Auto Huren Kiev

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Kiev Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Kiev, Oekraine.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Kiev . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Kiev, Oekraine.

Kiev Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Kiev maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Kiev Oekraine Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Kiev

Luchthaven
 • Kiev - Luchthaven [KBP]
 • Kiev - Zhuliany Luchthaven [IEV]
Trein Station
 • Kiev - Central
  Stad
  • Kiev - Centrum
  • Kiev - Hilton Hotel
  • Kiev - Ibis Hotel
  • Kiev - Stolichnoye Shosse

  Kiev Auto Huren & Reisinformatie

  Kiev is de hoofdstad en grootste stad van Oekraïne met - officieel - meer dan 2,7 miljoen inwoners is één van de oudste steden in Oost-Europa. De stad is in Noord-Centraal Oekraïne op de rivier de Dnjepr.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Boryspil International Airport (KBP) is 36 kilometer ten zuidoosten van het stadscentrum.

  Er zijn twee terminals - ze zijn ongeveer 1km afstand van elkaar. Ze zijn verbonden met trolleybus no. 22, dat u naar aanleiding van centrum brengt. Van oude terminal (binnenlandse) kunt u ook lopen (ca. 500m) naar Volinski trian station en regionale trein nemen (elektrychka) naar het centraal station.

  Zhulyany Airport (IEV) is gelegen op 8km ten zuidwesten van het centrum van de stad. Het wordt voornamelijk aangedaan door goedkope luchtvaartmaatschappijen. Wizzair is de grote luchtvaartmaatschappij naar deze luchthaven.

  Met de trein

  Kiev centraal station Kiev Passazhyrskyi ligt dicht bij het centrum van de stad. Metro station Vokzalna van het M1-line verbindt met de spoorlijn terminal.

  Met de auto

  De hoofdroute naar Oekraïne vanuit het westen via Polen - het douanekantoor van slechts 24 uur per dag is in de Russische Oblast amateurclub (regio) op een plaats genaamd Krakovets.

  Met de bus

  Internationale bushalte aan het centraal station, dat is een smerige plek die is allesbehalve centrale (metrostation Demyvska, M2 lijn). Er zijn frequente rechtstreekse bussen van variabele kwaliteit uit Polen, Rusland, Duitsland, Tsjechië, Italië, Wit-Rusland, Griekenland en Moldavië.

  Omzeilen

  Kiev kan lijken heel interessant om de westerse toerist, aangezien de meeste borden in Cyrillisch script. Het is nog steeds grotendeels een stad waar heel weinig mensen weten Engels, en de waarschijnlijkheid van een Engelse spreker ontmoeting is laag- maar niet onmogelijk.

  Het is echter aan te raden, te halen een zak Oekraïense phrasebook, en leren van het Cyrillische alfabet die leuk kan zijn en is makkelijk te leren. Breng wat tijd praktiserende sleutelwoorden en zinnen (bijvoorbeeld 'Hallo', 'Bedankt' en 'bill gelieve').

  Met de taxi

  De meest populaire taxi-apps in Kiev zijn Uklon, Uber, Hopin.

  Het is ook volkomen aanvaardbaar voor een auto om te stoppen en u afhalen. Een ongemarkeerd voertuig is een 'gypsy' cab. Om de hagel een rit, gewoon met uw arm uit te staan.

  Met de metro

  De Metro is een van de geneugten van Kiev. Het is een schone, snelle metro-systeem, en het is makkelijk te navigeren zodra je je realiseert dat alle drie metrolijnen gaan door het centrum van de stad. In totaal zijn er 52 stations, met ambitieuze plannen voor uitbreiding.

  Wat te doen

  De metro naar Hidropark eiland in de rivier van de Dnipro vangen. Kiev is begiftigd met de stranden van de natuurlijke stad die lijn de Dnipro.

  Maak een wandeling door de Podil. Vanaf St Michael's kathedraal in de Upper Town. Vangen van de kabelspoorweg achter het neer aan Poshtova Ploscha en wandelen rond de straten rasterachtige van Podil.

  Als je in Kiev in het weekend, ga en mensen kijken op Kreshchatyk. Beginnen bij Lva Tolstoho Square en het ondergrondse hoofd.

  Ga naar een service op een orthodoxe kerk. Het beste is om te bezoeken is St Volodomyr op Taras Sjevtsjenko Boulevard. Diensten zijn lang en er zijn geen zitplaatsen in orthodoxe kerken, maar het is volkomen aanvaardbaar te komen en gaan als je wilt.

  Bezoek verschillende eco-culturele, ecologische, ethinic, rock en andere festivals zowel binnen de stad en in de buurt van de voorsteden.

  Ook is er een aantal gratis spreken clubs in enkele talen die meestal voldoen aan in huizen of caffees eten en waar u kunt socialiseren met de lokale bevolking en andere reizigers, dus voel je vrij om drop in op een van de vergaderingen.

  Aqua parken

  ' Droom stad Aqua park-het is gelegen op de linkeroever van de stad, in winkelcentrum van de stad van de droom. Het wordt beschouwd als één van de grootste indoor waterparken in Europa, met een oppervlakte van 24 duizend vierkante meter.

  Aqua park Terminal - It heeft een oppervlakte van 20,5 duizend meter het kwadraat, heeft 11 verschillende glijbanen, afhankelijk van wat je wilt, of het is een snelle rit, u wilt of een slang dia of een extreme whirlpool.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen