Auto Huren Ivano Frankivsk

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Ivano Frankivsk Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Ivano Frankivsk, Oekraine.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Ivano Frankivsk . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Ivano Frankivsk, Oekraine.

Ivano Frankivsk Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Ivano Frankivsk maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Ivano Frankivsk Oekraine Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Ivano Frankivsk

Luchthaven
 • Ivanofrankivsk - Luchthaven [IFO]

  Ivano Frankivsk Auto Huren & Reisinformatie

  Ivano-Frankivsk (voorheen in het Pools: Stanisławów, Duits: Stanislaw) is een stad in de Oekraïense deel van Oost-Galicië.

  Krijgen

  Met het vliegtuig:

  Ivano-Frankivsk heeft een eigen luchthaven van binnenlandse vluchten naar Kiev. Het grootste vliegveld in de buurt is in Lviv.

  Met de trein:

  U kunt krijgen naar Ivano-Frankivsk per trein van Kiev en Lviv (waar u kunt verbinden met Wit-Rusland en Polen) of Tsjernivtsi (waar u kunt verbinden met Roemenië).

  Omzeilen

  Het stadscentrum is beheersbaar te voet.

  Degenen die willen wagen buiten de stad met de auto kunnen als wilt gebruiken een robuustere voertuig zoals een 4 bij 4 wegen in de omgeving zijn zeer gedegradeerde en onvergelijkbaar met westerse wegen.

  Wat te zien

  Het centrum van de barokke stad met het stadhuis, de Armeens-apostolische Kerk, de kathedraal en de oude brouwerij.

  Stadhuis (Ratusha) - Art Deco gebouw uit de jaren 1930 staande in het midden van het marktplein (Ploshcha Rynok). Vandaag herbergt het regionale Museum.

  Museum voor kunst in de oudste voormalige kerk van de stad, de collegiale kerk van Maagd Maria.

  Te doen

  Kopen

  Op grote bazaar dicht bij het hoofdplein kun je alles kopen.

  Eten

  Eten in Ivano-Frankivsk, net als de rest van de Oekraïne is vrij goed en zal zitten goed in de maag van de meeste Westerse reizigers.

  Als een bezoek aan een supermarkt, zal prijs op items variëren sterk. Western producten het label zal worden aangeduid met prijzen die vergelijkbaar is met westerse prijzen. Soortgelijke goederen met niet-westerse labels zal verkopen veel goedkoper.

  Twee glazen bier en een zak aardappels, chips kost ongeveer 5 US$ op de lokale bars.

  Drinken

  Zoals met andere Oekraïense steden van de grootte een bier onder $1 en een grote zak chips (aardappel chips) in een normale kosten moet moet bar/pub kosten een maximum van $1. Als u meer dan dat betaalt weet u dat je wordt opgelicht.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen