Auto Huren Wroclaw

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Wroclaw Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Wroclaw, Polen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Wroclaw . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Wroclaw, Polen.

Wroclaw Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Wroclaw maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Wroclaw Polen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Wroclaw

Luchthaven
 • Wroclaw - Luchthaven [WRO]
  Trein Station
  • Wroclaw - Trein Station
   Stad
   • Wroclaw - Centrum

    Wroclaw Auto Huren & Reisinformatie

    Wroclaw is de grootste stad en hoofdstad van Neder-Silezië, Polen. Wrocław is ook de historische hoofdstad van Silezië en behoort tot een van de grote productie van de Republiek, Bank-, industriële, toeristische en culturele centra. De stad staat ook bekend om haar hoge kwaliteit van leven.

    Stadsdelen

    Wroclaw is historisch verdeeld in vijf stadsdelen. Allermeest naar de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad bevinden zich direct in het centrum, hoewel enkele belangrijke punten van belang vindt u verder weg.

    Oude stad (Stare Miasto) (Marktplein, stadhuis, zout Square, St. Elizabeth's kerk van St. Maria Magdalena Kerk, Racławicka Panorama, Nationaal Museum in Wroclaw, Museum of Architecture.)
    Het commerciële en toeristische hart van de stad, de zeer schilderachtige Old Town (Stare Miasto) biedt een scala aan attracties en culturele evenementen, waardoor het gemakkelijk het centrale focal point voor een bezoek aan Wroclaw.

    Midtown (Kathedraal Island, Tumski Bridge, kathedraal van St. John the Baptist, botanische tuin, Słodowa Island, Centennial Hall, Wrocław fontein, Szczytnicki Park, Japanse tuin, Zoo Wrocław.)
    Het belangrijkste kenmerk van het stadsdeel centrum is Kathedraal Island, een verzameling van pittoreske eilanden die deel uitmaken van de oude kern van de stad. Uit de buurt van haar geplaveide zijn straten en parken grote boulevards, statige appartementen en herenhuizen en een array van sites.

    Krijgen

    met het vliegtuig

    Wroclaw wordt geserveerd door Wroclaw – Copernicus Airport (WRO) een kleine maar moderne luchthaven, gelegen ten westen van het centrum van de stad in de Fabryczna plaats (borough) in de buurt van de autosnelweg A8. Luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar de stad zijn onder andere Lufthansa, Scandinavian Airlines SAS en Poolse nationale luchtvaartmaatschappij veel. Extra low-cost maatschappijenlijst onderhoud van de stad zijn Germanwings, Ryanair en Wizz Air.

    Met de trein

    Wroclaw Główny, soms genoemd Dworzec PKP op straatnaamborden, is het belangrijkste treinstation van de stad en fungeert als een belangrijk doorvoerland voor de Poolse spoorwegnet met vele dagelijkse treinen vertrekken en aankomen van alle grote steden in het land.

    Met de bus

    Als gevolg van Polen's complexe transportnetwerk is aankomst met de bus een vrij gemeenschappelijke en populaire alternatief voor de trein reizen. Wroclaw de belangrijkste busstation, Dworzec Ambassador PKS, ligt direct achter Wrocław Główny treinstation.

    Omzeilen

    Wrocław is een zeer voetgangers en fietsvriendelijke stad, gedeeltelijk geholpen door haar straat rasterpatroon en gemarkeerde fietspaden. Het centrum, geclusterd meestal rond de oude stad en het centrum, is volledig bevaarbaar te voet. Echter zijn attracties ligt in de verdere regionen van het centrum en Krzyki misschien best toegankelijk met het openbaar vervoer, die een snelle en zeer betrouwbare optie.

    Wat te zien

    De belangrijkste attracties van de stad zijn beperkt tot de drie grote gemeenten in de stad, die alle toegankelijk te voet, zijn al zijn goede wandelschoenen en misschien een tram ticket dient te worden alles.

    Oude stad

    Marktplein. Het architecturale centrum-punt van de stad en de meest voor de hand liggende attractie, marktplein is één van de grootste pleinen van de stad in Europa, bekleed aan alle zijden met jaw-dropping, fotogenieke gebouwen.

    Stadhuis, ul. Sukiennice 14 (in het midden van de marktplein). Een symbool van de stad en Neder-Silezië, het gotische stadhuis dateert uit het einde van de 13e eeuw, en gestaag uitgebreid na verloop van tijd.

    Zout Square. Een vierkant daterend uit de Middeleeuwen direct aangrenzende marktplein, het zout plein is de thuisbasis van de markt van een grote bloem, en aan alle kanten wordt geflankeerd door een aantal cafés, bars en restaurants.

    Universiteit van Wrocław. Een barokke architectuur gem, de Universiteit van Wrocław's belangrijkste Faculteit gebouw werd gebouwd tussen 1728 tot 1739 aan de oevers van de Oder en vandaag domineert van de oude stad riverside.

    Markthal, ul. Piaskowa 15. Die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw, herbergt deze grote hal enkele van de beste selecties van lokale voedsel in de stad, met handelaars alles verkopen van begrafenis boeketten, verse aardbeien, aan pierogi.

    John en Margaret huizen, ul. Świętego Mikołaja 1. Ook vertaald als de Hansje en Grietje huizen, de John en Margaret gebouwen.

    Koninklijk Paleis, ul. Kazimierza Wielkiego 35. Gelegen in het zuidelijke deel van de oude stad, werd deze grote barokke paleis voltooid in 1717 Oostenrijkse periode van de stad, hoewel het kreeg bekendheid na Silezië van annexatie door Pruisen in 1750, toen het werd een van de officiële residenties van koning Frederick de grote.

    Wat te doen

    Als een hoofdstad en één van de grootste steden in het land heeft Wrocław een overvloed aan culturele evenementen te zien en te ervaren jaar ronde, gedeeltelijk geholpen door van de stad grote jeugd bevolking en de magnetische aantrekkingskracht op kunstenaars. Evenementen variërend van de klassieke kunsten tot het snijvlak kunnen gemakkelijk worden gevonden. Bovendien, is Wrocław gezegend door een aantal comfortabele en mooie parken.

    Hoge cultuur

    Wrocław Opera - premier opera van de stad.
    Wrocław Philharmonic - stedelijk orkest van de stad, symfonische, koor, vroege muziek, jazz, populaire muziek spelen.
    Pools theater in Wrocław - een van de belangrijkste theaters voor producties, met verschillende gehouden in het Engels.
    Wrocław Contemporary Apartaments - podiumkunsten Apartaments voor hedendaagse producties.
    Capitol Theater - Apartaments voor muzikale producties.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen