Auto Huren Krakau

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Krakau Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Krakau, Polen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Krakau . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Krakau, Polen.

Krakau Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Krakau maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Krakau Polen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Krakau

Luchthaven
 • Krakau - Luchthaven [KRK]
  Trein Station
  • Krakow - Trein Station
   Stad
   • Krakau - Centrum
   • Krakow
   • Krakow - Heltmana
   • Krakow - Kabel (plaszow )
   • Krakow - Kazimierz
   • Krakow - Nowy Swiat
   • Krakow - Prądnik Biały
   • Krakow - Wola Justowska

   Krakau Auto Huren & Reisinformatie

   Krakau is de tweede grootste stad van Polen en heeft betrekking op beide oevers van de rivier de Wisla. Aan de voet van de Karpaten heeft de metropool meer dan 1,4 miljoen inwoners als u opneemt van de omliggende gemeenschappen.

   Klimaat

   Er zijn vier duidelijke seizoenen naar Krakow - zomer is heet en vochtig (ongeveer 30-35° C), winter altijd ziet Krakau onder een deken van sneeuw met bijtend koud dagen (-5 ° C tot-20 ° C). Krakau is onlangs, lijden aan extreem hoge niveaus van luchtvervuiling, die gevolgen hebben voor met name kinderen en mensen met ademhalingsproblemen.

   Lezen

   Er is een Engelse taal maandelijkse papier genaamd Krakau Post beschikbaar kostenloos in clubs en cultuur locaties in de stad, waar u kunt controleren het nieuws, evenementen en nieuwe balken die een bepaalde maand in Krakau geopend.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Kraków Airport (KRK) is de belangrijkste luchthaven, in Balice, ongeveer 12km ten westen van het centrum. Het is de tweede grootste luchthaven in Polen.

   Wisselkoers zwendel zie hieronder, dit is ook actief op de luchthaven. Twee geldautomaten kunnen worden gevonden op de begane grond van Terminal 1, naast de informatiebalie, de ander recht in de hal tussen een Autovermietung en een bakkerij.

   Met de trein

   Dworzec Główny PKP is het Centraal Station in Krakau, en is gelegen net buiten de oude stad. Het goed verbonden met andere steden in Polen.

   Met de bus

   Er zijn pan-Europese coachdiensten naar Kraków, zoals Eurolines (uit Frankrijk, Italië, Nederland, Scandinavië, Midden-Europa), Ecolines (uit Rusland, Baltische Staten, Midden-Europa en Balkan). De reistijd per touringcar uit Londen, is bijvoorbeeld ongeveer 24 uur. Het is vrij ongemakkelijk en niet aanbevolen voor iemand anders dan de wanhopige of milieubewuste.

   Omzeilen

   Op voet

   Afhankelijk van uw niveau van fitness, kunt u het geheel van het centrum van de stad zien zonder vervoer. Er zijn enkele mooie wandelroutes, proberen de koninklijke weg of de Planty park rond de oude stad helemaal uit de Florian Gate naar kasteel Wawel. Het is zeer ontspannend. Er is ook een goed verzorgd rivier bank naast het kasteel om rond te wandelen.

   Wat te zien

   Allermeest naar de populaire toeristische attracties bevinden zich in de oude stad. Zie het afzonderlijke artikel voor volledige aanbiedingen.

   De historische binnenstad van Kraków, waaronder de oude stad, Kazimierz en het kasteel Wawel, werd opgenomen als de eerste in zijn soort op de lijst van UNESCO World Heritage Sites in 1978.

   De wijk Kazimierz whith het joodse erfgoed is zeer interessant. De synagoge van Remuh, bijvoorbeeld, werd gebouwd in 1557.

   Het district van Nowa Huta werd gebouwd tijdens het communistische tijdperk, en is gemaakt voor de mensen die werken in de grote staalfabrieken er.

   Reizigers die naar Krakow vaak komen bezoek kamp van Auschwitz-Birkenau. Niet veel weten dat in Krakau er ook was een nazi-concentratiekamp in Podgórze district gelegen. U kan er Schindler's-fabriek bezoeken.

   Te doen

   Krakau, de oude koninklijke hoofdstad is geprezen voor haar vele kostbare architecturale monumenten en een unieke vriendelijke sfeer. Er zijn veel dingen te doen:

   Loopt de hele koninklijke weg, uit de St. Florian poort, beneden Florya, over de Rynek Główny, beneden Grodzka naar het Wawel kasteel.

   Luister naar het Hejnał Mariacki (trompet signaal) terwijl u geniet van een kopje koffie in de Rynek Główny. Het signaal is live gespeeld elke vol uur vanaf de toren van St Mary Church. De legende wil dat de melodie plotseling wordt gesneden in het geheugen van een trompettist neergeschoten en gedood door een pijl Tatar in 1241, maar lokale gidsen zeggen dat dit een valse verhaal begon als een grap met iemand die de melodie vreemd vond.

   Neem een cruise over de rivier, het is de perfecte manier om te genieten van de Tyniec Abbey en Bielany Priorij. In de zomer zijn er verscheidene schepen harbored naast kasteel Wawel.

   Maak een ritje rond in dorożka paard en wagen. Er zijn altijd meerdere parkeren op Rynek Główny.
   Bezoek Nowa Huta en verdwalen tussen de appartementsgebouwen, doen uw winkelen in de zeer slechte markten van de wijk.

   Bezoek de wijk Kazimierz, jezelf te verliezen in de smalle straatjes en zoeken de tracks van het Joodse verleden van Krakau.

   Kopen

   Stad winkelen

   De oude stadswijk biedt uitstekende winkels, vooral voor kleding, sieraden en kunst. U kunt dwalen rondom de oude binnenstad en Kazimierz, waar antieke winkels in overvloed. Het midden van dit alles is de Rynek Główny ("Rynek" betekent ook "markt"), waar vindt u enkele van de beste winkels van de stad.

   Staat in het midden van het Rynek Główny Sukiennice (lakenhal), een centrum van handel in Krakau voor honderden jaren. De gehele begane grond is een markt, waar lokale kunstenaars hun waren verkopen.

   Winkelcentra

   Er zijn twee winkelcentra in het centrale gebied, waaronder een uitgebreid scala aan kleding winkels en eetgelegenheden, sprought van:

   Galeria Krakowska, direct naast het Centraal Station en een 5-minuten lopen van het hoofdplein.

   Galeria Kazimierz (ul. Podgórska 34) gelegen op het zuidelijkste puntje van Kazimierz, op de rivier Vistula bank biedt 36.000 m2 aan winkels en een supermarkt van de gastronomische Alma.

   Eten

   In Polen eet één meestal vrij groot ontbijt, groot diner en een licht avondmaal. Veel mensen eet "lunch" etc, maar deze zijn niet inheems.

   Kraków van keuken is beïnvloed door de culturen die Midden-Europa, evenals het Oostenrijks-Hongaarse Rijk hebben bewoond.

   De belangrijkste schotel van Kraków is obwarzanek (bagel). Je kan het kopen in vele kraam op de straten. Een andere lokale specialité is oscypek - kaas uit Tatra gebergte.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen