Auto Huren Bergen

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Bergen Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Bergen, Noorwegen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Bergen . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Bergen, Noorwegen.

Bergen Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Bergen maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Bergen Noorwegen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Bergen

Luchthaven
 • Bergen - Luchthaven [BGO]
  Stad
  • Bergen - Centrum
  • Bergen - Kokstad
  • Bergen - Nesttun

  Bergen Auto Huren & Reisinformatie

  Bergen is de tweede grootste stad in Noorwegen en de meest populaire toegangspoort tot de fjorden van Noorwegen van West. De stad staat bekend om haar prachtige natuur en biedt uitstekende wandel mogelijkheden in de onmiddellijke omgeving. Hebben bevorderd veel van Noorwegen's grootste bands en artiesten, is de stad ook beroemd om zijn culturele leven en de underground/indie muziekscene.

  Geografie

  Bergen ligt ver west in Noorwegen, beschut tegen de Noordzee alleen door een aantal eilanden.

  Met uitzondering van het dichte city center, die de hele stad samengesteld voor 1916, is Bergen de minste dicht van de vier grootste steden in Noorwegen. Allermeest naar de nederzetting binnen de stadsgrenzen van de hele is geconcentreerd in het westelijke deel van de gemeente. De rest van de gemeente bestaat uit bergen, evenals sommige landbouwgrond en kleinere nederzettingen.

  Cultuur

  Bergen is een van de belangrijkste culturele centra in Noorwegen. De stad is de thuisbasis van het Bergen International Festival, Nattjazz en Bergenfest, festivals van internationale faam binnen hun genres. Het lokale symphony orchestra, Bergen Philharmonisch Orkest.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Flesland van de luchthaven van Bergen (BGO) is het 19 kilometer ten zuiden van de stad. De belangrijkste internationale luchthavens met vluchten naar Bergen zijn Kopenhagen, Londen en Amsterdam. Er zijn ook vluchten vanuit verschillende steden in het Verenigd Koninkrijk, Praag, Parijs, Berlijn, New York, verschillende steden in Spanje en enkele andere luchthavens.

  Er is een frequente pendeldienst met bus (Noors: Flybussen), die duurt ongeveer 30-40 minuten naar het centrum.

  Omzeilen

  Op voet

  Binnen het centrum van de stad is wandelen de beste manier om rond te krijgen. In 20 minuten in een willekeurige richting wandelt u over de binnenstad. De meest centrale straten van de stad hebben over het algemeen een goede toegankelijkheid voor mensen met een handicap.

  Door lightrail

  Een lightrail-lijn loopt tussen het stadscentrum en zuidwaarts richting Lagunen. Dit is het primaire middel van openbare mededeling aan de zuidelijke delen van de Bergen. De lijn loopt het treinstation, het busstation, SK Brann voetbalstadion, de studentenhomes Fantoft en Nesttun langs de route.

  Zie

  Er is een aantal attracties in Bergen en de omliggende gebieden. Onderzoeken, echter blijkt dat de meeste toeristen in de Bergen de sfeer, de culturele landschap en de architectuur interessanter dan de typische bezienswaardigheden, zo plukken een paar dingen vinden te zien en besteden de rest van uw tijd in de Bergen zitten in een park of café, wandeling rond de stad, genieten van een concert of wandelen van de bergen. Op zonnige zomerdagen, blijven centrum tot laat om te genieten van de zonsondergang in het noorden.

  Centrum

  Bergen Kunstmuseum. Een van de grootste kunstmusea in de Noordse landen, met kunst uit de renaissance, alsook hedendaagse kunst.

  De vismarkt. De bergen buiten vismarkt heeft een lange geschiedenis, in het historische middelpunt voor vishandel. De meeste toeristen vinden hun weg hier, maar met de lokale bevolking hun winkelen gewoonten te veranderen, de vismarkt vandaag is niet te vergelijken met wat het ooit was.

  De West Noorwegen Museum voor decoratieve Art Nordahl Bruns poort 9. Een museum van design en decoratieve kunst. Noorwegen de grootste collectie van Chinese kunst.

  St. Jørgen van Hospital is een van de weinige bewaard gebleven lepra ziekenhuizen uit de 18e eeuw in Noord-Europa. Het lepra Museum vertelt het verhaal over de ziekte en zijn geschiedenis in Noorwegen, naast het tonen van leven in het ziekenhuis.

  Bergen Aquarium heeft een mooie selectie van aquatische leven, met name pinguïns en zeehonden. Typisch Noorse aquatische leven is goed gedocumenteerd, en er is ook een colectie van tropische vissen en dieren en een haai tank met een tunnel onderwater glas.

  Wandelen

  De bergen omliggende Bergen biedt veel wandel mogelijkheden. Er zijn opties voor iedereen die gewoon op zoek naar een vijftien minuten durende wandeling in de zon aan de meer avontuurlijke kochten dagtrips en steile heuvels.

  Mount Fløyen

  Mount Fløyen is de meest centraal gelegen op de bergen. Het is gemakkelijk bereikbaar met de kabelspoorweg lopen van het centrum, maar de betere pasvorm zullen waarschijnlijk kiezen voor dat de 40-minuten lopen. Een goed compromis kunnen de kabeltrein duren te lopen.

  Visserij

  De eilanden, fjorden en meren omringende Bergen bieden uitstekende voorwaarden voor zowel zoutwater als zoet water vissen. Visserij van zoet water meren vereist meestal een lokale staaf toestaan, zelfs toestemming van de landeigenaar. Aandacht besteden aan tekenen markering meren gebruikt voor drinkwater.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen