Auto Huren Alta

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Alta Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Alta, Noorwegen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Alta . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Alta, Noorwegen.

Alta Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Alta maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Alta Noorwegen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Alta

Luchthaven
 • Alta - Luchthaven [ALF]
  Stad
  • Alta - Centrum

   Alta Auto Huren & Reisinformatie

   Alta is de grootste stad in de county van Finnmark, in Noord-Noorwegen.

   Begrijpen

   Alta is ook bekend als "the Aurora Borealis-city".

   Krijgen

   Luchthaven Alta is de drukste luchthaven in Finnmark. Widerøe levert diensten van regionale bestemmingen, met inbegrip van Kirkenes en Hammerfest terwijl Scandinavian Airlines en Noors heeft depatures van Oslo en Tromsø.

   Wat te zien

   Prehistorische rotstekeningen - UNESCO World Heritage Site. Rotskunst komt in vijf afzonderlijke gebieden in Alta, het grootste wezen op Hjemmeluft/Jiepmaluokta, waar de Alta Museum zich bevindt. Dit is het enige gebied beschikbaar voor het publiek.

   In het zomerseizoen zijn groepen rondleidingen naar de rotstekeningen aangeboden. In de winter zijn de rotstekeningen bedekt met sneeuw, en niet toegankelijk voor het publiek. De rotstekeningen in Alta werden gemaakt door jagers en vissers in de Late steentijd/Early metaal Age, tussen 6200 en 2000 jaar geleden.

   Te doen

   Toeristische informatie lijkt te bewegen op een dagelijkse basis, dus het eerste ding dat u zou kunnen doen is wind reizen overal Alta op zoek naar het. Vanaf 27/06/2014 is het information center in de library (bibliotheek), in het centrum van de stad in hetzelfde gebouw als de bioscoop.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen