Auto Huren Poznan

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Poznan Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Poznan, Polen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Poznan . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Poznan, Polen.

Poznan Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Poznan maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Poznan Polen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Poznan

Luchthaven
 • Poznan - Luchthaven [POZ]
  Trein Station
  • Poznan - Trein Station
   Stad
   • Poznan - Park Hotel
   • Poznan - Centrum
   • Poznan - Grunwald

   Poznan Auto Huren & Reisinformatie

   Poznan is een grote stad in Groot-Polen, in het westen van Polen. Poznań was een gaststad voor Euro 2012 finale.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Poznań - Ławica Henryk Wieniawski Airport (POZ) heeft regelmatige diensten:

   -binnenlandse: met Poolse Airlines LOT en Eurolot naar Warschau.

   -internationale:

   LOT - Frankfurt, München
   Lufthansa Regional - Frankfurt, München, Düsseldorf
   Norwegian Air Shuttle - Oslo-Gardermoen
   Ryanair - Barcelona, Girona, Bologna, Bristol, Dublin, Edinburgh, Liverpool, Londen-Stansted, Madrid, Milaan-Orio al Serio, Oslo-Rygge, Rome-Ciampino, Palma de Mallorca.
   Scandinavian Airlines - Copenhagen
   Wizz Air - Barcelona, Paris-Beauvais, Cork, Doncaster/Sheffield, Dortmund, Londen Luton, Rome-Fiumicino, Stockholm-Skavsta, Oslo-Torp, Eindhoven

   Met de trein

   Poznań is een cruciale spoorweg aansluiting en hier stoppen alle treinen tussen Moskou en West-Europa. Treinen naar Berlijn of Warschau duurt ongeveer 3 uur in beide richtingen.

   Met de bus

   Poznań wordt bediend door het netwerk Eurolines coach. Rekenen op de tarieven van rond €90 eenrichtingsverkeer naar Den Haag of Amsterdam. Elke dag meer dan 200 lokale bussen vertrekken voor stad en zelfs kleine dorpen in Wielkopolska regio overal.

   Het busstation Poznań ligt in de buurt van het treinstation en als goed paar--minuten van de hoofdingang naar het beursterrein. Andere plaatsen in het centrum zijn ook te voet te bereiken. Net naast de coach kan station een verschillende stad tram en bus lijnen vinden:

   Wat te zien

   Ostrów Tumski (Kathedraal Island), beroemd als de vlek op welke Poznań is opgericht, is een rustig eiland, met een permanente bevolking bestaat meestal van bisschoppen, priesters en kloosterlingen.

   St. Peter's en Pauls Cathedral - de eerste Pools-kathedraal en de enige tussen jaren 968 en 1000. Gebruikte ruimte van de kathedraal aandacht besteden aan de keten van kapellen rond de belangrijkste gangpad, niet aangeraakt door bombardementen in 1945 in vandaag.

   De onze lieve vrouw kerk - gebouwd in laat-gotische stijl, niet van groot belang voor de huidige vorm en waarden, maar belangrijk voor haar rol in x cent, bij de plaats van de duke's palace en een kleine kapel werden gebouwd.

   Bisschoppelijk paleis - oorspronkelijk gebouwd op hetzelfde moment als de kathedraal, maar zijn huidige vorm komt uit de 2de helft van 18e cent.

   De bisschop Lubranski Universiteit - de tweede oudste high school in Polen, opgericht door bisschop John Lubranski in 1518. Op dit moment - het Archdieacesional Museum.

   Psalter huis gebouwd in het begin van de 16e cent (ook door bisschop Lubranski) als een repetitie-plaats voor Psalmen zangers. Ze moesten zingen de Davids Psalmen in de kathedraal de hele dag rond.

   canonries - meestal uit 18e en 19e eeuw, gebouwd voor edele priester werken voor de kathedraal van Poznan en de aartsbisschop.

   Stary Rynek, het oude stadsplein, één van de mooiste in Europa. Dit is het centrum van de oude, middeleeuwse Poznań, en uitstekend heeft herbouwd na ernstige verwoesting in de Tweede Wereldoorlog 2.

   Stadhuis is het middelpunt van het Rynek. Oorspronkelijk een gotische constructie, gebouwd in de eerste jaren van de XIVde cent, later herbouwd in renessaince stijl door Giovanni Battista di Quadro van Lugano.

   De stad kerk van St. Stanislaus en onze Lieve Vrouwe - in 2007 geopend na totale renovatie, één van de mooiste barokkerken in Polen.

   De voormalige Jezuïeten College - een oude Jezuïeten school gebouwd door de monnik in dezelfde periode als de aangrenzende kerk, herbergt nu de stadskantoor - dus het is mogelijk om te zien van de interieurs, maar alleen in de zalen en gangen.

   King's Castle - herbouwd door koning Przemysl II in 1290s, maar is opgericht door vader, hertog Przemysl I op als hertog van woonplaats voor Poznan county.

   De Franciscaanse Kerk - het is een vrij typische kerk uit het begin van de 17e en 18e cent, maar is echt de moeite waard komen hier in ieder geval voor een paar minuten voor zijn prachtige schilderijen op de gravures van het gewelf en hout gemaakt door twee ingenieuze monnik.

   De Gorka Palace - de Gorkas waren een beroemde laat-middeleeuwse adellijke familie in Poznan en hun paleis in het midden van de 15e eeuw gebouwd.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen