Auto Huren Katowice

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Katowice Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Katowice, Polen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Katowice . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Katowice, Polen.

Katowice Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Katowice maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Katowice Polen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Katowice

Luchthaven
 • Katowice - Pyrzowice International Luchthaven [KTW]
  Trein Station
  • Katowice - Trein Station
   Stad
   • Katowice - Centrum

    Katowice Auto Huren & Reisinformatie

    Katowice is de hoofdstad en grootste stad van Silezië, Polen. Gelegen in het midden van de provincie aan de oevers van de rivier Rawa, Katowice van historisch belang als Polen's belangrijkste industriële centrum is onbetwistbaar voor decennia.

    Krijgen

    met het vliegtuig

    Reizigers per vliegtuig kunnen komen bij Katowice International Airport (KTW), ook als Pyrzowice genoemd. De luchthaven ligt op 34 km (21 mi) van het centrum van de stad. Katowice is één van de belangrijkste centra voor de Hongaarse low-cost luchtvaartmaatschappij Wizzair, evenals een belangrijke bestemming voor Ryanair.

    Met de trein

    Katowice Dworzec PKP is het stadscentrum belangrijke spoorweg, en is een hub voor het vervoer per spoor in Silezië en een groot deel van zuidelijk Polen. Het station fungeert als een hub voor nationale spoor exploitant PKP Intercity en regionale spoorwegmaatschappij Przewozy Regionalne provinciale exploitant Koleje Śląskie.

    Krijgen

    Met het vliegtuig

    Katowice Pyrzowice luchthaven

    Reizigers per vliegtuig kunnen komen bij Katowice International Airport (KTW), ook als Pyrzowice genoemd. De luchthaven ligt op 34 km (21 mi) van het centrum van de stad. Katowice is één van de belangrijkste centra voor de Hongaarse low-cost luchtvaartmaatschappij Wizzair, evenals een belangrijke bestemming voor Ryanair.

    Bezoekers kunnen ook via Kraków van John Paul II International Airport (KRK), bij de lokale bevolking bekend als Balice komen. De luchthaven is gecentreerd 68 km (42 mi) ten oosten van Katowice, of ongeveer een 45 minuten rijden.

    Omzeilen

    Openbaar vervoer

    Alle bus- en tramhaltes OV in Katowice wordt begeleid door 9Y GOP, een uitgebreide transitosysteem, dat bijna de totaliteit van de metropool van Silezië, met een van de grootste netwerken van de tram in Polen serveert.

    Vele busstations van de reizigers gemeentelijke communicatie liggen in het centrum van de kern van de stad. Bij elke bushalte is er een informatiebord met busroutes en waar ze naartoe gaan.

    Wat te zien

    Hoewel Katowice is niet gezegend met een oude historische kern als Kraków, Wroclaw of Zamość, bevat de stad genoeg attracties in bezoekers te trekken. Dankzij de massale revitalisatie projecten in het centrum van de stad in de afgelopen jaren, is Katowice begonnen op te heffen zijn beruchte reputatie als een grijze industrielandschap.

    St Marys Street. Eens een bouwvallige deel van de stad, St. Mary's Street kreeg een enorme makeover in de vroege 2010s. Deze voetgangersstraat zone heeft tegenwoordig een populaire plek voor Katowicians aangetrokken door zijn vele pubs en groeiend aantal restaurants.

    mei 3rd Street. Vaak geciteerd als een van de duurste straten in het land, de drukke ul. 3 Maja is één van de primaire centra van Katowice van openbare leven en handel.

    Spodek. Voltooid in 1971, is deze overdekte sporthal arena en concert beschreven als een gekantelde UFO landing in het midden van een stad. Inderdaad, de socialist ongebruikelijke deel deel sciencefiction ontwerp hebben gemaakt de Spodek één van de meest beroemde Arena's in het land en een symbool van de stad.

    Silezië opstandelingen Monument. Een communistische-tijdperk monument onthuld in 1967, deze gevleugelde monument herdenkt de Poolse opstandelingen van de drie Silezië opstanden tussen 1919 tot 1921, die de Duitse troepen van de Weimar in Opper-Silezië in orde voor de regio vochten aan de tweede Poolse Republiek.

    Kościuszko Park. Binnen het park is de Katowice Parachute toren, gebouwd in 1937 en oorspronkelijk gebruikt als een oefenterrein voor parachutisten.

    Theater

    Katowice is gezegend met een levendige theatrale scène ranking onder één van de beste in het land. Helaas voor niet-Pools luidsprekers is de scène grotendeels beperkt tot de Poolse taal, wat betekent dat de meeste producties taalkundig ontoegankelijk voor het bezoeken van buitenlanders. Echter, er zijn af en toe producties in het Engels aangeboden.

    Silezië theater, 2 grote markt. Katowice de belangrijkste repertory theater, gelegen in het centrum van de stad.
    Theater Korez, 2 Plac Sejmu Slaskiego. Een theatergezelschap bekend om betrokken te zijn bij enkele van de meest geavanceerde theater in Katowice.
    Theater Cogitatur, 9a Gliwicka Street. Een experimenteel theater troepen ook bekend als de voormalige organisatoren van A deel Festival.
    Theater een deel. Een hedendaags visuele en fysieke theatergroep, gevormd door Marcin Herich, acteur, regisseur en organisator van evenementen van het theater. Ze zijn ook organisatoren van theaterfestival van A deel.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen