Auto Huren Christchurch

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Christchurch Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Christchurch, Nieuw Zeeland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Christchurch . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Christchurch, Nieuw Zeeland.

Christchurch Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Christchurch maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Christchurch Nieuw Zeeland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Christchurch

Luchthaven
 • Christchurch - Luchthaven [CHC]

  Christchurch Auto Huren & Reisinformatie

  Christchurch is de grootste stad in het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland met een bevolking van 2013 meer dan 341,000 ondanks het verlies van sommige bewoners na de aardbeving, waardoor het de derde grootste agglomeratie in Nieuw-Zeeland na Auckland en Wellington. Het ligt aan de rand van de Canterbury plains en heeft directe vluchten naar een efficiënte internationale luchthaven.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Christchurch International Airport is een belangrijke transit-luchthaven voor internationale en binnenlandse reizigers.

  Er zijn internationale diensten van en naar Australië, China, Cookeilanden, Fiji, Singapore, Thailand en Verenigde Arabische Emiraten.

  Er zijn frequente dagelijkse vluchten van en naar de meeste Nieuw-Zeeland luchthavens (binnenlandse), met directe vluchten van en naar Auckland, Dunedin, Invercargill, Nelson, Queenstown, Rotorua, Wellington en veel meer bestemmingen. De binnenlandse luchtvaartmaatschappijen die Christchurch dienen zijn Air New Zealand en Jetstar Airways.

  Er is een reguliere openbare busdienst naar het centrum van de stad. De reis van 20-30 minuten en de bussen opereren elk half uur tijdens de week en ten minste per uur in het weekend.

  Met de auto

  State Highway One loopt rond de westelijke rand van de stad, langs het vliegveld. Dit is de belangrijkste Noord/Zuid arteriële weg in Nieuw-Zeeland. Het traject van Picton naar Christchurch is bijzonder schilderachtige, met inbegrip van prachtige winderige kliffen en zegel kolonies. State Highway 73 gaat naar het westen, via Arthurs Pass en verder naar de westkust. Vanuit SH73 kunt u ook toegang tot Mount Hutt en andere regionale skifields.

  Omzeilen

  Christchurch is meestal plat, zoveel mensen krijgen rond op de fiets. Fietspaden hebben toegevoegd aan vele straten ter bevordering van fietsen.

  Navigatie met de auto of fiets is over het algemeen eenvoudig als gevolg van de grid lay-out, maar kijk uit voor one-way straten en op de snijpunten van de bus-en-taxi-alleen in de centrale stad. Parkeren in de stad een beloning en display systeem gebruikt.

  Wat te zien

  Ruïnes van de Christchurch kathedraal gebouwd tussen 1864 en 1904 in Cathedral Square en de vervanging ervan "Kartonnen kathedraal", 234 Hereford Street, een gemakkelijke wandeling Noord Westen van haar geliefde voorvader. Er is geen openbare parking aan de kathedraal.

  Kunstencentrum, Worcester Boulevard. De stenen van de Gothic Revival van de campus van de Universiteit van de voormalige. Dit gebied werd beschadigd tijdens de aardbeving van 22 februari 2011. Terwijl wederopbouw plaatsvindt deze gebouwen zijn gesloten voor het publiek en zullen voor meerdere jaren.

  Christchurch Art Gallery, Worcester Boulevard en Montreal St. spectaculaire faciliteit geopend in 2003, de grootste op het Zuidereiland, met meer dan 5000 artikelen en tentoonstellingen te bezoeken.

  Botanische tuinen, Rolleston Ave, parkeerplaats ingang Armagh St. Gates open 07:00 tot een uur voor zonsondergang. 30 hectare van exotische en inheemse planten en bomen gewikkeld in een lus van de pittoreske rivier de Avon en te koppelen aan het Park van 160 hectare Hagley.

  Te doen

  De top weg, rijden of het fiets of neem een bus dan lopen. De weg doorkruist de toppen van de heuvels van de poort, die Christchurch van de haven van Lyttelton scheiden. Adembenemend uitzicht over Christchurch, de zuidelijke Alpen, Pegasus Bay, de haven van Lyttelton en banken schiereiland - vaak al vanaf de dezelfde uitkijkpunt.

  Lyttelton, de poort over de heuvel van de stad, is bereikbaar met de auto/bus door de tunnel, of door de schilderachtige haven hills route via de zee voorstad van Sumner.

  Punteren op de Avon, punters wijken van Antigua Boatsheds, glijden langs de rivier in de stijl van de Universiteit van Cambridge met een geüniformeerde boatsman.

  Antigua Boatsheds, 2 Cambridge Ter. bootverhuur van historische Britse boatsheds voor een hands-on water ervaring.

  Zuidelijke wildwater - avontuur Rafting. Alle reizen omvatten een ervaren gids, vervoer naar en van Christchurch, brandstof, nat weer vistuig, lunch. Nachtelijke tours (1-5 dagen reizen) ook camping accommodatie en alle maaltijden.

  Festival

  Christchurch heeft de drukste programma van jaarlijkse festivals van elke stad van Nieuw-Zeeland.

  Zomer loopt van December tot en met tot eind februari en bevat een aantal grote gratis evenementen in Hagley Park, dat trekken een publiek van maximaal 100.000. Het bestaat uit de muziek-, kunst-, cultuur- en sportevenementen.

  Het World Buskers Festival. Loopt gedurende twee weken in januari en meestal beschikt over ongeveer 30 komedie, straat en circus acts van over de hele wereld.

  Het Festival of Romance duurt 10 dagen voorafgaand aan de dag van valentijnskaarten en bevat een aantal romantische activiteiten.

  De Christchurch Garden Festival vindt plaats in maart.

  Carnaval Week is gecentreerd rond een aantal evenementen die plaatsvinden in November.

  Carols bij kaarslicht is een lange traditie op kerstavond, nu gehouden in Victoria Square.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen