Auto Huren Madeira

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Madeira Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Madeira, Portugal.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Madeira . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Madeira, Portugal.

Madeira Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Madeira maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Madeira Portugal Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Madeira

Luchthaven
 • Madeira - Santa Cruz Luchthaven [FNC]
  Hotel Aflevering
  • Madeira - Hotel
   Stad
   • Madeira - Canico De Baixo
   • Madeira - Funchal Centrum
   • Madeira - Garajau
   • Madeira - Machico

   Madeira Auto Huren & Reisinformatie

   Funchal is de hoofdstad en belangrijkste stad, van de autonome regio Madeira, op het eiland Madeira, in het zuiden tussen steden Santa Cruz en Camara de Lobos.

   Krijgen

   Funchal Airport (FNC) is in in de buurt van Santa Cruz, ook wel bekend als Madeira international/Santa Catarina/Funchal. Zodra bekend om haar hair-raisingly korte startbaan eindigt op een klif boven de Atlantische Oceaan, heeft de luchthaven uitgebreid behandelen alle soorten en maten van vliegtuigen.

   Funchal is bereikbaar via de snelweg ER101 die langs de kust loopt. Een gemakkelijke manier om naar het centrum van de stad met de auto is afrit 11 en bergafwaarts richting Funchal. Doorgaan op deze weg (ER103) tot passeer onder een viaduct.

   Omzeilen

   Het centrum van de stad is klein genoeg om het te voet verkennen. Oranje stadsbussen kun je rond en tot Monte (lijn 20, 21).

   Wat te zien

   Jardins Do Palheiro, Sao Goncalo, Palheiro. Het Quinta do Palheiro Ferreiro Park is een typisch voorbeeld van een herenhuis in Britse koloniale stijl. Terwijl het landgoed zelf prive is en niet te bezichtigen, kunt u genieten van het openbare park. Op het eerste gezicht lijkt het een Engels park, vormen oude Platanes een lange steegje van de hoofdingang naar de tuinen.

   Madeira Botanical Gardens, Caminho Meio Quinta do Bom Sucesso (ongeveer 3km van het centrum). De meer dan 2000 planten van deze heuvel tuinen, plus het uitzicht op Funchal maken dit één van de belangrijkste bezienswaardigheden van het gehele eiland. De tuinen zijn ook voorzien van een verzameling van parkieten en papegaaien.

   Markt - Mercado Dos Lavradores, Rua Brigadeiro Oudinot, Down Town. Het historische gebouw met een open patio biedt op twee niveaus, de verse groenten en fruit van over het hele eiland. Op lager niveau is ook een aparte zaal voor de leveranciers van de vis de vers gevangen vissen te verkopen aan iedereen.

   De tuinen van Monte Palace Hotel. De tuinen van het ter ziele hotel omvatten een Chinese tuin, illustraties, een klein meertje en een scala aan flora en fauna.

   Santa Clara klooster, Calçada de Santa Clara 15. Dit klooster, nu een nationaal monument, daterend uit het einde van de 15e eeuw, en werd opgericht door João Gonçalves da Câmara. De azulejo tegels zijn vooral opmerkelijk.

   São Lourenço Palace, Avenida Zarco. Halve Fort en halve paleis, deze constructie is een goed voorbeeld van de maniëristische architectuur. Hoogtepunten zijn de nobele Salon, de Green Room, de zaal publiek en de tuinen.

   Sé Kathedraal. Het centrale punt in Funchal, en haar meest bezochte monument. In opdracht van de koning Dom Manuel I door de Portugese ontdekkingsreiziger Gil Eanes, werd de kathedraal gebouwd tussen 1493 en 1517. Het plafond is gemaakt uit lokale hout.

   Colegio kerk, Rua dos Ferreiros, 105. Deze jezuïet tempel, voltooid in 1647, is een opvallend gebouw met een prachtig interieur. Vandaag is het onderdeel van de Universiteit van Madeira.

   IBTAM Museum, Rua do Visconde de Anadia. Museum van het Instituut van het borduurwerk, tapijten en vakmanschap van Madeira. De tentoonstelling geeft een idee van de traditie van borduurwerk op het eiland in de afgelopen eeuwen (bijgewerkt Jun 2016

   São Tiago Fort. Het fort herbergt gebouwd in 1614 ter verdediging van de stad tegen piraten aanvallen en vandaag de kleine museum voor moderne kunst.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen