Auto Huren Odessa

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Odessa Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Odessa, Oekraine.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Odessa . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Odessa, Oekraine.

Odessa Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Odessa maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Odessa Oekraine Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Odessa

Luchthaven
 • Odessa - Luchthaven [ODS]
  Trein Station
  • Odessa - Main Train Station
   Stad
   • Odessa - Centrum

    Odessa Auto Huren & Reisinformatie

    Odessa is een plaats (city) in de Oekraïne, een land in Oost-Europa. Worden gebruikt om de meest bevolkte van Oekraïne in de tweede helft van de 19e eeuw voordat het werd geslagen door Kiev.

    Praten

    Oekraïens is de enige officiële taal van het land, maar de moedertaal van de meeste van de bevolking in Odessa is Russisch, hoewel de meerderheid van de mensen ook Oekraïens begrijpen. Jonge mensen hebben de neiging om te weten Engels, hoewel niet veel mensen kunnen vloeiend spreken.

    De beste restaurants zal hebben een menu in het Engels als u hen vragen, maar veel cafés en bars misschien niet te laten.

    Krijgen

    Met het vliegtuig

    Odessa International Airport (ODS) heeft dagelijkse directe verbindingen van en naar Kiev, Vienna, Istanboel, Warschau, Boedapest, Minsk, München en Praag. Enkele dagen per week er zijn ook gepland vluchten naar Athene, Dubai, Milaan, St.Petersburg en Tel-Aviv. U kunt ook vliegen naar Riga.

    De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum van de stad, evenals de andere districten door een aantal minibussen.

    Met de trein

    Er is een dagelijkse hogesnelheidstrein naar Kiev vanuit Odessa (7 uur). Alle directe slaper treinen uit Midden-Europa zijn nu stopgezet, een verandering in Kiev is noodzakelijk. Er zijn echter nog steeds diensten vanuit Minsk (22u) en Grodno (26½h) op onregelmatige data. Er is een dagelijkse trein van Chisinau nemen vijf uur ook.

    Met de bus

    Frequente bussen bieden verbinding aan Moldavië, Trans-Dnjestrië of direct naar het deel van de rechteroever-van Moldavië. Een gemiddelde reis naar Chisinau duurt ongeveer 5 uur langs de beste wegen in Moldavië en kost ongeveer €6 one-way, bussen voor de keerzijde van deze reis lijken minder vaak (een paar per dag). Binnenlandse bussen zijn genoeg en meestal goedkoop.

    Omzeilen

    Openbaar vervoer

    Het openbaar vervoer in Odessa bestaat van trams, trolleybussen en minibusjes (genaamd marshrutkas), uitgevoerd door de hele stad. Trams en trolleybussen zijn de goedkoopste, maar kan erg druk, vooral in het toeristische hoogseizoen.

    Wat te zien

    De meest interessante ding om te zien in Odessa is de oude stad zelf. De stad was ooit het centrum voor de handel voor het Russische Rijk, alsmede een intellectuele en artistieke centrum vóór de revolutie, en tijdens de Sovjet-unnion. Veel van de grandeur van de stad dateert uit de periode vóór de overname van de Sovjet-Unie en later die Odessa haar leeftijd toont.

    De economische ontberingen die overkwam de stad vallen de ineenstorting van de Sovjet-unnion in 1992 hebben grote delen van wat een prachtig rijke oude stad in een staat van totale verval was verlaten.

    In het veel kleinere en beter bewaarde deel van de oude stad is er een grote en prachtige operagebouw en enkele zeer mooie parken. Er is ook een belangrijke straat leidt door het centrum dat is levendig met mensen die straat goederen te verkopen aan toeristen.

    Als u op zoek bent naar een mooie route in een centrum van de stad, proberen ga van Grecheskaya plein via Gavannaya st., dan op Gogolya street, in het einde van die bocht rechts en u Tyoschin ziet brug (schoonmoeder brug). Maak een wandeling door de brug en maak een wandeling langs de Primorskiy boulevard. Aan het eind van de boulevard ziet u het stadhuis. Draai rechts en ga tot het Opera House, waar u kunt krijgen naar Deribasovskaya street. Het is bijzonder mooi in de avond.

    Wat te doen

    Loop ın de lıvely Prıvoz markt (een van de bıggest ın voormalige USSR) en goedkoop en smakelijk eten.

    Wandel langs de straat Deribasovskaya. Het heeft een zeer kleurrijke voetgangers rol, vooral in de zomer of vroege herfst avond tijd.

    Wandelen langs de Boulevard van Primorskiy (bul'var). Het is ook een zeer goede promenade plaats.
    In het midden van de Primorski Boulevard vindt u een monument gewijd aan Duke Rechelieu, een van de oprichters van Odessa.

    Vanaf dit punt wandelt u onderaan de beroemde Potemkin stappen, aan de straat Primorskaja en naar de Marine Terminal, waar veel bussen en trolleybus.

    Als u draai 180 graden van Potemkin stappen, ziet u Catherine plein, dat kun je op loopafstand. Dit plein kenmerkt een onlangs opgerichte een monument voor Catharina de grote, die ook een van de oprichters van Odessa is.

    Yekaterinenskaya Straat: Lopen op het een paar blokken vanaf het allereerste begin. Een eerste paar blok staat vol met groen, elegante huizen waar op een eerste verdieping bevindt zich een restaurant of een winkel. In twee blokken snijdt het met Deribasovskaya street.

    Odessa Philharmonic, Bunina straat. Ga voor een concert naar het mooie historische gebouw van National Philharmonic Theatre.

    Dolfinarium Nemo. Vooral een paradijs voor kinderen, maar ook voor volwassenen als je een fan van deze majestueuze zeezoogdieren.

    Odessa stranden

    Allermeest naar de waterkant van de stad, met uitzondering van het grondgebied van de poort, vormt een strand-zone. Alle de stranden bevinden zich op de oostelijke rand van Odessa. De meest populaire stranden zijn de volgende: weergegeven op basis van hun afstand van centrum van de stad.

    Otrada - is iets verder van het centrum van de stad dan Lanzheron. Het is het dichtst bij het centrum tussen de stranden gelegen onder de Franse Parkway.

    Dolfijn aan koordje - is 3 meer tram stopt voorbij Otrada.

    Chkalovski - twee naaktstranden gelegen tussen Dolphin en Arcadia, in de buurt van het sanatorium Chkalovski. De kleinere eerste is wildish met vreemd zwemmers en veel rotsen. De tweede, 500m verder, is groter en bezocht door vele gezinnen met een mooiere sfeer. Kleine zand, voornamelijk keien.

    Arcadia - is het meest populaire strand en toeristische plaats met veel restaurants, bars, disco's, nachtclubs en ander entertainment. Het huis van het chique uitgaansleven in de zomer.

    Malibu - is een strand bij Luzanovka buurt, gemakkelijk bereikbaar met de talrijke bus routes die het centrum van de stad met de Poselok Kotovskogo sectie van Odessa koppelen. Malibu is het schoonste strand aan de oever van de zee met uitstekende service vergelijkbaar met degenen in Arcadia.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen