Auto Huren Entebbe

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Entebbe Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Entebbe, Oeganda.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Entebbe . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Entebbe, Oeganda.

Entebbe Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Entebbe maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Entebbe Oeganda Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Entebbe

Luchthaven
 • Entebbe - Luchthaven [EBB]
  Stad
  • Entebbe - Intl Apt Chauffeur Drive

   Entebbe Auto Huren & Reisinformatie

   Entebbe is een stad gebouwd op de oevers van het Victoriameer in Oeganda.

   Begrijpen

   De stad is de locatie van Oeganda's internationale luchthaven. Het station aan of uit de hoofdstad Kampala is ongeveer een uur. De Verenigde Naties maakt gebruik van Entebbe als depot en staging gebied voor hun voertuigen en zware apparatuur die deel uitmaken van vredeshandhaving en andere missies in de Afrikaanse regio Midden. Entebbe biedt een ontspannen tussenstop alternatief voor Kampala onderweg binnenkomen of verlaten het land per vliegtuig, als de lucht schoon is, de straten zijn veilig om te wandelen en de oude koloniale tuinen en parken met het meer op de achtergrond voor een serene sfeer maken.

   Entebbe is misschien wel het beroemdste voor een Israëlische commando raid op 4 juli 1976, toen meer dan honderd voornamelijk joodse gijzelaars gehouden op een gekaapte vliegtuig van Air France werden gered. De redding werd bemoeilijkt door het feit dat de vervolgens Oegandese president Idi Amin, de kapers steunde. Meer dan 40 Oegandese troepen werden gedood door de Israëli's tijdens de redding.

   State House, de officiële residentie van de President van Oeganda, ligt op een heuvel met uitzicht op het centrum van Entebbe.

   Krijgen

   De luchthaven van Entebbe is Oeganda's grote toegangspoort en wordt bediend door meerdere Afrikaanse en internationale luchtvaartmaatschappijen. In 2014 waren er dagelijkse vluchten vanaf Addis Ababa met Ethiopische, van Caïro met Egyptair, uit Dubai van Emirates, uit Istanbul met Turks en Johannesburg met Zuid-Afrikaanse. Brussels Airlines, British Airways en KLM hebben meerdere vluchten per week. Kenia Airlines vliegt in meer dan één keer per dag van Nairobi.

   Om naar zal Entebbe van de rest van Oeganda meestal sprake van Kampala doorsnijdt. Kleine minibusjes Ga naar Entebbe uit de hoofdstad Kampala elke 30 minuten of 1 uur. De reis zelf duurt 45 minuten tot 1 uur, veel sneller wanneer u Kampala de chaotische spits vermijden. De minibus kun je in de minibus-station in de buurt van de centrale markt van Kampala, met tekenen van elke bestemming geserveerd.

   Omzeilen

   Boda-boda (motorfiets Taxi) is de gemakkelijkste keuze om te gaan rond. Zoals boda-boda ongelukken een van de meest voorkomende medische zorgen in Oeganda zijn, wellicht huren een taxi vanaf een vertrouwde bron (fatsoenlijk hotel, vriend of collega aanbeveling) verstandiger.

   Wat te zien

   Entebbe de Zoo - als u niet een safari gepland ondervindt, zou dit uw kans om een glimp van Africaâ™ s wild. De dierentuin (formeel bekend als Uganda Wildlife Educational Center) heeft een middelgroot collectie van wilde dieren die uit gevangenschap, met inbegrip van leeuwen, neushoorns, Zebra's, crocs, giraffen, hyena's, chimpansees en anderen opgeslagen. Alle dieren worden gehouden in grote, natuurlijke-achtige gebieden, dat geeft een mooie semi-authentiek gevoel.

   De botanische tuinen - hoewel niet spectaculair, de tuinen zijn van belang voor botanici en vogelaars. Ze gastheer stands van grote bomen in een parklike omgeving, een vermeende filmen site van een "Tarzan" film, een troep van colobus en vervet apen en verschillende vogels. Vanaf 2005, de onofficiële gidsen bij de tuinen waren ongewoon agressieve voor Uganda, en als u gaan hun diensten u een redelijke prijs vooraf moet afspreken.

   Te doen

   Boottochten op het Victoriameer. Deze omvatten visreizen en een bezoek aan de chimpansees op Ngamba island zien, kun je ook naar de Boytanical Tuin, een geweldige plek om vogels kijken of genieten van verse vis door de shows van het tweede grootste meer in de wereld, het Victoriameer.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen