Auto Huren Harstad

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Harstad Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Harstad, Noorwegen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Harstad . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Harstad, Noorwegen.

Harstad Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Harstad maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Harstad Noorwegen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Harstad

Luchthaven
 • Harstad - Luchthaven [EVE]
  Stad
  • Harstad - Centrum

   Harstad Auto Huren & Reisinformatie

   Narvik is een stad in Noord-Noorwegen. De stad Narvik heeft een bevolking van ongeveer 14000, terwijl de volledige gemeente een bevolking van ongeveer 18000 heeft. De stad is gelegen langs de zuidelijke oever van de Ofot Fjord, en is het centrum van het district Ofoten.

   Begrijpen

   De moderne stad werd opgericht in 1902. Het groeide op als een belangrijke ijsvrije haven voor de Zweedse ijzererts uitvoer. Tijdens en na de Duitse invasie van Noorwegen, Narvik was het toneel van hevige gevechten tussen de geallieerde en de Duitse troepen en het war museum herdenkt de gebeurtenissen van 1940. Vandaag, de stad biedt diverse outdoor-activiteiten, met name alpine skiën is mogelijk in de bergen rond Narvik.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Er zijn twee luchthavens die Narvik dienen.

   De grootste van de twee luchthavens is de luchthaven van Harstad/Narvik Evenes, dienen ook de stad van Harstad. De luchthaven heeft verschillende rechtstreekse vluchten per dag naar Oslo. Vluchten worden ook uitgevoerd naar Tromsø, Trondheim en Bodø, en er zijn ook incidenteel chartervluchten. De luchthaven ligt op 75 km van Narvik, en een reis met de auto duurt meer dan een uur. Luchthaven bussen tussen Narvik Evenes luchthaven nemen van 75 minuten.

   Per spoor

   Narvik is het eindpunt van de spoorlijn van de Malmbane van de Zweedse steden van Kiruna, Boden en Luleå. Er zijn twee dagen treinen langs de lijn. Narvik heeft geen banden met de rest van het Noorse spoorwegnet dat bij Bodø, 150 km ten zuiden van Narvik eindigt. Het is echter mogelijk naar het boek spoor plus bus tickets van Zuid-Noorwegen.

   Met de bus

   Men kan reizen van Fauske naar Narvik per bus. De reis is vrij landschappelijke en duurt ongeveer 5 uur.

   Omzeilen

   Narvik is een compacte stad die makkelijk is te navigeren. Info VVV is aan de hoofdstraat, en het centraal station is gemakkelijk te vinden ook.

   Als vliegen vanuit Oslo-Gardemoen naar de luchthaven van Harstad/Narvik/Evenes ten westen van Narvik, is een één uur durende bus transit beschikbaar recht op de stadscentrum.

   Narvik is een plaatselijke busdienst met routes naar de wijken buiten het centrum, met inbegrip van Ankenes, Framnes en Beisfjord.

   Wat te zien

   War Memorial Museum, liften naar de top van Fagernesfjellet.
   Narvik kerk, gelegen in de stad.

   Wat te doen

   Skigebied: Narvikfjellet skiresorts biedt uitzicht op de fjord zoals u skiën van de hellingen.
   Link Klatepark: leuke klimmen park door boomtoppen, open het hele jaar.
   Scuba duiken: verkennen en duik in de wrakken van WW2

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen