Auto Huren Eindhoven

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Eindhoven Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Eindhoven, Nederland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Eindhoven . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Eindhoven, Nederland.

Eindhoven Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Eindhoven maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Eindhoven Nederland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Eindhoven

Luchthaven
 • Eindhoven - Luchthaven [EIN]
  Trein Station
  • Centraal - Station Eindhoven
   Stad
   • Eindhoven - Centrum

    Eindhoven Auto Huren & Reisinformatie

    Eindhoven is een grote stad in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Het absoluut geen een toeristische bestemming in het land en de meeste reisgidsen zal besteden niet meer dan een pagina of twee aan. Deze bruisende en moderne stad heeft echter veel meer te bieden.

    Krijgen

    Met de auto

    De Rijksweg A2 vanuit Amsterdam naar Maastricht gaat Eindhoven naar het westen en zuiden van de stad. De A2 verbindt hier met de A58 naar Tilburg en Breda en aan de A67/E34 uit Venlo naar Antwerpen. In 2004 werd de A50 voltooid aansluiten van Eindhoven naar Nijmegen en Zwolle. Net als in alle Nederlandse steden, kunnen parkeren in het centrum van de stad is vrij duur en in de spits de hoofdstraten vastgelopen.

    Met het vliegtuig

    Eindhoven Airport

    Eindhoven Airport (EIN), het grootste regionale vliegveld van Nederland, is gelegen op slechts 5 kilometer van de stad. De luchthaven wordt bediend door een aantal low-costmaatschappijen met dagelijkse of wekelijkse vluchten naar vele bestemmingen in Europa, Turkije en Marokko.

    Er is een pendeldienst tussen het treinstation en de luchthaven. Tickets kunnen worden gekocht op de luchthaven bus stand.

    Amsterdam Airport Schiphol

    Amsterdam Airport Schiphol is de primaire internationale luchthaven in Nederland en de 13e luchthaven ter wereld en de 4e in Europa, met verbindingen naar vele bestemmingen in de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Azië, het Midden-Oosten en Afrika.

    Er is een half uur IC-treindienst luchthaven Schiphol verbindt met Eindhoven. U kunt ook de trein richting Alkmaar nemen en overstappen op Utrecht Centraal. De reis duurt amper 90 minuten.

    Omzeilen

    Het centrum van de stad is grotendeels auto vrij en klein genoeg om rond te krijgen op de voet. Als u bent leiding voor de rand of de omliggende dorpen, de bus nemen of een fiets huren.

    Met de bus

    Eindhoven heeft een uitgebreid busnetwerk. U kunt het kopen van een OV-chipkaart, een plastic kaart waarop een bedrag of een reiskrediet kan worden geladen, op kantoor of automaten op het station van de busmaatschappij.

    Met de taxi

    Taxistands kan worden gevonden op zowel de Noord- en zuidzijde van het station. Zie voor een lijst met taxidiensten PIN Taxi Eindhoven. Let erop dat taxi vervoer in Nederland nogal duur is.

    Zie

    Om te beweren dat je hebt gezien Eindhoven, is ten minste een blik op de geschiedenis van Philips-gerelateerde een must. Gelukkig is dit nauwelijks een uitdaging als veel van de bezienswaardigheden van Philips in het hart van de stad zijn. Het Van Abbe museum is de belangrijkste attractie vermeld door travel gidsen en is een uitstekende kiezen als je in de moderne kunst.

    Musea

    Het Van Abbemuseum is een van de toonaangevende musea voor moderne en hedendaagse kunst. De indrukwekkende collectie omvat werken van Picasso, Chagall, Kandinsky, El Lissitzky, Theo van Doesburg, Mondriaan en Appel.

    DAF Museum Tongelresestraat 27. Leer alles over de geschiedenis en de ontwerpen van DAF-voertuigen van 1928 tot heden. De collectie bevat vrachtwagens, buitengewone auto's en andere DAF-producten, maar ook 1930 winkels en kantoren van het bedrijf uit oude tijden.

    Historisch Openlucht Museum, Boutenslaan 161 B. reizen terug in Eindhoven de geschiedenis. Dit historische museum boost reconstructies van een IJzertijd-dorp, een boerderij rond het jaar 1000 en de middeleeuwse stad van Eindhoven. Probeer een bezoek tijdens weekends of feestdagen, wanneer er extra activiteiten.

    Museum Kempenland, St. Antoniusstraat 7. Dit museum is in de Steentjeskerk, een kerkgebouw merk van kleine stenen en een nationaal erfgoed site zelf. Het herbergt een brede collectie van materiële cultuur en kunstwerken uit de regio.

    Bezienswaardigheden

    De Admirant, Emmasingel. Het hoogste gebouw in Eindhoven, direct tegenover de Witte Dame. De toren van 105 meter is de torenhoge middelpunt van een nieuwe shopping gebied genaamd "Rond de Admirant".

    Lichttoren (licht toren), hoek van Mathildelaan en Emmasingel. Op de bovenste verdiepingen van dit torengebouw 7-edged, witte, Philips gebruikt voor het uitvoeren van de gloeilamp duurtest. De 24/7 brandende lampjes in het gebouw kreeg het de titel van "Licht Tower".

    Witte Dame Emmasingel. Naast de toren van licht is de Witte Dame. Het werd ontworpen door Dirk Roosenburg en gebouwd in 1931 in de stijl van de nieuwe zakelijkheid. Het diende oorspronkelijk als een radio-fabriek en nu herbergt Eindhoven de Design Academy en openbare bibliotheek.

    Vestedatoren, hoek van Vestdijk en Smalle Haven. De Vesteda toren van 2006 wordt beschouwd als een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Eindhoven de skyline. Met 90 meter is dit appartementencomplex de 5de hoogste gebouw in de stad. Het werd ontworpen door Jo Coenen en is onderdeel van zijn bredere design voor de moderne stedelijke Smalle Haven gebied eromheen.

    Hovenring. is een hangende fiets pad rotonde op de grens tussen Eindhoven en Veldhoven in Nederland. Het is de eerste zwevende fiets rotonde in de wereld.

    Autoverhuur beoordelingen

    Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Eindhoven autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.71 gebaseerd op 2 ratings.
    "rentalcargroup"

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Fantastisch

    De autoverhuurgroep verdient mijn vertrouwen

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Execelent Bedrijf

    Dificult te vinden in eindhoven, maar heel goed bedrijf.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen