: 650 rand 17 uur.

  Met het vliegtuig

  Als u in Namibië met het vliegtuig aankomt bent, is dit het meest waarschijnlijk via Hosea Kutako International Airport. De luchthaven ligt ongeveer 40 kilometer buiten de stad, dus geef jezelf voldoende tijd om te reizen naar het centrum van de stad.

  Windhoek heeft ook een gemeentelijk vliegveld genaamd Eros. Dit is de belangrijkste luchthaven voor alle binnenlandse vluchten - zodat reizigers een verbinding wordt gemaakt tussen internationale en binnenlandse vliegtuigen ook ruimte aan ten minste één uur voor de reistijd tussen de beide luchthavens bieden moeten

  Met de trein

  De Windhoek treinstation ligt in het centrum van de stad, vlak bij Bahnhof Street.

  TransNamib, opereert via hun StarLine passagier service, treinen vanuit Windhoek naar bestemmingen over de hele van Namibië. Sommige routes zijn
  Windhoek-Otjiwarongo-Tsumeb
  Windhoek-Gobabis
  Windhoek-Swakopmund-Walvisbaai
  Windhoek-Keetmanshoop; deze trein gaat u verder met Upington in Zuid-Afrika gewend maar niet meer doet.

  Met de bus

  Intercape loopt een busdienst van en naar Kaapstad en Johannesburg in Zuid-Afrika en Livingstone in Zambia. Het is ongeveer 24 uur aan beide stad. Een paar dagen van tevoren boek tenminste om zeker te zijn dat u een zetel hebben. Per februari 2009 was de kosten over R700 voor beide ticket.

  AT & T Monnakgotla Bus lopen tweewekelijkse bussen van en naar Gaborone, die vertrekt van het Thuringerhof Hotel. Vervoer kan geregeld worden en naar Maun en Ghanzi via bus transfer (vraag voor "Ghanzi" en u zult worden afgezet op de kruising. De schrijver transfer bus arriveerde binnen 60 seconden).

  Met de taxi

  Er is geen openbaar vervoer in Windhoek, maar er is een systeem van gedeelde taxi's die vergelijkbaar met combies in de Zuid-Afrikaanse steden zijn. Taxi's rijden vooral tussen de townships en de hoofdgebieden van de industriële/handelsbenaming van de stad. Routes zijn niet vast als een busroute of de begrijpen-routes in Zuid-Afrika. Dit geeft wat extra flexibiliteit kan, maar ook betekent dat de tarieven tussen bepaalde bestemmingen niet altijd hetzelfde. U kunt krijgen of uitstappen waar u langs de "route wilt".

  Op voet

  De meeste hotels en hostels zijn centraal gelegen dicht bij het centrum van de stad, zodat u gemakkelijk naar de meeste winkels, restaurants, clubs en bezienswaardigheden lopen kunt.

  Wat te zien

  Parlement van Namibië voorheen de wetgevende vergadering tijdens de dagen van de apartheid, dit is nu de thuisbasis van de nationale Assemblée. Er is ook een nieuw gebouw naast de deur voor de nationale Raad.

  Nationale Gallery van Namibia

  Dictator straatnamen hoewel Namibië is niet een dictatuur, er zijn een paar dictators met wie Namibia's eerste voorzitter was heel vriendelijk tijdens de dagen van de strijd voor onafhankelijkheid (en nog steeds is). Er is een in het centrum van Windhoek: Robert Mugabe Ave. Fidel Castro St. vindt u ook in het centrum van Windhoek, vernoemd naar de leider van de Cubaanse revolutie.

  Christuskirche in het midden van een grote rotonde waar Robert Mugabe Ave. en Fidel Castro St. samenkomen, aan de poorten van de parlementaire compound. De oude Lutherse kerk.

  Wat te doen

  Natuurbehoud. Ga op een onbeperkte katten expeditie net buiten Windhoek en helpen met het behoud van grote katten en andere zoogdieren. Katten onbeperkt.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen