Auto Huren Lviv

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Lviv Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Lviv, Oekraine.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Lviv . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Lviv, Oekraine.

Lviv Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Lviv maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Lviv Oekraine Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Lviv

Luchthaven
 • Lviv - International Luchthaven [LWO]
  Trein Station
  • Lviv - Main Train Station
   Stad
   • Lviv - Centrum

    Lviv Auto Huren & Reisinformatie

    Lviv was vroeger de meest bevolkte stad van Oekraïne voor een lange tijd tot halverwege de 19e eeuw toen het werd geslagen door Odessa. Het is momenteel de grootste stad van de regio en een grote Oekraïense cultureel centrum. Het historische centrum is op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

    Krijgen

    Met het vliegtuig

    Lviv heeft een zeer efficiënt nieuwe internationale luchthaven slechts 7km van het mooie centrum. Het is relatief goedkoop om te vliegen vanaf Kiev naar Lviv, met meerdere dagelijkse vluchten uitgevoerd door Ukraine International Airlines en UTair.

    Met de trein

    Twee keer per dag loopt een moderne hogesnelheidstrein Intercity +, van Kiev naar Lviv (5 uur).
    De gemakkelijkste manier om naar L'viv uit West-Europa is via Krakau (of Wroclaw/Katowice) in Polen. Vanaf daar heb je verschillende opties.

    Met de auto

    Van Polen: Neem de E40, dit zal eindigen in het city center. Houd er rekening mee dat alle formaliteiten aan de grens van één uur naar boven. Zal er een lange rij voor vrachtwagens, die u doorgeven kunt als u met de auto reist. Niet verwachten dat de grenspolitie te behandelen u met alle respect, of geen andere talen dan het Pools, Oekraïens en Russisch spreken. In feite, verwachten het tegendeel ten aanzien van beide.

    Oekraïense wegen zijn slecht, en Oekraïense chauffeurs hebben een agressieve rijstijl. Wanneer je in Lviv rijdt, zorg ervoor dat u een goede kaart want verdwalen in deze stad zeer eenvoudig is.

    Omzeilen

    Lviv heeft een vrij uitgebreid netwerk van tram- en mini bus.

    Mini-bussen staan bekend als marshrutky en volgen een vaste route, maar zonder een vast tijdschema. Om aan te geven van een verlangen naar boord, één van de takken uit te breiden naarmate de Marsjroetka nadert; gewoon vraag de chauffeur om te stoppen wanneer u wilt uitstappen. Sommige stuurprogramma's kunnen echter zal om te stoppen met de bus voor u op de dichtstbijzijnde halte alleen vanwege de angst voor tickets van de politie.

    Taxi's zijn beschikbaar door de hele stad, en het centrum van de stad is zwermen met hen in de nacht. Wanneer ze niet met een meter uitgerust moet u een prijs afspreken met de bestuurder tevoren. Het is meestal goedkoper als taxi meter hebben, maar zelfs dan ze kunnen niet om te schakelen het voor u. Het is meestal goedkoper te bestellen een taxi via de telefoon dan vangen een taxi op straat.

    Wat te zien

    Kerken

    Latijn Cathedral (Катедра, rooms-katholiek) in de zuidwestelijke hoek van het marktplein.
    St.-Joriskathedraal, barok-rococo kathedraal gelegen een de heuvel
    Armeense kathedraal, gebouwd tussen 1363 en 1370, later verbouwd paar keer. Zeer interessant interieur.
    Dormition kathedraal gebouwd tussen de 16e en 17e eeuw i renaissancestijl. Ernaast staat 65 meter hoge Korniakt toren.
    Dominicaanse kerk, indrukwekkende barok tempel gebouwd voor Dominicanen in de 18e eeuw. Lijkt op de kerk van St. Charles Borromeus in Wenen met haar concave gevel en enorme elliptische koepel. Na WO2 het gebouw als een magazijn en later Museum van religie diende en atheïsme, nu is het een Grieks-katholieke parochiekerk.
    De Bernardine kerk en klooster
    Jezuïetenkerk gebaseerd op Rome Il Gesu kerk.
    Kapel van de familie van de Boim een maniëristische het platform wonder alle van zwarte steen gemaakt gelegen naast het Latijn Cathedral.
    Russische orthodoxe kathedraal

    Musea

    De L'viv Art Gallery 3 Stefanyka st. verdeeld in verschillende afdelingen de centrale waarvan is tentoongesteld in het Potoskiy paleis toont voornamelijk Renaissance en barok Europese kunst (Oekraïense kunst Zie voor nationale Musem). In de buurt is het paleis van Kunsten, waar wisselende tentoonstellingen van hedendaagse kunst plaatsvinden. Andere interessante takken van de galerie Lviv zijn het Museum van oude boeken, Museum van relikwieën en Pinsel Museum (gewijd aan de lokale barokke houtsnijder).

    Het historisch Museum van Lviv onderverdeeld in vele departementen meest zijn in de oude stad weergeven van archeologie, geschiedenis van de Middeleeuwen tot aan de Oekraïense strijd voor nationalisme, evenals sieraden en arsenaal.

    Bier brouwen Museum, gerenoveerd in 2009. Tickets: 15 UAH normale, 10 UAH korting.
    Natural History Museum
    De geschiedenis van Printing Museum
    Museum van meteorologie
    Panchyshyn Museum van de geschiedenis van de geneeskunde
    Museum van geborduurde pictogrammen
    Museum van het arsenaal wapens en armour uit de Middeleeuwen tot het begin van de 20e eeuw. Het museum is gevestigd in de oudste (16e eeuw) van drie historische arsenaal gebouwen in Lviv.

    Te doen

    Bezoek de Bania, een Russische stijl sauna voor mannen en vrouwen (niet-gemeentelijke). Er zijn een paar gelegen in L'viv en de reis meer dan waard. De ervaring kan mild zijn confronterend voor de preutse Westerling, zoals alle activiteiten worden uitgevoerd in het naakt maar maak je geen zorgen, het is een uiterst beschaafde omgeving.

    S. Krushelnytska Opera House, Svobody Ave. Het historische opera house biedt in het hart van L'viv regelmatige optredens van diverse Opera's en balletten. Tickets kunnen worden gekocht aan de kassa met theater ("Kaca") variërend in prijs van 50UAH tot 80UAH. Zelfs als opera en ballet is niet jouw kopje thee, is een nacht in het theater de moeite waard, op zijn minst, om te genieten van deze spectaculaire locatie.

    Gutsulsky Dvir (Lviv restaurant). (36 Schyretska str.) is een van de meest pittoreske etnische restaurants in de stad. Oekraïense etnische keuken, geweldige sfeer van houten restaurant met veel bomen rond is een must om te bezoeken tijdens uw verblijf in L'viv.

    Rondlopen met lokale bevolking

    De alternatieve manier om te verkennen van Lviv is te weten dat het van binnen, lopen en praten met de lokale bevolking en proberen lokale activiteiten. De mensen die hier jarenlang hebben gewoond wil je een overvloed van verhalen vertellen, opent u sommige geheime plaatsen (als daken of binnenplaatsen etc.) en u behandelen als een vriend.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen