Auto Huren Rzeszow

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Rzeszow Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Rzeszow, Polen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Rzeszow . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Rzeszow, Polen.

Rzeszow Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Rzeszow maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Rzeszow Polen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Rzeszow

Luchthaven
 • Rzeszow - Luchthaven [RZE]
  Trein Station
  • Rzeszów - Treinstation
   Stad
   • Rzeszow - Centrum

    Rzeszow Auto Huren & Reisinformatie

    Rzeszów is de hoofdstad stad van Subcarpathian, Voivodship in Zuid-Oost Polen. Het is een privé stad van de Lubomirski familie al eeuwenlang. Het heeft een mooie oude stad, twee synagogen en enkele kastelen.

    Krijgen

    Met het vliegtuig

    Jasionka International Airport (RZE) is ongeveer 8 km van het centrum van de stad.
    Vluchten uitgevoerd door Lufthansa kunnen worden aangesloten op vele steden over de hele wereld met tussenlanding in Frankfurt.

    Vervoer van en naar de luchthaven

    Met de bus: de luchthaven is verbonden met centrum van de stad Rzeszów door openbaar vervoer, lijnen '51' en '53'. Reizen naar en van luchthaven duurt ongeveer 30 min. bussen beëindigen in de buurt van het treinstation en de dezelfde halte afwijken. Niet vergeten dat op zaterdag en zondag er slechts een paar bussen per dag zijn, dus je hebben kan om enkele uren op de luchthaven uw vlucht wacht.

    Met de trein

    De Poolse Staatsspoorwegen treinverbindingen met meerderheid van de Poolse steden hebben, maar voor de lange afstand is er meestal een of meer wijzigingen. Meestal bestaat ten minste één directe treinverbinding tussen Rzeszów en belangrijke Poolse steden. Er zijn verschillende soorten treinen, maar tijd van de reis is vrij gelijkaardig. Er zijn ook directe verbindingen naar Lvov, Odessa en Kiev in Oekraïne.

    Liften

    Het is heel populair bij hitch in Polen. Algemene regels voor de liften zijn hetzelfde in heel Polen. Voorbereiden van het teken met 'Rzeszów' geschreven op het als het is de grootste stad in Zuid-Oost-Polen, dus iedereen zal er zeker waar ben je op weg naar.

    Omzeilen

    De oude stad in het centrum van de stad is klein en gemakkelijk beheersbare voet. Er zijn regelmatige busdiensten van het centrum naar de nieuwe stad en voorsteden.

    Rijden en parkeren in Rzeszów is eigenlijk heel eenvoudig. Files bestaan alleen op grote straten als gevolg van veel transit auto's, en overal parkeren is kosteloos.

    Praten

    Pools is de enige officiële taal in Polen en alle tekenen zijn eveneens in het Pools. Polen leren van andere talen op school en nu Engels is de belangrijkste vreemde taal, hoewel de Duitse, Franse, Spaanse en Russische ook worden onderwezen.

    Wat te zien

    Bezienswaardigheden

    Het Lubomirski paleis, is gelegen aan de rand van de rand van de oude stad en dateert uit de 18e eeuw. Het dient nu als het Justitiepaleis en het interieur is dus in het algemeen gesloten voor het publiek. Het is echter zeer de moeite waard de indrukwekkende muren rondlopen.
    Er zijn twee synagogen in Rzeszów: "Kleine" (XVII eeuw) en "Big" (XVIII eeuw, gerestaureerd 1954-63)
    Markt en stadhuis
    Openbare bibliotheek (1890)
    Oude begraafplaats (XVIII eeuw)
    De Wanda Siemaszkowa Theater
    Joodse begraafplaats (1849)
    Ulica 3 Maja (3 mei Street)
    Ulica Grunwaldzka (de straat van Grunwald)
    'Revolutie Acts' Monument

    Musea en galerieën

    Veel van de Rzeszow Staatliche Museen hebben gratis toegang op zondag en zijn gesloten op maandag.
    Etnografisch Museum

    Museum van de stad Rzeszów
    Diocesaan Museum ul. Zamkowa 4
    Museum van Bedtime Cartoons ul. Mickiewicza 13

    Wat te doen

    Trasa Podziemna (Underground manier), daterend uit de 17e eeuw, is een reeks van onderling verbonden kelders die zich uitstrekt over meerdere kilometers. De ingang bevindt zich in het marktplein.

    Kopen

    De belangrijkste winkelstraten zijn op het voetgangersgebied Grundaldzka en 3' ego Maja straten. Er zijn verschillende kleine winkelcentra in het centrum van de stad. Millenium Hall, een massief winkelcentrum in de nieuwe stad, is een van de grootste winkelcentra in Polen, en is gelegen op 1km ten zuiden van de oude stad. Er zijn veel ook grote hypermarkten in de voorsteden, waarvan de meeste een kleine pasaż (winkelcentrum nemen).

    Eten

    Voor de budget bewuste zijn er tal van take aways in de buurt van het station, waar u met Poolse of internationale fast food opvullen kunt.
    Een betere kwaliteit, maar nog steeds goedkope optie is de trein station bistro, die doet goede Poolse maaltijden met een uitgebreide menukaart.

    Er zijn ook veel kebab huizen verspreid over de binnenstad.

    Drinken

    De waarde van de plaatsen te bezoeken zijn bijvoorbeeld: Ierse Pub Galway Unknown met Ierse bieren en whisky's / of Jazz Club Gramofon /music club, restaurant, cocktailbar, koffiebar / die zijn gelegen aan de belangrijkste boulevard, genaamd: 3' ego Maja Street.
    Het belangrijkste marktplein (Rynek) is bekleed met vele cafés en restaurants, van goedkope schot bars meer chique plaatsen. Drinken buiten is verboden.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen