Auto Huren Wenen

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Wenen Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Wenen, Oostenrijk.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Wenen . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Wenen, Oostenrijk.

Wenen Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Wenen maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Wenen Oostenrijk Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Wenen

Luchthaven
 • Wenen - Luchthaven [VIE]
  Trein Station
  • Wenen - Trein Station
   Stad
   • Vienna - East
   • Vienna - Fischamend
   • Vienna - South West
   • Vienna - Vosendorf
   • Vienna - Wien St. Marx
   • Wenen - Schubertring
   • Wenen - Stad
   • Wenen - Zuid
   • Wenenkagran

   Wenen Auto Huren & Reisinformatie

   Wenen is de hoofdstad van de Republiek Oostenrijk en veruit de grootste stad van Oostenrijk met een bevolking van meer dan 1,7 miljoen. Zoals je is de culturele, economische en politieke centrum van Oostenrijk verwachten zou. Als de voormalige woning van het Habsburgse hof en zijn verschillende rijken heeft de stad nog steeds de attributen van de keizerlijke hoofdstad die het ooit was.

   Cultuur van Wenen

   Traditionele Wenen is slechts één van de vele gevels van deze stad; het historische centrum, een UNESCO world heritage site, wordt soms tegenzin vergeleken met een openluchtmuseum. Maar Wenen is ook een jonge dynamische stad, bekend om haar muziekscene.

   Internationale luchthaven van Wenen ligt net buiten de stadsgrenzen van Wenen, en een paar mijl ten zuidoosten van de buitenwijk van Schwechat. De luchthaven is de thuisbasis van de vlag-carrier Austrian Airlines, evenals de begroting luchtvaartmaatschappij Niki.

   De meeste Europese luchtvaartmaatschappijen en een groot aantal intercontinental luchtvaartmaatschappijen hebben een directe verbinding naar Wenen vanuit hun respectieve hubs.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Vienna International Airport (VIE) ligt net buiten de stadsgrenzen van Wenen, en een paar mijl ten zuidoosten van de buitenwijk van Schwechat. De luchthaven is de thuisbasis van de vlag-carrier Austrian Airlines, evenals de begroting luchtvaartmaatschappij Niki.

   De meeste Europese luchtvaartmaatschappijen en een groot aantal intercontinental luchtvaartmaatschappijen hebben een directe verbinding naar Wenen vanuit hun respectieve hubs. Echter alleen Austrian Airlines vliegen naar Amerika (Chicago, New York, Toronto en Washington), en er is geen dienst naar Noord-Engeland en Afrika (afgezien van Egypte, Libië en Tunesië) maken een verandering nodig is te bereiken van Vienna.

   Omzeilen

   Openbaar vervoer

   Wenen heeft een goed openbaar vervoerssysteem, waaronder spoor, stoptrein spoor, underground, trams (wagentjes) en bussen. De metro is zeer efficiënt en brengt u binnen enkele minuten lopen van ergens bent u waarschijnlijk wilt bezoeken. De metro alleen heeft de tweede hoogste per hoofd van de bevolking ridership in de wereld, en dat is niet goed voor de 27 tramlijnen, tientallen treinsporen of talloze bussen.

   Wat te zien

   Wenen heeft een rijke geschiedenis als de hoofdstad van de monarchie zo overvloedig historische gebouwen en musea. De meeste van deze, met inbegrip van de Stephansdom (St. Stephen's kathedraal) en de twee meest bekende musea, Kunsthistorisches Museum en Albertina, bevinden zich in de Innere Stadt.

   De ringweg is een circulaire weg rond de Innere Stadt district van Wenen en is één van de belangrijkste bezienswaardigheden. De architectuur is typisch voor de eclectic, historicistische stijl met de naam Ringstraßenstil (ringweg stijl) van de jaren 1860 tot de jaren 1890.

   Gebouwd in de stijl van de Renaissance volgens de plannen door Heinrich von Ferstel, het MAK-Oostenrijkse Museum van toegepaste kunsten / hedendaagse kunst is het eerste museumgebouw op de Ringstraße. Het paleis van Schloss Schönbrunn, een deel van de UNESCO World heritage list, ligt in het buitenste West district.

   Te doen

   Bal seizoen: Een ding die je niet missen moet wanneer u Vienna tijdens het carnaval seizoen bezoekt is om één van de vele glamourous ballen in de stad, sommigen van hen in prachtige elegante locaties zoals de Hofburg Wenen of het stadhuis (Rathaus) te wonen. De meest zijn bekende en elegante ballen de bal van de Opera in de State Opera of de bal van de Wiener Philharmoniker. Vele professionele gilden hebben hun eigen bal zoals bijvoorbeeld de Kaffeesiederball door de huiseigenaren Wenen koffie. De bal-kalender kunt u vinden op de pagina's van de gemeenteraad van Wenen

   Er zijn ook een heleboel andere open-air-film festivals in de zomer, bijvoorbeeld bij de Augarten, de Krieau van de grasmat Wenen, Prater en Schloss Neugebäude.

   In de zomer is er ook het ImPulsTanz Festival voor hedendaagse dans & performance. Ze zijn ook goed als u geïnteresseerd in dans workshops bent.

   Om de twee jaar, plaatsvindt vanaf 2015, de Biënnale van Wenen. Het is het eerste evenement in zijn soort te combineren van kunst, design en architectuur.

   Autoverhuur beoordelingen

   Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Wenen autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.04 gebaseerd op 20 ratings.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Bedankt

   Ik was blij omdat ik met je omgaan was alles goed en lekker gegaan

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReview

   4

   Ik heb de hele week in frankrijk vertraagd en het hotel verloren, wat u msagrh in angst had door een probleem in het deel van de auto en vond geen medewerking door de afdeling in wenen en serviceovereenkomst was zo slecht dat u contacten maakt omdat ik help u of vervang de auto om de reis te voltooien, maar helaas kan ik geen samenwerking vinden

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReview

   4

   Goede Service

   Gemakkelijk te navigeren via de website, geen verborgen kosten, goede service, auto's in goede omstandigheden.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Europecar vertegenwoordiger was verrassend vriendelijk, geduldig en zeer professioneel! de auto was geweldig, de terugkeer was ook snel en makkelijk.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Eerst open in de ochtend

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen