Auto Huren San Juan

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

San Juan Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in San Juan, Puerto Rico.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in San Juan . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in San Juan, Puerto Rico.

San Juan Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in San Juan maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

San Juan Puerto Rico Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in San Juan

Luchthaven
 • San - Juan Luis Munoz Int Luchthaven [SJU]
  Stad
  • San - Juan Centrum
  • San - Juan Isla Verde
  • San - Juan Sears Plaza Las Americas
  • San - Juan Sheraton Convention

  San Juan Auto Huren & Reisinformatie

  San Juan is de hoofdstad en grootste stad van Puerto Rico, dat een van de beste havens in het Caribisch gebied is. Het is de oudste stad onder de jurisdictie van de Verenigde Staten.

  Klimaat

  San Juan is een tropische stad met zomer overdag hoog in de buurt van 90 graden en zomeravonden in de hoge 70s. Zomer bevat hoge luchtvochtigheid, waardoor het gevoel van buiten zeer warm en zwoel. De maanden van April t/m November ziet frequente regen en onweer in de middag. Puerto Rico heeft ook de mogelijkheid van getroffen door orkanen en tropische stormen van juli tot November. Winter is heel aangenaam in San Juan. Temperaturen variëren meestal in de lage jaren 80 tijdens de dag, en lage 70 's nachts.

  Krijgen

  Per veerboot

  Veerboten del Caribe opereert een internationale passagiers en voertuig service uit Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. De overnachting reis vereist WHTI-compatibele documentatie en er gelden strenge regels inzake vervoer van het voertuig. Betaald in USD tarieven.

  Met het vliegtuig

  San Juan wordt geserveerd door Luis Muñoz Marín International Airport (SJU), een grote internationale hub-luchthaven ongeveer 14 km afstand in de stad van Carolina. GOS is een van de belangrijkste knooppunten in het Caribisch gebied, samen met Miami en Panama-stad. Zoals met de meeste Caribische luchthavens, van de luchthaven het platform eerder verwaarloosde en gedateerd is (hoewel u zal behalve om te zien hen gerenoveerd in die komende jaren), met uitzondering van de nieuwe terminal JetBlue Concourse c

  Alle grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen werken lijndiensten SJU koppelen naar diverse bestemmingen op het vasteland, met seizoensgebonden lucht charters operationele extra routes.

  En naar de luchthaven

  De meeste reizigers kiezen als u wilt een auto huren of een taxi nemen voor ongeveer 15-20 USD. U kunt ook een openbare bus nemen voor 75 cent. Bushaltes bevinden zich op de bovenste (vertrekpunten) niveau. In de bussen kunt u alleen betalen met munten.

  Omzeilen

  Er zijn voors en tegens op de verschillende methoden op het krijgen van rond de San Juan.

  Huurauto

  Krijgen rond verschillende delen van de stad, en de rest van het eiland, evenals en naar het vliegveld, zullen veel handiger met een auto. Hoewel verkeersborden in het Spaans zijn, gonna het teken wegshapes be zo vertrouwd voor je als je gewend bent aan Amerikaanse verkeerstekens. En als je ziet dat het woord norte zitten boven een genummerd-verkeersbord vaak genoeg.

  Rijden in San Juan is zeer vergelijkbaar met het rijden in Florida of de steden van de noordoostelijke VS zoals Boston en New York. Mensen rijden rijstroken met weinig bericht wijzigen snel en vaak achterklep, ondanks de smalle straatjes. Inwoners van gebieden met meer kalme rijstijl zoals de Amerikaanse Midwest kunnen vind het beangstigend, niettemin.

  Met de bus

  Het openbaar bussysteem in San Juan is goedkoop op slechts 75 cent per ritje. Alleen munten worden geaccepteerd op bord zo voorraad omhoog op deze kwartalen! (5 en 10c munten ook prima). De bushaltes zijn gemarkeerd "PARADA", en het systeem is op dit moment wordt herzien om te passen in een nieuwe lijn van de trein.

  Per veerboot

  De Cataño Ferry (La Lancha de Cataño) is een openbare veerboot serveert Old San Juan en Cataño. San Juan Bay kruist om 15-30 minuten.

  Met de trein

  San Juan wordt bediend door een rapid transit-spoorlijn, genaamd "Tren Urbano" (stedelijke trein). De lijn verbindt San Juan met de steden Guaynabo en Bayamón, maar het vermijdt bezienswaardigheden zoals het Old San Juan en Condado Isla Verde.

  Praten

  Spaans is de dominante taal in San Juan en in Puerto Rico. Engels is ook op grote schaal gesproken en begrepen. De meeste bedrijven in de toeristische gebieden van de stad volledig vloeiend in het Engels en die bedrijven de neiging om te huren van werknemers die tweetalig zijn, dus spreken Engels zeer goed. Bovendien, Engels is onderwezen in middelbare scholen, met de meeste studenten begrijpen wat basic Engels. Als een bezoeker, bereid zijn te gebruiken sommige middelbare schoolniveau Spaans aan bestuurders om te communiceren over bagage, restaurants of om het even wat niet een normale toeristische plek.

  Wat te zien

  El Castillo San Felipe del Morro "El Morro": is een zestiende-eeuwse citadel die op het meest noordwestelijke punt van het eiland van San Juan, Puerto Rico ligt. Het maakt deel uit van San Juan National Historic Site en werd in 1983 een World Heritage Site verklaard aan het door de Verenigde Naties.

  El Castillo de San Cristóbal, een Spaanse fort in San Juan, Puerto Rico. Het werd gebouwd door de Spanjaarden te beschermen tegen manierland gebaseerde aanvallen op de stad van San Juan. Het is onderdeel van San Juan National Historic Site.

  Palacio de Santa Catalina "La Fortaleza" is de officiële residentie van de gouverneur van Puerto Rico, die Puerto Rico's hoofd van de regering is. Het werd gebouwd tussen 1533 en 1540 te verdedigen van de haven van San Juan. De structuur is ook bekend als El Palacio de Santa Catalina (of Paleis van Santa Catalina). Het is de oudste executive mansion in de nieuwe wereld. La Fortaleza uitgeroepen als een World Heritage Site door UNESCO.

  El Catedral de San Juan Bautista: bevat de tombe van de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de León. Het werd gebouwd in de 1520's, binnenkort te worden vernield door een orkaan, en vervolgens herbouwd in 1540.

  Castillo de San Jerónimo is een klein fort gelegen in de ingang van wat vandaag is bekend als Condado, Puerto Rico lagune in San Juan. Het fort verdedigde San Juan tegen aanvallen door Sir Francis Drake in 1595, Sir George Clifford "Earl van Cumberland" in 1598 en Sir Ralph Abercromby.

  Iglesia de San Jose dateert uit 1523. Dit gebouw heette oorspronkelijk de kerk en het klooster van Sint Thomas van Aquino. Voordat de Ponce de Leon werd verplaatst naar de kathedraal van San Juan, zijn lichaam ligt begraven hier voor 300 jaar.

  Ayuntamiento of Alcaldia of stadhuis.

  De gemeentelijke begraafplaats van Santa María Madgalena de Pazzis, gelegen net buiten de stadsmuren.

  Fuerte San Geronimo is een fort dat werd gebouwd aan te scherpen defensie binnen de stad. Er is een klein museum binnen.

  Bacardi Rum fabriek. Ook wel genoemd de "Kathedraal van Rum" en covers 127 hectare. Gratis rondleiding, met inbegrip van een wagentje rit rond de lokalen.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen