Auto Huren Sandnessjoen

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Sandnessjoen Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Sandnessjoen, Noorwegen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Sandnessjoen . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Sandnessjoen, Noorwegen.

Sandnessjoen Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Sandnessjoen maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Sandnessjoen Noorwegen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Sandnessjoen

Luchthaven
 • Sandnessjoen - Luchthaven [SSJ]
  Stad
  • Sandnessjoen - Trein Station

   Sandnessjoen Auto Huren & Reisinformatie

   Sandefjord is een gemeente in het Hongaarse comitaat Vestfold, Noorwegen.

   Begrijpen

   Een internationale klein stadje met een spannende historische verleden.

   Sandefjord is een historische stad die uitgegroeid een moderne stad van cultuur met een dynamisch zakenleven tot is. De geschiedenis van Sandefjord is gevormd door de Vikingtijd, de scheepvaart en de walvisvangst in de arctische en Antarctische gebieden. Sandefjord heeft een geschiedenis van pionier geest en creativiteit, durf en moed.

   De Vikingen hadden hun allereerste nederzettingen in Vestfold. De Gokstad Vikingschip dateert uit het jaar 900 werd ontdekt in Sandefjord. Vandaag vindt men een replica van dit beroemde schip (de "Gaia") naar beneden langs de haven. Net als de Vikingen leidde de drang om naar het buitenland gaan en het verkennen vreemde landen de eerste walvisvaarders naar de oceaan Artic. De geschiedenis van de walvisvaarders kan worden verkend in het Museum van de walvisvaart en at het Museum Wharf met een bezoek aan boord van de walvis-catcher "Zuidelijke acteur."

   Sandefjord is een bekende en bezochte vakantie plek voor Noren ook tijdens de zomer.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Luchthaven Sandefjord Torp (TRF) heeft vluchten naar sommige grote en kleine steden rond Noorwegen en Europa, waaronder Amsterdam, Copenhagen, Edinburgh, Frankfurt, Londen, Milaan, Göteborg, Marseille, Pisa, Liverpool, Newcastle, Glasgow, Nice, Alicante, Malaga, Milaan, Praag, Stockholm, Warschau en Wroclaw. Sandefjord is gelegen op 10 km van de luchthaven. Er is een uur trein van Torp station naar Sandefjord, met een gratis shuttlebus Torp airport verbinden Torp station.

   Met de trein

   De Noorse staat Railway serveert Sandefjord op de lijn van Oslo-Skien (Vestfoldbanen). Er zijn selfservice Bagage kluisjes op het station. 40NOK per dag.

   Met de auto

   Ongeveer 1 uur en 30 minuten ten zuiden van Oslo in Vestfold county in het E-18 gelegen

   Met de bus

   Noch-Way Busexpress lijn 182 doorloopt Sandefjord.

   Konkurrenten heeft een stop in Sandefjord op de lijn tussen Oslo en Kristiansand

   Lavprisexpressen is een lowcost busondernemingen, lijn 191 doorloopt Sandefjord

   Per boot

   Color Line heeft twee veerboten die verbindt Sandefjord met Strömstad in Zweden vijf keer per dag.

   Omzeilen

   Alles in het centrum van de stad ligt op loopafstand, maar voor toegang tot de verschillende gebieden in de stad met inbegrip van de vele stranden heeft het aanbevolen gebruik van openbaar vervoer of een fiets huren.

   Vestviken Kollektivtrafikk werkt een busservice binnen Sandefjord en in Vestfold. Het centrale busstation ligt net ten zuiden van het treinstation op Møllersgate. Koop tickets op de bus, zij zowel contant geld als creditcards accepteren.

   Er is een taxistandplaats bij het station, de luchthaven en dicht bij het centrale plein. Houd in gedachten dat reizen met de taxi in Noorwegen echt duur krijgen kan. De lokale taxi company is Vestfold Taxi.

   Wat te zien

   De walvisvangst Monument is de meest beroemde attractie van Sandefjord. Het is een sculptuur van 1960 weergegeven: walvisvaarders in actie.

   Het Museum van de walvisvaart, Museumsgata. Geeft een zeer in detail geschiedenis over de walvisvangst in Noorwegen en over de hele wereld. Het is zeer in de diepte, en gaat groot detail over hoe de walvissen zijn bejaagd en gedood, dus het is niet voor het gemakkelijk boos! Verschillende walvis skeletten heeft ook een verzameling van gekoppelde Noorse dieren, met inbegrip van een grote walvis en (naar beneden).

   De walvisvangst schip "The Southern Actor"

   De Gokstad heuvel, Helgerødveien (kan worden gevonden op de linker kant op de RV 303, ongeveer 2 kilometer van het centrum richting Tønsberg). De site waar de beroemde Gokstad Viking longboat werd opgegraven in 1880. Er zijn informatieborden met foto's op de site in het Engels, Noors en Duits over de heuvel en de opgraving.

   Te doen

   Ga voor een wandeling op het Vesteroya schiereiland North Sea Trail. De 168 bus nemen naar het einde van de route (Tveitan) en volg de blauwe tracks (gemarkeerd Kyststien) rond de punt. De VVV heeft kaarten. Voorzichtig, er zijn slechts een paar bussen per dag.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen