Auto Huren Faro

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Faro Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Faro, Portugal.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Faro . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Faro, Portugal.

Faro Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Faro maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Faro Portugal Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Faro

Luchthaven
 • Faro - Luchthaven [FAO]
  Stad
  • Faro - Centrum
  • Faro - Gambelas
  • Faro - Montenegro

  Faro Auto Huren & Reisinformatie

  Faro is een plaats (city) in de Algarve van Portugal .

  Een populaire bestemming voor zon-zoekers uit Noord-Europa, Faro heeft een reputatie als een bufferoverloop partij badplaats voor een groot deel van het jaar. Bezoekers die het gebruiken als een uitvalsbasis voor het verkennen van de meer afgelegen gebieden van de Algarve in het laagseizoen veel meer beleeft van wat Zuid-Portugal heeft te bieden; maar degenen op zoek naar niet meer dan een kleurtje en cocktails zal niet worden teleurgesteld. In de winter is het een mooie en rustige hoek van Zuid-Europa, met veel zon bleken de witgewaste stad met Iberische en beïnvloed door Moorse architectuur. De mensen zijn vriendelijker dan andere delen van Europa. Velen spreken een beetje Engels, maar zijn zeer waarderend van elke poging tot Portugees.

  Wat te doen in Faro

  • Centro Historico - de oude stad, of Cidade Velha, is een goed bewaard deel van de stad uit de haven met geplaveide straatjes en 18e-eeuwse Portugese en beïnvloed door Moorse architectuur. Het is een geweldige plek voor een rustige en bijna privé wandeling terug in de tijd in een gebied dat heeft zijn vrijwel onaangetast door de moderniteit.
  • Ria Formosa - Neem een boottocht in de Ria Formosa - een natuurreservaat dat zich uitstrekt langs het puntje van Portugal naar Spanje. Een reis van twee en een half uur kost €20 (in 2007) en bevat een 40 minuten tussenstop op een eiland. De boot vertrekt vanuit een steiger door het Centro Historico.
  • Praia de Faro - dit strand is enkele kilometers lang en dus moet nooit krijgen drukke, zelfs in de hoogte van de zomer. Allermeest naar het strand is zacht hellend, hoewel het een plotselinge duik kunt nemen in plaatsen. Er zijn de gebruikelijke strand kraampjes en een openbaar toilet, maar geen douches. Praia de Faro is net voorbij de luchthaven, de luchthaven bus stopt er en kost €1,65 (in 2009). Een heleboel mensen met vroege uitchecken en laat vluchten lijken te gaan er op hun laatste dag.
  • Faro Jewish Heritage Centre, officiëel opgericht in 1851, de Joodse begraafplaats van Faro is het enige resterende overblijfsel van de eerste post Inquisitie Joodse aanwezigheid in Portugal. Het diende als een begraafplaats voor een bloeiende 60 familie Gemeenschap (ook bekend als "Little Jeruzalem"). De Joden van Portugal de Inquisitie vanaf het einde van de XVde eeuw vluchtte en vestigde zich in Gibraltar en Noord-Afrika. Na de verwoestende aardbeving van 1755 Lissabon zijn nazaten uitgenodigd door de markies van Pombal om te helpen bij de wederopbouw van de economie. Hoewel de Gemeenschap al lang voorbij is, blijft het kerkhof om eraan te herinneren van burgers en reizigers van haar vroegere glorie. Het centrum van de Joodse erfenis van Faro beschikt over meer dan honderd graven in Sefardische stijl, met prachtig gegraveerde platen in plaats van grafstenen. Hoewel het land is gekocht door de Joodse Gemeenschap in 1851, de eerste begrafenis, die van Rabbi Toledano, dateert uit 1838. Afgezien van de begraafplaats, er is ook een museum, huisvesting van vele objecten gekoppeld aan de geschiedenis van de Joden van Faro, net als het meubilair uit een van de twee onbestaande synagogen van Faro of de facsimile kopie van Gacon van 1478 Pentateuch in Hebreeuws - het eerste boek ooit gedrukt in Portugal! gratis.

  Op voet

  Wandelen in het centrum is aangenaam en afstanden tussen hoogtepunten zijn niet te groot. De binnenstad van Faro is, met dat afgezaagde uitdrukking, een juweeltje. Het is klein, rustig en heerlijk sfeervol. U door middel van de 18e eeuw Arco da Vila (belangrijkste foto op de introductiepagina) wandeling bergop onberispelijk geplaveide straten omlijst door elegant balkon huizen (foto 2) en aankomst op het Largo da Se.Further op de Praca Alfonso 111, waar de gemeentelijke Museum staat en uit deze pleinen in elke richting zijn weinig straten en rijstroken die gewoon smeken om te worden onderzocht. U kunt lopen van het ene eind van de oude stad naar de andere in ongeveer 30 minuten en verlaten door de andere boog, de Arco da Repouso, ontstaan door de rand van het water op het Largo da Sao Francisco.

  Één of andere info van de reizen per bus

  Er is een dagelijkse busdienst vanuit Lissabon en Porto in het noorden van Portugal, evenals uit Madrid en Sevilla in Spanje. Een tarief van Lissabon naar Faro kost 18 euro (voor een "Expresso" verbinding duurt ongeveer 4 uur, stoppen in Albufeira, Vilamoura en Quarteira) of 19 euro (voor een "Expresso Qualidade" directe verbinding die duurt iets meer dan 3 uur en omvat een projectie van de film, een stewardess en een mini barservice) en kan gemakkelijk worden gekocht bij het busstation net voor instappen. Dit busstation in Lissabon ligt naast een metrostation genaamd Jardim Zoológico.

  Autoverhuur beoordelingen

  Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Faro autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.07 gebaseerd op 40 ratings.
  "rentalcargroup"

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Alles is oke

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  Companyâ © © Zomer Verhuur Op De Top ...

  © efficacitÃ, snelheid ©, © eenvoud, vriendelijkheid.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  Jammer dat de eerste auto, fiat punto daar rattled, moet gaan van manta rota naar faro.rndan soepel

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Vliegveld Belasting

  Discovery car rental probeerde heel moeilijk om nog eens 50 euro van mij af te trekken als lughaweheffing. de chap voor mij betaalde dit. mijn voucher verklaarde duidelijk dat dit in de huur was gedekt en als een zeer regelmatige huurauto huurder stond ik mijn grond en ze kwamen uiteindelijk terug. mijn bezorgdheid is dat veel niet zou. ik heb nog nooit gehoord van een autoverhuurbelasting voor en voor 50 euro, dit is een enorm bedrag gezien de waarde van de werkelijke huurprijs die slechts 51 euro was. de prijs was geweldig, net als de papieren werk en de auto uitstekend zo erg blij. ik ben nu zeer bezorgd over aanvullende belastingen en kosten autoverhuurbedrijven proberen bij aankomst in rekening te brengen. het is een compleet rip off.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  Bijna Perfect

  Voor een lang verblijf in portugal is de prijs laag, zoals gepland op de website, de auto is gloednieuw en het personeel van het bedrijf is zeer behulpzaam.rnde schadevergoeding is de laagste van de totale bedrijven, evenals de voorzichtigheid. het bureau bevindt zich op de luchthaven.rnwat nog meer ?

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen